sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Feel like a GRANMAMA.
Koko viikko oli ainoostaa Bikramii urheilumieles, ma oli vapaa pvä jote menin sinne kahtee otteeseenki. Empä välttis muuhu oisi pystynykkää ns. mummo pökkelö koivilla. Esp. kipu tuntu vapais ku piti laittaa ne lattiaa vaste. Taitaa taas lennellä muutamat kynnet irti. Sekä kävin ostaas tukisukan polvelle. Auttaa .

**
Tiistaina menin ylpeenä Maraton Finisher t-paita päällä töihin, mikkä saatii palkkioks. Työkamut oli ylpeitä musta kans. Abigailin kaa syötii kaakut :)
**
Sinänsä mitn ihmeempiä oo tapahtunu, tai en ainakaa muista. Ke aamuna menin kasvohoitoo sekä manikyyriin ku Priam löysi kupongin " Tää on varmaa enemmä naisille tarkotettu" ,mis saa toisen ilmaseks. Teki hyvää, mun naamaiho oli kuulemma janoinen :D. Sekä mun monsterikäret alko säihkymää. Se anto mulle kotiläksyksi hieroa mun kynsiä. Haha. empä ollu ennemmi moista kuullukaa.
**
To aamu alko aamuteellä Lauran kotona, se kun asuu yhen kadun pääs meistä. Niillo oma sitruunapuu ja siel oli iha jumalattoma isoja sitruunoita. Oikeestikki. Töihin mennes sanoin Myralle ,joka on mannan omistaja, mitkä suunnitelmat mullo. 24 lokakuuta mulla tuloo 6kk täytee mannas,jote sen jälkee en voi enää siel työskennellä täl visalla. (2v visaa orotelles :D ), ja kerroin et Tasmaniaan ollaa menos viikoksi 6-13.10 et jos sen jälkee ne haluu mut takas 10 pväksi, tuun. MUt jossei : ymmärrän kyllä. Se tuumas vaan : se on vaa niiiiiiii harmi ,tuo 6kk max työskentely. Eikä sanonu eitä eikä kyllää toho et haluuko ne mut vimosille päivillle takas. Katotaa.

Nimittäi.Kotia töitte jälkee päätin alata laittaa emailiii muutamalle farmille Darwinin lähelle, jos sielt onnistais löytää paikka. ( sain Priamilta siunauksen)

**
Pe aamuna tuli yks vastaus samantie,mut ei pystyny ottaa uusia enää. Toisesta farmista  tuli soitto. Borroloola on paikan nimi joka on 1000km Darwinista viel :D. Se on lähellä merta, mut kuitenki keskellä ei mitn. Sanoin sille mun päivät etten oo iha varma tuunko heti tasmanian jälkee vai vko sen jälkee. Sillei ollu väliä.

Se kerto muutamat "näin pääset farmille" vinkit. Ke ja la menöö vaa bussit Darwin-Borroloola. Sekä su aamuna klo3 lähtöö Darwinista sen oma trukkikuski ,joka tyypillisesti aina kuskaa sen woofia. Nimittäi ku matka sinne kestää viel päälle 12h. :). Hahah. saas nähä mitä siit tuloo sitte. Mut onessani oon kyllä. Pe töis mun mieli ei malttanu pysyy missää muussaku aatelle et pääsen näkee oikeetaki elämää täällä :D. Farmi on viel aborginalien pitämä.jote saas nähä. Siel on useempi woofa kerralla,ja kerra ollu jo suomalais tyttö.

Piialle kerroin aikeeni, se heitti ajatuksen ilmaan,jos se  tulis mun kaa Darwinii eka muutamaks päivää.Katotaa mite matkat etenöö. meenkö lopulta yksi vai saanko seuraa.
**
Pe iltana  harjoottelin miesten maailmas oloa, tilattii pitsat ja katottii tvstä jalista. :D. Aikoinaa ku Priaminkaa tavattii, se tuumas et yks mitä mun on koettana tääl ollessa, on mennä kattoo kunno aussi futispeliä Stadionille.

Pe kysyin kauan viel pelikausi kestää ,joka on kuulemma kk. Ja sanoin et koskas mennää kattoo oikeeta peliä. Nettiin. ja La oliki Fremantle (meirä joukkue) - Melbourne vastas. Ostettii liput.
**
Fremantle - Melbourne
Patersons Stadium, Subiaco

Oli se valtava areena. Ainaki mun silmillä katottuna. Ehä mää kyl pelistä ymmärtäny mitn, en tajuu mite joku voi ymmärtääkää. Musta se ei oo jalkapalloo nähnykkää. enemmänki käsipalloo. Ainoo mikä näyttää normilta jalikselta, oli pelaajiie asut. Muute ne saa veirä ja ottaa pallon( am.jalispallon muotone) millä tahansa kropan kohalla. sekä maalitolpat on potkumaalit mikkä amerikkalaises jalikseski.

No joo, kute totesin jo, etten siit pelistä ymmärrä mitn. Mut tolta se näyttää suomisilmillä katottuna. HIeno kokemus silti. Oli siel kiivaita kannattijia joukos, me kuuluttii enemmä siihe hiljallee syttyvien joukkoo:D.

Välitauolla mentii nakkikioskille ,kute peleis kuuluu ;D . ja ostettii aussityylil kuorrutettut nakit, sekä ranskikset. Paras kohta pelis :D.

Mutta oli hieno kokemus. Tykätää tehä "jotai erilaista" , joka taitaa olla meirä suhtee mottoki.
**
Peli loppu kasin aikoihi. Fremantle vei Melbournee 6-0 oikeestaa koko peli aja. Katsojia siel oli päälle 33 000 .Melkee Stadium täynnä.
Mentii siit kotopuolee, ku olin luvannu mennä sunnuntaiksi pitkästä aikaa Guildfordiin paikkaamaan Kaleshia, joka oli lomalla.

Kotia tulles , Everwood kehiin , suklaat ja mairot esille.

**
Su menin 7.30 am Guildiin. Huomas taas et kui pitkä se matka onkaa ajaa sinne. pitkästä aikaa. Sinne tultua, Kalesh tuli mua vastaan jota mun piti olla tuuraamas. . Sanoin sille et mitä sä nyt tääl oot?ku mun piti olla sinä. Oli kuulemma tullu jo takas pe ,oli käymäs kotonaan Pakistanis. Nooh siel oli koululaisil 160 hlön tilaisuus, jote mä aloin sit väsäämää pöytii kattauksia ym. Ja Kalesh hoiti sit muute normi aamupalat,lounaat pojille.

päivällä oli parin h tauko. Ajatuksena oli lähtee MIdlandii shopping. ja nähä piia. MUt tääl oli isäinpäivä jo nyt syyskuussa. jote Piia ei päässykää. Menivät lounaalle. Ajoin Guildfordin keskustaan hakee kahvin, ja päätin et tuun takas ku on nii hieno ilma ja kirjottelee blogia aurinkoo. Niin tein.

Mikäs siinä ollessa. Tääl on nyt alannu virallisesti kevät kausi. Tainno periaattees Ausseis ei niin seurata 4 vuoren aikaa,koska ne ei nii radikaalisesti muutu. Enemminki tääl on sadekausi,kuivakausi.. joita on ns. kuus eri vuoren aikaa/kautta. .

Työpäivä muute meni mukavasti. Hyvät tunnit, hyvällä palkalla :D. Wendy kokin lähettyä, alko syöminen :D. Sekä illallisaikaan mun vastuu oli pitää huolta jälkkäripöyrästä, mis oli omenapiiras ja jätskiä. Niitä siin ladates, melkee meinas tehä mieli laittaa joka toine suuhu.

**

Kotia tulles iltama jatku Priamin ehdotuksena : Everwood, Suklaata ja MAITUA.
(nii teköökö se seura kaltasekseen ;) .

2 kommenttia:

  1. Hauskaa, heinimäistä kerrontaa jälleen kerran :)

    VastaaPoista
  2. :). Kuviaki yritän lisätä.. mut välil tää herjaa et kaikki kuvapaikat on käytetty loppuu :((

    VastaaPoista