tiistai 22. toukokuuta 2012

Toukokuu on toiveita täynnä :D

Nonni !!

Nytte ne sit poltteloo takataskussa. NKOTBSB - konsertti liput.
(New kids on the block ja Backstreet Boys yhteiskonsertissa)

Tässö onny sit opeteltava NKOTB biisejä et osaa laulaa mukana, bäkkärit nyt menöö ku vettä vaa :D.

On se jännä huomata kui ns. rokkikaupois osataa olla "ei asiakaspalvelu ystävällisiä" . Ite oon sen jo aikoinaan Jkläs huomannu, mut nyt tuli huomattua täälläki.

 Kerroin Priamille et konsertti alkaa lähestyy , ja oon kyselly tyttökavereiltani et haluaako niistä joku tulla mun seuraksi. Muutama sano kyl harkittevansa, mut lopulta kukaa ei ollu  valmis maksamaan lipun hintaa. Sanoin sille et ite haluaisin 150 donan arvosen lipun(paremmalta paikalta), ja sanoin et meen sitte yksin. Noohh.. Priam alko sanoo ettei haluu mun menevä yksin, ku en voi jakaa sit tuntemuksia kenenkää kaa, ja sano et voi lähtee kaveriksi.

Yritin kyl vakuuttaa, et oikeesti ihan hyvin voin mennä yksin. Nimittäin, ei taira iha sen lemppari bändejä olla :DDD..
Sanoin sille ehdot : JOS saan käyttäytyä kuin teini, huutaa,kiljua ja olla ku toises maailmas koko konsertin ajan, saa tulla kaveriksi. (tiesin varoittaa ,miten on tullu käyttäyttyä erellisis konserteis, )
Hyväksy ehdot. Ja niin lähin ostaa lippuja.

Priam katto netistä mikä myy lippuja, ja lähin ensimmäisee minkä se sielt löysi. Paikka oli levykauppa. Alakerras oleva nuori poika myyjä, oli kyl ihan auttavainen ja normaali ,ku kysyin hieman häpeissäni löytyykö kyseisiä lippuja. Poika vaa sano: ettei sitä tartte hävetä ja molemmat naureskeltii. Sano et yläkerras on lippu puoli.

Sinne mentäes, siel oli vanhempi herra myyjänä,joka notku siel omas nurkassasansa. Kysyin: Löytyykö lippuja? se kysy mis se piretää? sanoin et  Burswood domessa.Ei saanu selvää mun suomiaksentista, ja  monen saman kysymyksen jälkee totes et newAgezes ( vähä niinku meillä R-kioski) myy Burswood liput. No en tiiä ,ei se varmaa kuulosta täs nii nyrpeeltä myyjältä mut.. OLI SE!! Sitku kysyin et misson lähin NewAgezes, et voiko se kirjottaa sen nimen paperille.(koska en oo koskaa täysin varma mite mikäki kirjotetaa, jos kuulopuheesta vaan sen joudun bongaamaan) .  Nii se lopulta nous tiskinsä takaa, otti kynän ja paperia ja tuli siihe mun etee piirtää (hyvä ettei kynä menny läpi paperista) karttaa mihin meen. ja niin kyrpiintyny ilme päällä. Kiitin kartasta ja lähin menee. Alakerran pojalle huikkasin ,ei ollu lippuja mut sain kartan.

Kartta oli kyl hyvä, koska pääsin perille. Siel oleva myyjä oliki jo heti ystävällinne ja autto kaikin voimin et saadaan liput. Tosiaan, ei ollu enää A katsomos vapaata, tainno iha muutama hajapaikka vaan . Jote ostin sit B ,mis oli parhaimmat kaksz vierekkäistä jäljellä. Eiköhä sieltäki tunnelmaan pääse ;).

Taitaa hiema enemmä tääl herkistyä ku lähin autoilee kotiin päi,aloin itkee ku se ensimmäinen myyjä vaan oli nii ilkee,, ja kotia tulles, priam huomas mun itkusilmät ja luuli et itken siksi ku en saanu oikeita lippuja :DDD..
no jooo... mut välil kaikki aina tuntuu hiema isommalta tääl ollessa. ehkä.

Enää VIIKKO !! ;)


Torstai päiväksi menin Farmille taas, ku tän jälkeen on enää 6 päivää Woofa töitä jäljel, et on mahis hakee toisen vuoren visaa. Siel tuli haravoitua , siivottua terassit hämähäkin seiteistä, syötettyy mirrikatit..perkasin kasvimaata. Tein juustopannukakkuja :P .. Ittekseni oikeestaan olin koko päivän. Kahen jälkeen vasta Vanda ja mulle uus italialainen woofa tuli.
Käytii heittääs sen kans kamaa yhteen varastoista , ja siel reissul  päiviteltii kuinka molemmat oli samaa mieltä työskentelystä vandalle : sekä rakastaa että vihaa sitä. :DDD:..

Farmin jälkeen menin Midlandin kautta kotia, ku Piia on nyt palannut suomimatkaltansa- Oli siel kolme vkoo lomalla Chrisin kaa,ja sano et on iha kamala koti-ikävä nytte. Niil oli ollu huippu reissu,sanau syörä ruikkariikii mahat pullollaa.. (voiihhh saispa itekki) . helsinki ja Jykylä -akselilla olivat olleet. sekä tallina.

Mentii loppuje lopuksi meirän yhetiseen "kompastuskivi " Novo -kenkäkauppaan ,josta lopulta lähti molemmille kengät taaaas mukaan. Paitti mun piti ostaakki ns. syksy/talvi kengät tänne ja sekä tennarit töihi.nii molemmat löyty(osta yhet ,toiset 50% ale) .. ja Piia muute vaa löys kengät :D. Ei niit syitä ain tarvita. :P

Perjantai aamuna Priamin studio asiakkaat Selena ja Nadel halus vierä meirät aamupalalle. Nam!!
Mentii meirä lähellä olevaa 5th Avenue -kahvilaan , joissa ne sano mulle et sulle toi Bring IT ON !! aamupala setti, koska se tuloo kahella lautasella, Otin haasteen vastaan ja oli se kyl hyvää!
Tosin ruuat tuli meirä pöytää vasta klo10.10 ja mun piti olla jo klo10.30 töis.. et ei kerenny niinkää nauttii, kuha vaa mättö menee et kerkee töihin. Mut ajatus oli kyl hieno. <3
Eikä ollu normi lounasaikaan kovin ees nälkä,ku oli itellä ruokatauko.


Selena tekee ensimmäistä albumiaan ja ne melkeen asuu tääl kaiket päivät. Ei sinänsä ,onne mukavia. Lauantaisin niitte kaks lasta tuloo kans tänne tietokoneineen ja viettää suurimma osan ajastaan tääl.
Ne on Lontoosta lähtösin. Pyöritti siel koulua omis nimissään,jonka sit myi ja  muutti viimeseks kaheks vuoreks Maltalle,lomailu mieles. Sieltä sit  Australiaan. Toinen teköö levyä, toinen kirjoittaa kirjaa. Lapset käy koulua. Joillaki taitaa olla hiema säästöjä. :DD..

Pe iltana mentii X-wray kahvilaan, missä mun työkaverin tyttökaveri soitti komedia musaa veljensä kaa. En sinänsä ymmärtäny niistä sanoista ,tosin ku aina on vaikeeta ymmärtää laulunsanoja. Ainaki mulla ,jossei nää sanoja. Mut tunnlema oli mukavan kotosa. Istuttii lavan etee lattialle ,ja kysyinki Priamilta koska viimeks oot istunu lattialla :DD..
Hyvin se tuli juttuu mun työkamujen kaa. Abigial, Connie, Laura ja Kazami oli meirän seurana.


Illan loputtua heitettii Kazami kotiinsa ku asuu tos meirä lähettyvil,ja oli bussilla muute menossa. Ite olin töis koko vkolopun, ja kymmene jälkee oltii jo sängys pe iltana. Teki hyvää .

La iltana töitte jälkee oli puhe et Lele tuloo meille syömää(minä kokkaan) ,kun Karma bändil oli keikka Metrotopleziz ,joka on Freossa oleva yökerho.
Töitte jälkee nopeet siivoukset ja sit ruuan tekoo. Tein kalaa ja kasviksia.  Kyllä ne tykkäs.
Kuulemma Lele haluaa tulla uurestaanki. Hahha.

KEikka alko vasta puolen yön jälkeen, ja koska su oli taas töihi meno, olin viisas ja sanoin et mennää kahel autol nii ei tartte meirän Priamin takia siel orotella. Keikka oli kyl hyvä- kaks settiä kerettii kattoo ja sit alko uni ja töihi meno aamulla tulla mielee. Niillä on nyt uus rumpali ,Jason, jonka esiintymistä en ite oo ennemmi nähny. Ja kyllä Jason oli torellinen show mies ! Siel se räppäs samal ku soitti rumpuja. sekä beatboxas. Oli heima erilaine rumpali ,joita on tottunu näkee vaa visusti siel rumpujensa takana.

Mutta hyvän keikan ne heitti. Olivat saaneet parin vkon päähän uuren kutsunki. Joten muutki tykkäs, ei vaan "kotojoukot". ;)

Muut pvät aikalailla normia..töitä vaan .
Tänää tosin menin rannalle ku oli nii hieno sää, mut Arskaki voi pettää. NImittäi oha tääl lämmi. mut tuuli nii julmetusti, et lopulta olin vaan tunnin, ja senki kokoajan pitkähihanen päällä ja kääriytyneenä vilttiin :DD.. koska ajatuksena oli hiema saada väriä pintaan. ettei iha kaikki huimat rusketukset pääse katoamaan..tainno eipä niit taira ees olla mikä vois kadota :D.

Ja menin ottamaan ajan hiusmalliksi ens vkolle. Kovasti ne lupaili et saan ite päättää mitä tehää, mut katotaa, mite käy. Tuunko kaljuna takas vai yks töyhtö vaan pääs.
Hiuksista puheen olle... ku oon miettiny täs et joko sitä värjäis tän pään ku ollu nii kaua jo samanvärine (melkee vuoren!!). Ja enite se oli mieles just ku pyöräilin kotoo töihin.

Noh töihin mentäes, tyylii ensimmäinen nais asiakas jota palvelin. Se alko suoraa vaa puhuu mun hiuksista et voi että ku on kaunis väri ,näyttää nii luonnolliselta!millä parturilla käyt jne.. ? Totesin siihe vaa et; annan vaan kasvaa tukkani ja on tääl jo omaa väriä jonki verra , mut tää päällinen on tuhkan vaalee. Siin kohdas en muistanu sanaa ash (tuhka) ja sit selitin sille et kun teet nuotion ja siit nousoo savu ilmaan niin tää mun tukka on sen sävynen. Akka: ASH !! :) .. minä Joo.
ja tietty mun käsi huitomiset huomioon ottaen (nuotin esitin sekä siit nouseva savu ilmaan )  :DD..
kyllä ne keinot keksitään. ja oon miettinykki et tairan tän vuoren jälkeen olla aika haka aliakses ;).

Eile oli siis maanantai. Ja menin taas illalla suklaakahvilaan, iha maanatain kunniaksi. Töis toiset jo kysyki multa et onkos tänää taas unimusiikki aika? ;) .
Sanoin et ON . Laura oli tälläkertaa hiema enemmä innostunu, ja sano et hyvin voi vaik tullaki seuraksi. Sinne mentäes, pysyin lujana ,vaikka kuinka ne suklaat sielt katteli mua. ja tilasin Teetä :D.
Ezerve oli täl kertaa esiintymäs, ja moikkasin sitä istumaan mennes, avasin koneeni ja alkasin päivittelee juttujani. Sieltä se sit tuliki piakkoi, Laura. Jee oli mukavaa saada seuraa, ku priam on ma iltasin aina nii työntäyteinen. tainno koska se ei oisi. . Annoin Ezervelle Priamin levyn,ku niillo aikoinaa puhetta toistensa musiikista. Se oli otettu,ja sano kuuntelevansa heti ku pääsöö autoon.

no mut joo , musa oli hyvää,teekin, ja seura. Ens ma tilaan appelsiinikaakaon. Huomasin sen liian myöhää listasta. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti