tiistai 27. elokuuta 2013

Autoilua kerrakseen , Rest or RIP

Pvä 8.
Ma pirettii kunno Office pvä. Otettii 24h netit molemmille, tehtii lounasta, kirjoteltii emailia parkkisakko-paikkaa ,suunniteltii tulevia paikkoja, mitä ja missä tuloo tapahtumaa. . Sekä itekseni kävin viel laguuni- rannalla. Matka jatku iltaa myören kohti Mackayta. Mentii yöksi leirintäalueelle, joka oli jo kii, mut siel oli lappu : aamulla chack in jos tuutte yöllä.

Pvä9.

Kuultiin et Mackayssa pitäs olla farmitöitä tarjolla. Soitettii muutamaa paikkaa, mut ei ollu vastakaikua. Toine oli "vääränlainen farmi " toinen pisti lopulta luurin korvaan..toiset ei vastannu. Päätös , antaa olla siinä :D. Lähettii kohti Eungellan Luonnonpuistoo,joka oli koooorkeeen kukkulan päällä tunnin ajomatkan pääs. Puistosta oltii luettu näkevän vesinokkaeläimiä. Tosin tieto oli vm 2010 "pari vuotta sitte kun olin puistossa, näky vesinokka eläin perhe sillan alla " . Joten viiden vuoden jälkeen .. . Oltii puistossa keskipvällä. Sillan alla ei näkyny eloa. Mutta siel oli eriksee vesinokkaeläin- look out.

Sinne mentäes oli aika hiljaseloa. Kyltissä luki : "Vesinokkaeläimet on ujoja. Ole kärsivällinen ja hiljaa, jolloin ne uskaltautuu näyttäytyä. Parhaimmat ajat aamu 4-8 tai ilta 3-7pm." Oltii aluksi kahestaa siel. Alko eka erottuu joesta kilpikonnia. Hetken aikaa hiljaa orottaen, tuli vesilintu ja sen perässä vauva vesinokkaeläin. !! JULLE. Ne leikki siel keskenää piilohippaa. Toine sukelsi toinen meni piiloo jne. Olin onessani, koska kaikis metis, mis on ollu mahis niit nähä. Ei oo näkyny.

Sinne alko tulee äänekkäitä Aussituristeja. Hetken leikit kesti, mut sen verra äänekästä oli et vesis meni pois :(. Nooh... osaako ne aussit olla hiljaa. EI !

Käytii viel kävelees yhes sademettäs, josta aukes näkymä keskelle kukkuloita ja peltoja. Kaunista.
KÄytii juomas jääkaakaot omalaatuisemman omistajan kahvilassa Hideaway kahvila. Nainen oli hieman Aira Samulinia muistuttava naikkonen legginseissä ja botox(?) huulissaan. Kahvilan yhteydessä hänellä oli koruliike, jossa se värkkäs vanhoista uusia tmv. Saanan komentti oli kaakaulle : Taitaa olla joka päivä vähä erilainen kaakao tarjolla, jos tulis huome uudestaa. Kaikenlaisia elämän tyylejä sitä kohtaa matkallaan.

Eungellasta lähettii ajelee kohti Rockhamptonia. Matkalla tuli kyllä kaiken näköstä liikennemerkkiä vastaan että :D. "millon ollaa perillä äiti/isä? " , "ota tauko, pysyt virkeenä" "muutamat trivia kysymykset et pysyy ajajat hereillä", mitä kauemmi ajo sitä kauheemmaksi tuli merkit "Rest or R.I.P " (lepää tai kuole) , "väsyneet ajurit kuolee" ja mitä näitä ny oli :D.. Huvittavia.

Otettii merkeistä vaari ja jäätii yöksi 35km päähän seuraavasta kohteesta Rockhamptonista, jossa oli ilmane Resting area. Vieressä oli pubi jossa käytii iltaeväät syömäs. Maistui, vaikkei maitoa kassan takaa löytynykkää. Tarjoilija naine oli ämmikällä päähä lyöty ,ku tytöt tuli kysyy maitoo Pubista.

Pvä 10.

Rockhampton

Pväksi oli suunnitteil kaupunkia ja shoppailua. Siihe oli Rockhampton luvassa. Käytii ekana infopapan kaa suunnittelemas päivälle tehtäviä. Ostoskeskus löyty sekä ilmanen botanic garden ja eläinpuisto. Kaikki ilmanen kuulostaa aina hyvältä. Eläintarhassa näky vombatteja,kenguja ,kasuaareja, koalia, apinoita eri lajeilla, lintuja, dingoja, emuja.. Näytti iha ku normaalitki maksulliset Zoot. Tosin huomioitii se ero, ettei ollu karttoja eikä opastekylttejä. Saatii hiema kiertää siel löytääksemme elukat.

Shoppingit oli hyviä, löyty pitkä mekko jota pitäs opetella käyttää, sekä pari levyä matkalle. Great Gatspy -soundtrack jonka käytii aikoinaa Broomessa kattoos leffana. Taisin täälläki hehkuttaa leffaa <3. Enivei, mua ärsyttää soundtrackeis koska niihi ei laiteta iha kaikkia biisejä, ja aina mun onnella niistä puuttuu ne parhaimmat biisit (nm. save the last dance- cd aikoinaan ketutti myös).
Matka jatku kohti Agnes Wateria ja 1770 illan tullen.

Ei löytyny ilmasiapaikkoja ja kaikki kolme karavaanipaikkaa oli täynnä. Nähtii yhes hullus paikas lepopaikka kyltti, mut ei ollu sen vertaa järkee eikä uskallusta jäädä siihe yöksi, koska vielki ne ekat sakot tuol poltteloo taskussa. Siitä meni paku ohi ja jäin huitoo niille. Pysähty. Olivat kans kiertäneet kaikki majapaikat läpi tuloksetta. Keskenämme siin meitittii et onko tuo nyt ilmane vai ei. Ei uskallettu jäädä. Lähettii yhes peräkanaa ettii yöpaikkaa, ja lopulta päädyttii Backbäkkäreitte takapihalle nukkuu $10 /hlö kustannuksella. Oli hyvä yö tulossa , JEJ ! Vihdoin. samaa rahaa saatii suihkut ja aamupalat valmistaa kunno keittiös ym. Kyllä käy.

Pvä 11.

AGNUS WATER
Aamusta tultii saanan kaa rannalle. Eka käytii tsekkaa 1770 ranta mut näytti enemmä venerannalta, ja köröteltii angus vesille. Täällä oliki pitkä kunno hiekkaranta. Pysäköitii vilttimme hiekalle ja nautittii aurinkosta. Kute uimavalvojan mukaanki toivotukse oli : Jos oot yhtään onnekas olevasi rannalla tänää, sit olet jo tarpeeksi onnekas.

Mentii uimaa, ja sillä aikaa oli kerääntyny poikajoukko pelaa lenttistä. Sitä seurailles ,tuumasin saanalle et tuo niitte peli näyttää siltä et iteki vois mennä pelailee. Ei siis liia ammattimaista. Mielessä kävi et uskaltaisko mennä kysyy saako tulla pelaa. Mutta sitte jänistin ja tuntu et oli sen verra tiukkoja vatsalihaksia vastassa ,et alko pelottaa. :DD

Ei päästy ku just makuulle, yks pojista käveli meirä työ ja kysy halutaanko tulla pelailee :D . Lukivat meirän ajatukset. MEntii ja hauskaa oli :) . Näi niitä toiveita kuullaa :) .
Tää koko pvä ollaa oltu kyseisellä rannalla. Saatii ilmaset hotdog lounaatki tääl, ku kirkon väki oli paistaas makkaraa ym. Pojat otti hyödyn irti kaikesta, saivat selän rasvaajat(me) kaupan päälle. Iltaa kohde ois tarkotus mennä kohti Herley Bayta. Siel seuraavat pvät vietetää. Siitä sit huomen enemmä. Mut tää pvä oli mukava lepposa, ja olla isommassa porukassa. Letkeetä aurinkoaikaa.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti