maanantai 14. toukokuuta 2012

:)

Normi eloa eletää, mut silti tuntuu et jotai tänne on kerrottava ku en oo pitkää aikaa avannu mieltäni :D.

Täällä sitä katotaa Dancing with the star Australia versioo sunnuntai iltana klo seittemä. Iha niinku suomes(vaikken sitä nii seurannukkaa). Ja tääl on yks nainen tuomarina, ja on iha ku ilmetty helena ahti-hellberg(vai mikä nyt onkaa suomes tuomarina..) ja sen nimi on HELEN!! Hahahha. Iha niinku sama akkeli. Nii ja Mel B on juontajana. Se kans on kaikkialla tääl. :)

Se siitä :).
Tänää olin ekaa kertaa su pvän töis Mannassa. Pvä oli mukava. Jotenki saman olonen rento sunnuntai olo töis mitä Eloseski tottu olee. Tuntuu et ihmiset on aina paljo lepposempia ja ilosempia sunnuntaisin ku vkolla lounasaikaan (miksköhän) . Vaikka pvä oli lepposa,silti ihmisiä riitti. Tuntu et aina ku alotti jotai tekee ,se jäi aina keske, ku oli asiakas vastas. Mut niin tuntu Serenastaki.


Opin kolme uutta sanaa töis: Tray > Prikka/Tarjotin, Straw > Pilli ja Sleazy > Likainen (esim. miehestä joka yrittää iskee naista limaisella tavalla). Rikille kerroin et siitä tuloo mielen mun ex työpaikas oleva Miki > samanlainen habitus.  Rik siihe: Riki Miki. :D .Sit se kysy multa et oonko käyny armeijan? sanoin et en oo mut mieles on ollu kyl. Tosin enemmä armeijaan menisin urheilun takia ja jos sota tulis en haluis mennä sinne.. Nii sen pointti oli siihe et ku mun kävelytyyli on armeijamainen :DD..ja se näytti kui meen. Peri.. mun kiirekävely tyyli kyl hiema näyttää armeijamaiselta. empä oo ennemmi aatellu mut kaikkee sitä vanhaki oppii.



Huomasin itessäni kehitystä.
Mies tuli kysyy saako meiltä smoothieta. Näytin listaa mikä meillo kaikkinee luomuhörsöineen (ne on kyl yllättävän hyviä silti,vaikken sen kummemmi spirulunia ja agaveja käytäkää normi elämäs) . :D. Nooh kehiteltii oma : banaani, soija-maitoo ja hunajaa. Tuli hyvää. Mies oli tyytyväinen. Noh sit tuli hetken päästä pariskunta kysyy samaa ,löytyykö smoothieita. Ja miehen mieles oli banaanin makune.

Sanoin et tein tänää yhelle miehelle banani+hunaja+soijamaito - pirtelön ja oli hyvää. Se hyväksy sen.ja saatuaan oli häpi. :D. Pointti mun kehitykseen oli se, et osasin suoralta käsin jo suositella ENKUKSI . et mitä oon tehny ja mikä kannattaa, et enköhä joku pvä jo opi enkkuaki.

Mut joo palaan hiema viime vkoon ja mun tehtävänä oli hankkia ilmaa pyörän renkaisiin sekä ostaa kypärä ,koska tääl se on laki,ettet ilma kypärää saa pyöräillä. Ja miksi haluun pyöärillä, nii Mannaan on vaa se alle 10km matkaa ja on alamäen alla ku kotoo lähtöö. Ja sit se normi elämä torellaki alkaa ku alkaa viel pyöräileekki :DD..

Nooh tiistaina heitin pyörän takakonttiin ja lähin lähimmälle bensa-asemalle ns. " mun asemalle" . Siel oli ilma pumppu jossa oli isolla kieltomerkki EI PYÖRÄÄN. Ite käytin vastaavia aina suomes kylläki..mut pumppu sijaitsi just myyjä akan silmien alla, jote katoin parhaakseni mennä seuraavalle asemalle. Pysähdyin ns. rekkojen huoltoasemalle,mis on samas autokorjaamo. Välil on hyvä olla naine, ja menin sinne käyttää naisen vetovoimaa ja sanoin et oisko mahista saada pyörään ilmaa ku tarttisin? ja heti oli avulias nuori mies pumppaamas renkaita :DD..

Kypärä löyty K-mart kaupasta joka on hiema ku halpahalli suomes. Totesin työkamuilleni, ei tartte kovin kalliita kypäriä ostaa ,koska jos satun kaatuu se on vaa  mun pää mikä menöö.

Yks elinehto pyöräillessä on omistaa pyörän kori. Jonka asensinki paikoilleen ,ku se siel loju irrallaa maassa. Ensimmäisen kerran pyöräilin töihin perjantaina. Tuuli vaan tuiversi takatukas ku tarvi polkasta kerra nii oli melkee jo perillä. Jännää kui matka menöö melkee saman verra ku autol ollessa. Sanoinki ku tulin töihin et sama aika oikeestaan meni.

Toine parin vkon tehtävä vihdoin valmiina: ulkovaja pystyssä. Musta kehkeytyy kunno handyman tääl,ku ei oo paljoo aviomespalveluja ollu tarjolla. Naureskellaanki aina Priamin kaa et mä oon meistä se "mies " tämmösis asiois. ja sanonta tullu jo moneen kertaa tutuksi ku kysyn siltä et " do u need my muscles? (tarviitko mun lihaksiani? " ).


Aikoinaan ku valasin hieman et mite tästä talosta voi saada kodin näkösen, tainno ees sen talon . Nii yks askel eteenpäi on hankkia ulkovaja. Ja siit se ajatus sit lähti..
eli naisen mielipitetäki kuunnellaan..JOSKUS. tosin jourut ite kasaamaan sen. No ei vaiti, mä kyl tykkään nikkaroimisesta. Vaikka muutama ärräpääki saatto kokoomisen aikana tullaki suusta. :DD..

Tehtävät suoritettu.




Nonni .

Palkka päivä ja suklaakahvila kulkee käsi kädes.. tosin ei välttis kovin hyvä niinkää. Mut tääl sitä istutaan taas San Churrossa ma iltana. Taidan tehä tästä perinteen, vihdoin ku oon tänne kerta saanu aikaseksi ruveta tulemaanki. Nyt tääl soittaa ja laulaa nuori mies, jote korvan iloksi löytyy myös silmän iloa ;) .

Sanoin töis tytöille et oon tulos tänne, et saa liittyy seuraan jos haluu kuunnella unimusaa. En tainnu kovin hyvin osata mainostaa koska kukaa ei lopulta tullu. Mut toisaalta hyvä vaan, niin saan aikaseksi kirjotella teilleki kuulumisia. .. ja palaanki taas takas viime vkoon..







Tais olla torstai pvä ku juteltii Maijun kaa Facen videopuhelulla. Voih Maijusein !! on sua ikävä <3. Ja vooiiiihhh.. olit ihana ku näytit mahaaski koneen avulla. Maiju saa siis vauvan ens kk, jollei kaikki tunne ihanaa ystävääni. (harmi teille ).

Torstai iltana meirän kokilla Kennyllä oli keikka Nortfolk basementis. Tyyliin heti ekana päivänä ku alotin työt Mannassa ,ne jo pyys mua sinne. Noh meit oli about kymmenen Mannalaista siel poika/tyttötovereineen. Oliha se kenny hyvä. Dublin Jazz Aunts -bändi nimel ne kulkoo. Kerra kuus ne soittaa tuol ja ens syyskuus  lähtöö iha kiertueelle,ja sit kuulemma RÄJÄHTÄÄÄ !! Kennyn sanojen mukaa. Enne keikkapäivää Kenny kuuntelutti niitte videota Youtubesta ja oli iha menevää rokkia, mut enemmä toki tykkäsin ku iha livenä pääs kuulemaan. Tanssilattialleki mentii Connien ja Gorgeun kaa. Priamiki saapu paikalle kympin jälkeen, se tunsi Kennyn rumpalin. Ja tykkäs kans musasta. Paikka oli tosi hippimäisen kotoisa. Ja voi että ku on kyl mukavaa ,ku oon löytäny täältäki hyvän työyhteisön. <3



Muistan ku sillo tammikuus kovalla paikkojen kiertelyllä, kävin kysyys kaikki läpi. Mannan lähellä on paljon kahviloita. Ja ohimentäes näin niitte oven eres kyltin et tarvitaan työntekijää.. Jotenkin tunsin et tonne pitää mennä koittaa. Sain niiren oman kaavakkeen käteen mihin piti täyttää tietojaan. Sitä täyttäes , nainen käveli ohi ja kuiskas : Onnea ! ;).

Sinne sönköttelin mahtavalla enkun kieliopillani elämän kertomukseni, ja sanoin et oon innokas tekee töitä,nii paljo ku vaa voi. Ne soitteli parin pvän jälkee tuutko harjottelee. Menin. Vuoro oli 45min.  Tykkäsin. Neki näytti tykkäävän. Sano et soittaa takasi.

Eipä kuulunu mitn . Viikko ja toinen meni.. ehkä enemmänki. Seeliksen jälkeen lähin kyselykierrokselle et mikä meininki missäki paikassa mihin kaikkee olin lappujani vieny.  Meinasin skipata Mannan kokonaan kyselykierroksel..mut sit kuitenki jalat sinne vei. Siel oli tuttuja naamoja.. ja Samantha oli vastas, ku kyselin et mikä meininki siel on nytte, ku kukaa ei oo soittanu juuta eikä jaata. Se oli heti et ai ei..Mäpäs sanon Erikalle et soittaa sulle,tänää se on kylläki vapaalla. mut mä kyl muistan sut! . Ja sielt ne muutki kennyt ja conniet vilkutteli. :D. Nooh--- kulu taas vko ehkä.. ja toivo oli jo menetetty, kunnes Erika (vihdoin ja viimein) soitti .. ja sano pahoittelut hääkiireiden takia ,ja jajaja  .. lopun tierätteki. Puhelun jälkeen en uskaltanu sanoo kellekää. Paitti toki suoraa hyppäsin priamiin kii ja ravistelin sitä innosta ja onnesta soikeena :DDD...

Välil vaan tuntuu et voiko tää olla totta et kaikki on nyt hyvin töittenki suhteen..ja aina ku uus lista tuloo seinälle ,jännäri fiilikses katon sitä montako kertaa nimi sielt löytyy-. Aikalailla su,ma,ke,pe . . ja la välillä. Sitte ilmotusta Guildfordiin et josne tarvii ku oon vapaa,saa käyttää. Eli täälki on kehkeytyny kaks työpaikkaa nytte. Mut kyl manna viel menne tulle voiton. Matka, paikka,ihmiset, työ. Kaikki. Palkka on sama, paitti vkoloppusi mannas on viel parempiki.

Tänää oli hauskaa, ku tein siel loppusiivoja nii kuulu selän takaa : MOI ! ! . Käännyin, ni siel mies pönötti. Olin varmaa hiema hölmistyneen näkönen, ku en ollu taas hetkee kuullu suomee, enkä oikee osannu reagoida mitn. Se varmaa huomas sen ku se alko sit sanoo et tytöt tuol kassalla kerto et oot suomesta, nii aattelin tulla moikkaa :D. No siin alettii sit "chattaa" :DD.. (opin tätä slangia tääl,tai siltä se musta tuntuu et se on slangi sana :D ) ja se kerto et niillo fbs suomalaiset perthissä-yhteisö ja tyylii kerta kk teköö jotai yhes tmv. Ite se oli Jyväskylä/Kuopio akselilta, tosin kolme vuotta tääl jo ollu. Siin päiviteltii hetken ja lupasin liittyy yhteisöön kans . Abby siivoili ja kuunteli meirän keskustelua ja sano et kuulostaa kyl iha ourolta !! ja se matki meitä nii sen sanonta kuulosti tyylii kiinalaiste puheelta meikäläisten korviin.

On se kyl jännä kui se elo heittelöö. H-A-S-S-U-A. !! <3

Tää kirjotus kyl nyt pomppii nii etten melkee itekkää pysy kärryillä.. mut ... ei kait se niin tärkeetä et tulooko ne päivä järjestykses vai ei.. mut .. koittakaa yrittää lukee ja saada viel selkooki.

Pe iltana mentii Priamin kamun synttäri bileisiin. Tainno ne oli yhes ruokaravintelis, joko kuuluisa kalaravinteli tääl. Tosin kalaa en syöny mut ruoka oli silti hyvää. Kalgan ja Nadja tuns kans synttärisankarin ja istuttii neljään pekkaan samas pöyräs. (kalgan on Limewire bändistä ja Nadja oli yks naine viime vkolopun 70luvun synttärisankareista ) . Ruokailun loputtua, saatiin synttäreitte kunniaksi leimat toiselle puolelle ja päästii kuuntelee live bändii. Bändi oli hiema hassun tyylinen. Jamaika/hippiukkeleita.. ja soittivat öö..john cashia, reggeeta.. ja kuulemma osittain perus Freo- tyylistä musaa :DD:. ja kaikki siel pomppi innoissaa.


Nadja








La mulloli vapaa päivä.

La aamusta lähin Canningtoniin mun lemppari combat ohjaajan,Anthonyn, tunnille. Sinne mentäes huomasin et yhellä bensa-asemal oli halpaa bensaa ja päätin tulla sitä kautta kotia myös. Salille saapues juoksin eka 15min juoksumatolla enne tuntii ku olin hiema etuajas siel.. ja pitäs oppii taas juoksee.. Compat alko, jonka jälkeen jatkoin 30min kestävälle lihaskunto tunnille. ja siit sit viel jogaa.. AHHAH... Vapaa päivä. ja urheiluu koko pvä- Mut kaikil on oma tapansa rentoutuu.. :D:DD.. Jooga ois tehny enemmän hyvää, jos ois ollu vaihtopaita mukana. Koska kute useet tietääki , mää hikoilen ku sika, nostan sit vaan yhtä varvasta tai koko jalkaa. Kerta... loppu ajasta ..tärisin vaan ku hiki oli kuivuneena iholla. mut kaikesta oppii.. :DD..

Tuntien jälkeen meninki Steamer/sauna huoneeseen. Joka on periaattees höyrysaunan veronen mut ei siel kyl ilma rihmankiertämää pysty olee jos haluu jotai peitellä(mitä tyyli turkkilaine on ) . Ja saunaksikaa sitä kyl ei oikee voi mun mielestä sanoo- Mut hyvin se lämmitti , jooga tunnista jähmettyneen kroppani jälkeen :D. Ja mikäs se joogan pointti olikaa . Haha.

Menin siit sujuvasti viettää vapaa päivää shoppailemaan Westfield - keskukseen. Muutama kledju tuli ostettua ,joita jo viikolla mietin ku viimeks siel kävin. Ja muutama lisäki. Lähties pois päin.. ja halvan bensa-aseman kohdalla.. Jokusen muukin oli huomannu halvan bensan hinnan ,ja ku sinne pihaan kääntyes..mun piti jäärä vilkku päällä olemaan tielle orottamaan kääntymistä. Tuska! ! ja voi toinen tuska !! nyt tierän nimittäin mimmosen auton taakse ei kannata jäärä oottaa bensaa. Lanceres.. mikä lie . Jumalattoma iso auto. ja tottakai mies tankkaa autonsa täytee.. se iteki siin kattoo kelloaan. ÄÄÄÄÄ . HERMO! 7min pelkkä tankkaus kesti sillä autolla + ne menot ja tulot maksamaan.

ja se oli se yks auto niiitte tuhansie joukos. Ja muutenki aussilaiste bensan otto tyyli on välil raivostuttavaa. Koska tankattuas. Sä jätät autos siihe. Lähet kaikes rauhas kävelee sisälle. maksat bensas ja sit vasta ku oikeesti jatkat matkaas ,siirryt pois tankilta. Aluks toimin suomityylillä, et siirsin auton parkkiin enne maksuja. mut sit niitte tyylin tajuttua, alkasin iteki vitkasteleen jollei itel ollu mikää kiire mihinkää.

yritin kuvata autojonooo :DD






La iltana mentii pitkästä aikaa Subiaco hotellii ja kuuntelee Off The Recordia. Voin sanoo et parin kk tauko teki kyl hyvää, koska oli taas mukavaa tanssahdella niire tahtiin. Oli mukava tavata bändiläisetki pitkäs aikaa, Ricky oli ollu jo huolissaa et oon jättäny ne jo kokonaa..ja sanoki ettet tee enää tämmösiä temppuja. Ja sit ku lähet kerrot kyl meille, nii piretää kunno läksärit ;). Laulaja Elin kaa vaihdetaan aina kuulumiset tyylillä : Hey Gorgeous!! (mahtava) . Ja sen lisättyä El sano et " kyl Priam vaan saa olla onnellinen ku oot niin kaunis. " Sanoo ite joka on kuvan kaunis ku mikä.

Su äitien päivä. Soitin äitille, loppuviimeks mun klo aikaa 23 pm. Ku vihdoin ja viimein sain puhekortin toimimaa. Siinä me höpötettii ja päiviteltii asioita. Äiti oli kovasti tykänny saamastaan paketista jonka lähetin sille. KUltasen ruusun ihan Perthin Mint - talosta ostettuna. Sano et on asettanu sen keittiön lasikaappiin ,koska viettää enite aikaansa keittiös, nii näköö sen melkee joka hetki.
 Onko se ihana ? <3 <3 .. (oha se mun äiti tosiaan ;).

Tääl piakkoi musaukko lopetteloo ja mä lähen kotia kohden,ku huomen aamulla klo 6 ois taas pumpin vuoro kera Andrea. Viime kerralla Andrean komentti oli : You lift like a man. :DDD:.. hahaha---

Enne vikaa lauluaan, se huikkas mulle et onko mulla toiveita,ku taputtelin vähät väliä biisien välissä. Pyysin James blunttai tai morrisonia.. Bluntti tuli. :)

no joo... mut palataan taas. Ja kyllä mulla teitö ikävä. vaikka hyvä täällä on ollaki. <3 <3


2 kommenttia:

  1. Tulipa sitä tekstiä taas... Mut koittakaa saada selkoo ja jaksaa lukee loppuu saakka :D
    . Onnea koitoksee.

    VastaaPoista
  2. Mä jaksoin lukea loppuun, vaikka tais mennä taas se 30min. no huomenna on vapaa, ku on helatorstai, paitsi et varasin kyl zumban aamuksi, joten ei voi nukkua pitkään. Mutta ei täällä siis mitään ihmeellistä, paitsi et tänään haistoin ekaa kertaa koivun tuoksun. Jee, kesä tulee!

    VastaaPoista