keskiviikko 15. elokuuta 2012

saas nähä.

Puoltoista viikkoo ite maratoniin ..

Flunssa on selätetty ,joka oliki siinä kriittiste loppu viikkoharjottelun ajan. Ja ku alko se olee ohi.. nii bikram joogan paljollinen käynti nopsalla vauhdilla aiheutti nesteet polviin.(tai sitä ainaki epäilen) . . joten saas tosiaan nähä mite maratonin kaa käy. :OOOO

maratonihan tulis olemaan mulle kolmas, ekan jälkeen alko olla tavoite et alle 4h, ei oo viel alittunu. Mut nyt tuntuu et tavoite on ees päästä juoksemaan. . . saas nähä oikeestikki mite menöö,jos nyt juoksemaanki pääsen. Nimittäi en oo kyl kovin paljoo pitkiä lenkkejä tehny tääl ollessa , että aikamoisen sore tuun kyl olemaan, tierän jo nyt sanoa. 

Mutta mä HALUUUUUN päästä sinne ! ja haluun saada sitä enne mun polvet kuntoon . Auta. 

No sit hiema ilosempii uutisii. 

Sainku sainkin Hansoneitte lipun. <3. Rukoukseen vastattiin. :)
Keikkahan tuli tietooni jo toukokuussa, ja sillo jo tiesin et ite ainaki haluan mennä. Mutta kute tääl jo tottunu siihe et suunnitelmat muuttuu tuosta vaan, nii en uskaltanu ottaa lippua,koska en ollu varma et oonko tääl sillo ees. 

Sitku en tienny meenkö ite vai kaverin kaa, se oli yks syy kans miksen ostanu samantie. No sitku vihdoin ja viimein päätin et meen vaikka yksin,ja menin ostaa lippuja. Loppuumyyty. 
Elämä pysähty  . hetkeksi :D.

Viikko murehtimese jälkee, menin uurestaa näitte huutokauppa sivuille kattoo, ja siel oli tullu pari h sitte yks lippu myyntii. Vastasin samantien sen myyntiviestiin. et mä tuun hakemaan sen. Ja niihhä siin sit tapahtuki. Hiema ekstraa tuli maksettuu alkuperäsee hintaa. Mut eipä haittane, nyt ollaa siis menossa kattoo yhtä teinivuosieni suosikkibändiä Hansoneita. <3

vieläku Spice Girlsit joskus näkis, nii sit ois kaikki nähtynä :D.  . 
tierän.. on mulla kamala musamaku. Ollu, 

** 
Viikonlopuksi  mentii kohti Chidlowta .La iltana oli Garyn synttärit, mis Priam soitteli, ja niitte piti olla jo päivällä siel. Ite olin töis 4, josta junailin fremantle-perth-midland töitte jälkee, et su saaraan tulla yhel autol takasi. Piia tuli mua hakee asemalta ja mentii matkanvarrella olevaan pubiin syömää. Josta piia mut heittiki sit synttärikemuihi. Piiaki oli lopettanu työnsä just ,koska täl visal saa olla 6kk maksimissaa samas paikas. Munki pitää lokakuun lopus lähtee Mannasta :(. 

iha ok bileet,vaikka ite en oisi kovin jaksanukkaa bilettää. Mentii sielt vandalle ja johnille yöks ,ja aamulla kirkkoon ku priam soitti sielki. Kirkon jälkee takas vandalle. Päätetti et vietetää Lazy Day, ja ite meninki suoraa päikkäreille. Teki hyvää <3. Olen vanha, emmää jaksa kukkuu enää yötä myöre,sekä tierän tarvittavani enemmä ku aamu 2-7 olevat yöunet. 

Pvä meni kokonaa "aussi-vanhempie" luona ollessa, syöre .höpiste ja leffaa kattoe. Rentouttavaa oloo. 

**
Piia sai töitä vihanneskaupasta :). 
Eilen meirän omistaja Myra kysy multa haluunko olla sen 6kk ,vai oonko lähös pois- Sanoin et joo mielelläni oon.
Seuraava koululaisten loma on syys-lokakuun vaihtees ja ollaa hiema suunniteltu reissua. Sunnuntaina ois tarkotus suunnitella enemmä, jote katotaa mihi päärytää. :)
 
**
Ma kävin hakee mun pyörän mannasta vkolopun jälkee. Abigail oli palannut töihin, sen kaa ei tosin melkee pariin kk nähty.koska kun lähin lomalle, ja palasini, se oli jo lähteny.Sen loma kesti kk:den. Mentiinki kahville , abin päästyä töistä. Juttua riitti. Molemmat tuumailtii ,et on mukavaa tuntee Freo kodiksi, ja sinne palata loman jälkee. :)

** 
Tyhymä teksti, mut aina ei voi onnistua . :D. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti