tiistai 27. elokuuta 2013

Byron Bayn Glory hukassa.

Pvä 17. Ke

Sanottii heipat ihmisille Noosassa, muutamat Facebook vaihdot ja eiku matkaan. Aiheena oli Byron Bay, kaikkien ihmisten kehuma paikka. Mentii tsekkaa mimmone Glory on vastassa. Oikeestaa tuli ajettuu kokonaa suoraa kyytiä Byronille saakka. Matka kesti about 3,5-4h. Ajoin koko matkan. Perille päästyä alko ajokiukku nousta esille. Se on jännä, mite ajaes ei väsytä, mut ajon loputtua nousoo kiukku ja väsy pintaa.

Yks syy tais olla siihe, ku oikee tietty mihi kulkee ja pyörittii ees takasi vaa samalla pääkadulla. Lopulta päädyttii tekee rannalle ruokaa käyttäen yleistä BBQ aluetta ja siitä kahville kirjoittaa blogii.
Oltii saatu yksiltä britti tytöiltä vinkkiä halvasta yöpymis paikasta Art Factory- nimisestä paikasta. Päätettii mennä sinne yöks, ja pysyy siel kaikki tulevat kolme yötä, ni ei tarvi stressata. Kolme yötä kahelta hlöltä autoineen alle 50 d. Ei paha minusta. Johon saatii käyttää kaikkia hostellin etuja : suihkut, keittiöt, oleskelutilat ym.

Siinä se ilta vierähtiki, hostellin oleskelutilassa. Ite olin puhelimessa koko illan, eka äitin kaa sitte priamin. Tavaksi muodostunut Everwood tuli taas kehiin, ja siitä sit unille.

Pvä 18. To

Aamusta käytii kävelees rantatietä pitkin menevälle majakalle. Majakka sijaitsee itäisimmäs paikas koko Aussilaa. Matkalla nähtii jo muutaman valaan hyppivän kaukana. Mentii ite majakkassa olevalle kierrokselle. Päästii lopulta majakan huipulle, sieltä aukes paremmat näkymät valaitte bongauksee.

Vau.

Loppu pvä meniki rannalla köllötelle. Tääl on kyl huomattavasti kylmemmät säät mitä tähä mennes ollu. Vaikka rannal makaa, ei uimaa tarvi/raaski mennä. Sen verra tuuloo ettei hiki yllätä. Yöt on hirmusen kylymiä. Kaikki vaatteet tyylii päällä, ja silti paleltaa.

Oon huomannu et mun teipattu polvi taitaa olla helppo lähestymistapa vieraille ihmille tulla juttelee mulle. Ties kuinka monelle oon saanu selvittää, miksi mullon teipit. Nyt oli vuorossa samaa ikäluokkaa oleva tyttö. Syyn selvittyä, sille oli tehty sama operaatio vuos sitte jouluna. 6vkoo oli kuntoutus kestäny, joka oli ollu rankka mutta arvoinen.

Pvä 19. Pe

Päätettii lähtee hiema maakunta matkailulle, ja mentii Byronin lähimmille kylii. Käytii kattoo Broken Head - kivimuodostelma sekä joki, joka laskeutuu mereen. Käytii Lynnox -kylässä ja ajettii kauniita kukkula maisemia johdattavaa tietä takasi Byronii. Rannalle jatkaa pvää, perus rannalle.

Oltii sovittu Hollanti tyttöjen ,Evan ja Lettyn ,kaa illan istujaiset, koska ne oli kans Byronissa. Mentii yhes istumaa Balcany ravintolan terassille, josta bongattii viel yks lisää meirä Noosa aikaselta mettäreissulta, Timon. Mukava iltama oli, vaikka hiema kylmä. Yritettii loppu illasta päästä Saanan kaa viel tanssimaa, ku kerranki oltii viel lähetty johki ja  hereillä. Pitkien jonojen ja sisäänpääsylippujen takia luovutettii ja mentii nukkumaa :D. Ei meistä kyllä mitn bilettäjiä enää taida saada. Haha. Everwood vie aina voiton.

Pvä 20. La

Aika oli sanoo näkemiin Byron Baylle. Viel vikat kuvatukset ja shoppailut keskustasta. Tulin kyl huomaamaa, että Byron oli kiva paikka. Freomainen. Mutta emmä sitä Glorya vielkää löytäny. En siis ymmärrä ihmisten hörskötystä paikasta. Mut ehkä kaikilla on erit miellekuvat. Eilen tyttöjen kaa juteltaes, päädyttii siihe et Aussien "pakko nähä paikat" riippuu aina kysyjästä ja kysyjältä, mimmonen fiilis on aikoinaan paikassa ollu, onko kaikki toiminu ku pitänykki ym. kaikki pikkuseikat. Nimittäi ne oli kans käyny länsipuolel ja meil oli just vastakkaiset lempi&ei nii hyvä paikat - toisiamme vertaille.

Autossa koitan saada tätä kirjattua ylös. Musiikkina soi Kaija Koo. Välillä unohdan itteni vaan laulamaa Kaijista mukana. Hah!

La oli aika palauttaa meirän yks perheenjäsen, paku. :(


Tuntu hiema ku loma ois loppunu siihe, vaik mulla on viel vko jäljellä. Meirä kuulu olla Jucy liikkeellä enne klo14 auto takasi. Meillä oli matkakilometrejä kertyny 3500km tienoille 20pvän aikana. Sinänsä oli kyllä yllätys, koska Cairns - Byron bay väli on vajaa 2000km. TUliha sile kyl mentyä ZickZackia sisämaassakin.

Kilometriin kuuluu verta, hikeä ja kyyneleitä. :DDD No ei kait, yllättävän helposti matkat taittu. Ihania jaettuja  maailman (oman elämän) parantamis keskusteluita, nauruja, iloja, suruja ,lauluja ,everwoodeja, vanhoja ja uusia muistoja. Kaikkea mitä ystävän kanssa täytyy tehdäkki.

<3 <3 KIITOS SAANA <3 <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti