tiistai 27. elokuuta 2013

pvät ja kohteet vaihtuu tiuhaan tahtiin

Pvä 12.

Herley Bayssa olis ollu Fraser Island. Lähettii paikan päälle aamusta kattoo, jos saatais pvän turistireissu Fraiserille. TEhtii aamupalat rannalla, ja siihe tuli yks naine kauppaa niitte matkatoimistoo ja reissua saarelle. Ei kuitenkaa lämmitty ajatukselle. Rannalla oli myös saksalaispoika jonka kaa vaihdettii ajatuksia reissuista ja ausseista.

Päätettii käydä viel turisti infon kautta tsekkaa vaihtoehdot. Mut ei sytyttäny sielkää. Päätettii jatkaa matkaa kohti Noosaa, pienellä pysähdyksellä Rainbow Beachillä. Meillä oli Noosaan varattuna Sunnuntaista keskiviikko aamuun patikointireissu. Tuumailtii et jos olis vihdoin yhes paikkaa pvää kauemmi ja otettii Noosaa varaslähtö la pväksi jo.

Rainbow Beach oli ekana viel vuorossa pe pvälle. Ranta oli kaunis . Vaikka alkaa tuntuu et rannat alkaa olee vaa rantoja tääl. Ei oo enää nii väliä ,millä rannalla lopulta makaa. Oli se nätti. Päätin käyrä kävelees hiema, koska on tullu jo pari kk maattua vaa eikä tehtyy oikee mitn :(
Rainbowsta päädyttii lähi ilmasparkkipaikalle yöksi, koska kuultii et viereises kyläs on delfiinien ruokinta aamuisin.

Pvä13.

TIN CAN BAY
Aamu7 oltii Delfiini jonossa odottaas ruokintaa. Siel näky kaks delfua ja pelikaaneja tusina. Delfut oli aika kärsineen näkösiä ihoineen. Ohjaajat sanoivat delfujen olleen tappelussa pari viimestä yötä. En tiiä.. jotenki ei ne nii innostanu ku aikoinaa Monkey Mian delfut. Ehkä suurin syy oli ku näytti nii raadeltuilta.

Käytii tsekkaa kylämarkkinat, joista löyty ruokaa hedelmiä. Sekä tein huippulöydön, karaoke dvd 1dollarilla. Nytto taattu iloa halvalla :).
Baysta lähettii kohti Noosaa.

Noosasta mulla oli odottava tunne. Olin aikoinaa siitä nähny kuvia ja kuullu huhuja et kaunista ois. Noosaan lähestyes, ei meillei (taaskaa) ollu karttaa. Jote oltii hieman huulipyöreenä. Tavoitteena oli nähä villi koalia. Niitä kuulemma pitäs löytyy mettästä. Noosa Headsiin tultaes, parkkipaikkoja ei löytyny sit mistää. Porukkaa oli iha simona ja turistikojuja/kauppoja /ravinteleita oli kaikkialla.
Vihdoin löyty parkkipaikka ja mentii infoo kysyy neuvoja, mitä tehä. Kävelyä oli tiedossa sekä rantaviivaa pitki että luonnonpuistoo, jossa niitä koalia kuuluis nähä. Lähettii matkaa. Kaunista oli katteltavaa, henkevät keskustelut ja aatteet elämästä. Tultii dolphin pointille, mut ei nähty delfiinejä tällä kertaa. Tosin tuntuu et kaikki elukat tykkää uiskennella aamuisin. Poikettiin luontopolulle tsekkaa koalat, muttei onnannu nyt niissäkää.

Noosan turistipuoli oli jotenki yllättävä. Luulin sen olevan pelkästään hiljanen luontokolkka. Mut näky oli toinen. Koko kaupunki oli täynnä liikenneympyröitä (kuulemma jämsä tuli saanal mielee) ja oltii iha hukassa mihi mennä ja mihi kääntyä.

Löydettii vihdoin leirintäalue, päästii suihkuu ja oltii valmiita lähtee kerranki ulos syömää. Meirä lähellä oli rantaraitti jos oli paljo ravintoloita. No tottakai sielt luulis löytyvän joku paikka. Oli la ilta klo5.30. Aika alussa oltii siis. Tietääksemme.

Tultii rantaraitille. Ravintoloita löyty kyl toine toisensa perää, mut hinnat oli kalliimpia toinen toisistaa. Löyrettii kaks kohtuuhintasta asia-ravintolaa. Ei kuitenkaa tehny sil hetkel mieli aasialaista. Vaihdettii kaupingin osaa. Noosa Jungtionille tultaes , siel oli vaa take away paikkoja tarjolla. Kerranki ku tytöt on oikee meikannu syömää lähties, halu oli päästä ravintolaa. Kolmas kerta (pitäs) toden sanoo. Vaihdettii paikkaa Noosa headsii. Siel vasta kallista oliki ja PITKÄT JONOT!! Ei tuska ! Nälkä oli molemmilla vellonu jo klo4 asti ja ravintolaa ei meinnannu löytyy, klo oli jo 6.30 päälle.

Mentii takas ekalle paikalle, aasiaravintolat kattoo. Eka oli jo täytee buugattu, joho ei enää päästy. Vika vaihtis, sinne päädyttii. No kyllä se ruoka maitti ja hintakaa ei tukkaa asti hiponu. Molemmat oli tyytyväisiä lopulta mahat täynnä.
Mut ei tuska, melkee alkas kiukkuitku tulla ku 2h piti ettii ravintolaa. Hinnat alko pääruuissa 30dollarista eteepäi. Meirän hinnat saa olla 20d ali/yli.

Mikäs se parempi tapa viettää la ilta ku karaokee laulamalla ;). Voi Saana raukkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti