maanantai 28. toukokuuta 2012

Minä ja mun englanti. :DDD.


Ajatus taas lentää.

Välillä havahtuu kuinka sitä onkaa erilaisten ihmisten kaa tekemisis mitä normisti olis. Ei sillä että se huono ois, ehkä siin on et eri maa eri ihmiset.

Kuten yks työkavereistani Serena totes, mitä sen matkusteleva kaveri oli torennut: Sitä pyörii semmoste ihmisten seuras matkaillessa, mimmosten kaa ei välttis ikinä törmäisi normi elämäs,omas kotimaassaan.

Esim. töis on aikalailla kaikki ns. hippihenkisiä. Lele on tanssikaveri,mut tuntuu ettei koskaa päästä astetta syvemmälle. Tai ku ite oon enemmänkin henkevä keskustelija ku pintaliitäjä. Lelestä tuntuu taas ettei se avauru iha kelle tahansa, tai välttis ei kellekää.  Andrea on periaattees ainut ihminen, josta tulee suoraa olo et se vois olla mun suomikaveriki. :D. Hieman Korhosen Jenniä muistuttava. Voiihh Jennisein <3. Jos oisin suomes, tuskin oisin Priaminkaa heti törmänny. :D. .

Mut silti tuntuu et täällä mun on kuitenki nyt oltava,just näitte ihmisten keskellä. On se hassua.

Ite kun on kasvatuksen saanu kristillises perhees, oppinu tietämää ettei Jumalalla oo mittaa, mitä kukin on tehny sen hyväksi ja mitä joku toinen ei, koska ihminen ei oo täyrellinen. Silti tunne on et haluis ite tehä jotain enemmän ja olla avuksi ja ns. "hyöryksi " .Enkä keksi mite pystyis eres auttamaa tätä tilannetta omas pääs. Välil tuntuu nii turhalta vaan olla oma ittensä. Vaikka se ei ookkaa helppoo elää omas maailmas ja oman pääni kaa , nii silti se tuntuu liian helpolta. :DD.  . ottaako tästä nyt selväää .

Vaikeetki asiat tuntuu loppuje lopuksi aina selkiintyvän ja menevän omalla painollaan. Tunne on silti hieman epäreilu, koska haluis kuulua siihe tai saada jotai aikaseksiki.

Ajatellen vaikka näitä töitäki tääl, kun nyt lopulta on löytyny hyvä paikka ,mis on mukava olla. Nii silti mullo aina jännitys ilmassa et koska tää hyvä tilanne loppuu, koska en tee ns. mitn sen eteen et oisin sen ansainnu.

Mutta. Empä mä osaa mikää muu olla ku minä, nii näillä mennää nii pitkälle ku se riittää.Ja perinne jatkuu.. San Churro.

Harmikseen piti ottaa muutama suklaa lisäksi ku kortti minimi oli 10donaa. :DD..
Suurempi harmi oli se et pääsin tulemaa vasta viimeseksi tunniksi. Priam kokkas meille jänistä, nii kesti hiema. Ja hyvältä uniakalta kuulostaa ,et melkee iha itku tuloo. . uus akka mulle. Andrea.

Maijuki laitteli viestiä,et pia on h-hetki lähellä synnytykseen. Vooooooiiiiihhhhhh <3 <3 Vähäkö ihanaa!! Sit heti videokeskustelua kehiin kun vaavi on mahan päällä eikä enää mahan sisällä. Voooiihhh toista ! Oon henges mukana täältä miljoonien kilometrien pääs. Mut silti niin läsnä. <3

Eile oli ensimmäinen juoksutapahtuma täällä: run for the reason!! ja ei tuska . oon pettyny itteeni ku en saanu aikasemmi itteeni liittymään sinne.. vaan orotin viime tipalle, ja lopulta se oli sit loppuunmyyty. Et sinne jäi mun juoksut.

No toinen syy oli siihe,koska ilmottautuminen tapahtu netissä ja maksuvaihtoehtoina oli pelkkä visa. Mun visakortti on suomen tililtä,ja ne siel on sit alannu epäilee et joku väärinkäyttää mun korttia.Ja oli sulkenu sen. Joten saan sen ens vkolla, ja senkään takia en pystyny heti liittymää. Mut joo.. nyt asia kunnossa ja kuriirin pitäs kuljettaa mulle kortti tällä vkolla.

Ja päätin, et ku kortti tuloo ilmottaudun suoraa maratonille joka on elokuus. Nytku näyttää siltäki et tänne Perthin suunnalle ollaa jämähdetty. :D

Piiakin kaa nähtii lauantaina.ja tietty shoppien merkeis. Se potee koti-ikävää, ne tuli pari vkoo sitte takasi suomen reissulta. Mut itelki ollu se mieles, ku kyl täälki kavereita on , mutta ku välil tuntuu ettei jaksais aina olla ns. tutustumis asteella. . vaan et sais jatkaa juttua siihe mihkä viimeks jääny. Ja saada puhuu suoraa mitä ajatteloo. Varsinki ku oon suures porukas, haluis olla jutus yhtälailla mukana. Ja mitä Piiaki sano nii silläki menöö aina vitsit ohi, nii nii menöö kyllä mullaki. Aikoinaan ku Sarin kaa reissattii Nykis, ja mietittii et mennäänkö Stand Uppii kattoo. Mut molemmat pääty siihe et vitsit menöö aina ohi,jote turhaa sitä maksaa ku ei ymmärrä mitn. :D. (Melbournes mentii stand uppii ja olin yllättyny ,kui hyvin pysyin silti kärryillä. Ehkä siinki sit kehittyy)

Perjantaina töis Ric pisti soimaan Emma Salokoskee, ja sen huomattuani sanoin et hei mun kieltä! Georgia oli heti kiinnostunu ja pyys tulkkaamaa mitä se laulaa :DD.. Ric tuumaski siihe ettei taira yhtää helpottaa tää musa koti-ikävään,jos semmone on? sanoin et omaa kieltä on ikävä, siin mieles et saa sanottua mitä oikeesti haluaaki.
Sinänsä ei mitn ihmeellistä oo tapahtunu, kuha vaa olla möllötetää. ja eletää normi elämää. :D.

Välil tuntuu et oonko ns. alakynnes kieleni takia töis. Et joutuuko muut pirättelee enemmä hermojaan ku on mun kaa töis. Abigialin kaa ollaan aika useesti samois lopetusvuorois, ja senkaa ollaanki enemmä juteltu. Kysyin siltä et mitä mieltä se on, raastanko sen hermoja mun kieleni takia? se vastas et : sä tierät mitä pitää tehä, ettei mun/eikä muittenkaa tarvi olla kokoaja neuvomas , jote musta sä meet ihan samal painollaan mitä muutki.

Lilyltä kyselin kans sen mielipidettä to iltana: se vaan totes et mun kaa on aina nii rentoo olla töis. Jote eiköhä ne iha tykkää musta.

Voin mä kyl sanoo et iha yllättävän hyvin siel kyl pärjään muitten mukana, mut silti välil tunne tuloo, koska mun pitää kuitenki olla nii korvatarkkana kokoaja. . ja et ymmärränkö varmasti kaikki mitä mun pitää tehä tmv.. Täs onki muutama hyvä naurun aihe mun sanomisille :DDD.  näytteitä mun hyvästä enkun kielestä :D..


Töissä uus kahvi mulle on Flat White, ja koska suomeekaa en oikee osaa oikeella tavalla puhua(vaan sitä pohojjaammaata) nii kaikki vaikeet kirjaimet ja sanat teköö hankaluuksia. :D. Pitäs olla välil aina Jennan opis siel(tear dropit ja muita vastaavia Broileri. -sanoja harjottelemas ;) ..
Kute aikoinaan Tatjanaki nauro kippurassa mun "vivhti" sanomiselle joka piti olla fifty. enkä tajunnu ite mitn eroa.

Nooh takasi tähän päivään ja kahviin Flat White. Se on periaattees capun ja laten välimuoto, ja tosi yleinen tääl. Ja ekana mikä itel tuloo mieleen sitä sanoes ja suoraa suusta on fat fight (lihava tappelu) . Kyl mun työkamuilla on naurun aiheita ku minoon siel sanomas . :D.. ja aina ku vien kahvit pöytään ,jourun aina miettii et mite se nyt pitää sanoo.. ja yleensä se on aina jotenki sinnepäi. :D..

Toinen on Long Mac kahvi.Riippuen siit miten asiakas sen haluu,mut jos ne pyytää lasin täytee,jonka aina kuulen et dropdrop, (ja oikeesti se on toptop),tarkoittaa periaattees lattea tuplashotilla. Sitku meil on aina yks tekees kahveja ja jos tilataa kahvi, toiset tuo lapulla tierot mikä menöö. Mä kirjotin sit mun lappuun et dropdrop. Ja niilloli hauskaa :D.

Yks naine tarvitti lapsellensa syöttötuolia ja tuli kysyy multa et mistä se sen vois saada. En heti tajunnu mitä se haluu, mut sitku tajusin.. menin keittiöön kysyy Samanthalta mis niit on ja ku en tienny sanaa, kysyin et mis on Babys chair ja näytin samal "istuvani tuolille" ? heti  sekää ei hoksannu mistä oli kyse ja toistin muutamaa otteesee mun kysymystä esittämällä samalla "istuvani tuoliin ". Ja sit se tajus ja nii tuoli löyty. :D. . ja kyl siin muutamat naurut taas saatiin aikaseksi.

No onneks niil ainaki löytyy huumoria, työskennellessä mun kaa :D.


4 kommenttia:

 1. Flat White on mun suursuosikki! Viimeksi Puolassa päässyt nautiskelemaan siitä! Hienosti sie vedät ja voit olla ilollla oma itsesi, ei voi mennä pahasti pieleen sillä! :)

  VastaaPoista
 2. Niinpä, samaa mieltä Seenan kans.
  Kannattaa nauttia siitä nyt ku elämä on mallillaan, kyllä sä sit huomaat ja muistelet niitä "vanhoja hyviä aikoja", ku taas välillä menee penkan kautta, mutta sieltäki taas sit takaisin tielle, eiks juu :)

  Niin, ja mulle tuottaa kans five-ongelmia, aina lausun sen niinku wife... hauskoja hetkiä ollut meilläkin... ja viime reissussa yritin ostaa starbucksista bagelia, ja lausuin sen beizgel tms. Myyjä ei tajunnut mitä yritin sanoa (ihmekkös tuo) ja sanoi vaan, että kyllä meidän kaikilla tuotteilla on nimi... no sit yritin uudelleen ja sama loputulos. Mut onneks Tapani oli takana ja osas sanoa oikein, niinku pitiki. Ja mä sain bagelin, ja oli hyvää :)

  VastaaPoista
 3. HAAAHHAHAH aviomiespalvelu toimii siis kaikilla saroilla :D. Joo hyvä kuulla etten oo ainoo :D.
  mut kyl tääl hyvin selvitään, kaikista kielimuureista huolimatta. :D kute mun yks lauseista on : I`m survivor! :)

  VastaaPoista