keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Luottotekijä.

Eile tuli Mannasta soitto et pääsisinkö töihi ku yks uupuu, klo 12-18. Olin menos klo17 Guildfordiin illaksi töihi, mikä tarkottaa et neljätä viimestää pitää lähtee sinne suunnalle(pahin ruuhka aika ..tainno koska tääl ei sitä ruuhkaa oisi ) . Ja jouruin kieltäytyy.. puhelun loputtua. tuntu pahalta.
Hetken mietittyä,hokasin ja soitin takasi. "Jos siitä on apua voisin tulla 12-16 "  (16 mennää kahvilan puolel kii,sen jälkee loppusiivot ). Ne oli onnessaa. :)

Vartti kulu ekasta puhelusta, enkä omasta mielestäni pitäny eres kiirettä, ja siel jo olla möllötin :D. Kaikil oli hiema suu auki : et "mite sä nyt jo tääl voit olla!!" "oon otettu "

No eipä mul oo ku se 5min ajoo autol.. alamäkee.. ettei siin paljoo tarvita ,vielku kotona oli tieros siivouspvä vaan :D . Sanoin niille et no eipä tartte siivota kotona :D.
Monesta suusta tuli kiitokset. Elos aikana jo oppi joustamaa, näköjää täälki.

Mut oon kyl oikeesti onnellinen nyt et pääsin tonne. Sen kunniaksi huomen meen kasvohoitoon . No onse kyl ollu jo mieleski et ois jo aika,ku naama alkaa kukkimaa pienemmistäki vioista.

Tänää mullolli hiema " huono englanti olo " - päivä. Ja sanoinki niille et sori mun kieleni tänää. Connie tuumas et varmasti on vaikeeta ku kokoaja pitää miettii jne.. ja sano et paras vaan jos tuntuu ettei tierä tai ymmärrä mitä asiakas haluu/puhuu, pyytää muilta apua eikä turhaan stressaa.

En oo kuulemma ees pahimmasta päästä ,vaikka hienon aksentin omaankin. Mun työnkuvas enne mua oli korealainen tyttö,sitä enenmmi parit ranskalaiset ja saksalainen. Porukka on kyl tosi auttavaista ja mukavaa/rentoo.

tänää jo suljin yksin. kolmas työvuoro. :D . Luotto taittu saatua.

Siin loppusiivoja tehes.. kahvikonetta pestäes,tuli kotoisa olo. Sitäki siis voi olla ikävä ;). Taustamusa laitettii astetta kovemmalle, kute elos aikanaki loppusiivot ties bileitä. Musa soi, ja ite hoilas mukana.

Paljon tuli hyviä biisiehdotuksia kuultua Mannassa,mitä voi sinne teiränki korville lisäillä taas. Olekeepa hyvä!

                                                                           **'***
Koti Fitnessiinki menin pitkästä aikaa (Myaree- sali on koti siin mieles, ku saan käyrä kaikis eri fitneseis tuol kortil, ja se on josta aikoinaan alotin) . . Oli hyvät tunnit. Vaikka jalat tärisi pumppitangon alla, silti tunsin itteni onnelliseksi. Huomattavasti huojentunu olo tuon työnki takia, ja vielku on viihtysä paikkaki.

Huvikseni kattelin youtubee ja nkotbsb - clippejä. ja kyl siinä hiema semmone tunne  tuli et 29.5 vois olla siel eturivis heilumas,, ;) .

mut joo en tiiä onko täs kirjotukses mitn järkee lopulta. Kuha vaa oon onnellinen nyt,ainaki. (katotaa sit taas ens kirjotukses mikkä vuoristoradat on käynnissä ) . Moikka. :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti