keskiviikko 8. elokuuta 2012

Mies kotiin.

Nonni aikaa taas vierähtäny ja yritän muistella mitä ja milloinki on tapahtunu.

Viime kirjotuksis taisin siivoilla kovasti .Olkkaria.
Siihe lisäte viel muutama hauska juttu ,ku sitä yritin saada valmiiksi. Päätin etten hanki sinne yhtää enempää kamaa enne ku kaikki ylimääräne on pois sieltä. Ja aika alko olee kortilla, viimene vkoloppu eres enne Priamin kotiin tuloo, ja ite töis joka pvä melkee.

Halusin saada tvn, koska olkkari ei oo olkkari ilma tvtä. olin heittäny tien vartee kaikki vanhat kapistukset,jokka yritti olla tveitä. :D. Noh ricin piti kysellä kaveriltansa, mut tietty oli unohtanu, ja aloin pe iltana kattoo netistä tääl olevien tv kauppoje sivuilta mis on minkäki hintasia.
Löyty yllättävänki erullisia tarjouksia. Tierä sitte onko mitä pilipaleja lopulta..

La olin töis 8-4 ja Garden city ostoskeskus johon on about 20min autolla, oli auki 5 ja sieltä löyty molemmat kaupat Dick Smith ja JB-HIFI mistä löyty tvitä. Työkamu Nina sano viel Good Guys - jokka kuulemma myy halvemmalla mitä muut,jos sanoo et löysi sieltä sen ja sen hintasen. Töistä lähin varaslähdöllä melkee klo 4,ja tunti oli aikaa selvitä kaupasta kauppaa ja mielellää takasi tvn kaa.

Ajoin eka Good guyheihin, mut siel oli jo suoraa paljo kalliimmat mitä olin netis nähny. josta jatkoin Gardenii. Klo oli puol 5 ku olin siel. Onneks molemmat kaupat oli lähellä toisiaan ,ja taisin olla huvittava näky :D. Nimittäi eka JB-HIFI ja siel poika esitteli kaikki maholliset merkit ja koot mitä toivoin.. Kuulosti lupaavalta. Mut halusin tsekata toisenki. No sit juoksujalkaa DickSmithii ja siel oli vaa yks malli mun toivomuksiin tulevista. Klo oli kymmentä vaille, ja sanoin et juoksen viel tuonne toisee.. Oon nopee :D.

Netistä ku löysin 229donaa maksavan 32 tuumasen taulutvn ,ja se oli JBHIFIsta, mutta myyjä ei ollu sitä mulle näyttäny viel. No menin takasi ja näytin mun puhelimesta eile ottamaani kuvaa ,et onko teil viel näitä ja sieltähä löyty. En tiiä halusko se vaa päästä musta eroon vai mitä, mut siin vaihees se sano : joo tää on hyvä hinta laatu suhde! Ota tämä. :D. No oliha kelloki jo lähes viittä. Ja niin sain tvn :D.

**

La iltana osasin aatella muutaki ku "koti kuntoon " projektia. Ja menin X-wray kahvilaan ,jossa Connien kaveri soitteli musaa. Oli hyvää unimusaa mulle taas. Conniella oli pari ylimäärästä sen ep-levyy ja anto mulel yhen,koska kuulemma osaan arvostaa sitä :).

Keikan jälkeen menin sanoo Brianille (laulaja) et tykkäsin ja viel enemmä millo se oli ittensä ja kitaransa kaa,ku muute ne oli koko bändin kaa. sekä tietty  pyysin  nimmarin :D. mun yks keräilykohde tääl. Ei siel ollu muita ku Connie Mannasta, tainno Serena ja Guido oli mut ei meirän seuras. Ja sit Kennyn sellonsoittaja Joe oli kans, jonka kaa oikeestaa ekaa kertaa ees juttelin jotai enemmä, mitä normisti.

Ite menin keikan jälkee kotia ja nukkuu, muut oli jatkanu siitä viel jälkikemuihin. Minä päätin herätä aamulla Bikram joogaan koska oli enää vikat ilmas päivät ja ku en lentsun takia niihin paljoonkaa päässy. Päätin voittaa lentsun ja mennä sinne.

**

Katoin netistä kaatopaikka paikat ,mikä sattuis olee lähellä kotia. Priam anto mulle kotitehtäväksi et saan heittää kaikki muovipullot ja pakasterasiat(joita tuloo kokoaja töistäki ruokien mukana) ,ja sen keräämät pahvilaatikko-kehikot pois. Tein työtä käskettyä. Ja ku tääl on tapana heittää kadun vartee vanhat kamat ,josset kaipaa enää. Nii laitoin heti kotia tulles sinne kaiikki vanhat elektroniikka vehkeet,siin toivos et roskakuski vie ne viimestää pois. Mut eipä alannu näkyy ja siin ne möllötti suoraa silmien alla. Jote otin selville kaatopaikan, koska en halunnu et Priam näköö ne saman tie ku se tuloo kotia, senkää takia ettei se rehaa niitä takasi.. ja ettei mun ylläri paljastu samantie.

Pakkasin auton täytee pahvilaatikkaorunkoja ja kaikki TV ym vehkeet ja köröttelin kaatopaikalle :DD. Oli hieno näky. Auto täynnä.. hyvä et ite mahuin ees ajamaa.

Samoin vika kunno päivä hankkia kaikki loput mikkä puuttuu. Sunnuntai. Ja kaikki paikat on kiinni. Paitsi Midlandin ostoskeskus. Joten päähänpistosta lähin sinne. Ja hyvä niin, koska löysin suhtkoht kaikki mitä veil pitiki. Mattoa en löytäny, mut pakko pärjätä tolla vanhalla nyt, toki yritin sitä pestä hiema, ties koska viimeks sitäkää joku pessy.

Yritin Piiaa ja Mikee kii, jokka asuu siel suunnalla, mut molemmat oli menossa, ja ei siinä, sainpaha tehtyä ostokseni rauhassa. Löyty sohvatyynyä, munalukkoo, vessan mattoo, pyöränjalkaa, valokuvakehyksiä, suomee muistuttava kolmiosanen taulu laiturista ja järvestä makkariin .. :)

MIdlandistä lähdettyä kurvasin Svambyille Canning Valeen ,joka on matkan varrella. Swampyt on Priamin albumiasiakkaat Selina ja Nigel(+ kersat ) . Niillä oli Priamin osa kitaroista turvas , meirän loman aikana. Ja se tartti niitä saman tie ku tuloo kotia. NO siel tuli vietettyy aikaa kolmisen tuntia, aika vaan vierähti höpistes ja tarjottii mulle illallistaki :D. Katottii niitte hääkuvia, voiku ne näytti nuorilta :D. Mukavia ihmisiä. Ne tosin oli kauhuissaan ku kerroin mun aikeista. "priam on sitä sorttia, jossen yhtäki paperia on siirretty nii se hermoo" . No ei se ny iha noi mee, mut melkee :D.

**

Maanantai saapui. Menin viimeselle ilmas kerralle Bikram joogaan, ja alko tuntuu et sain jo enemmä irti ja jalka nousee korkeemmalle :D Päätin liittyä seuraavaks kkdeksi ,joka on halvempi nytte ku samantie liittyy. Sekä elokuun ajan siel on Olympia tavoite. Jos käyt 15kertaa elokuun aikana oot pronssi, ja voitat ilmasen kk. 20 kertaa, Hopea. ja voitat 3kk. Kulta taas on 30pvää ja voitat puolen vuoren. No ite lähin tavoittelee Pronssia,ainaki alkuun. Kuulemma saa vaihtaa toiseen jos on mahista jos huomaa ,et pystyy tavoittella seuraavaaki tasoa.
Joogan jälkeen kotia viel muutamat tunnit orottamaa ja matka kohti lentokenttää alko. Parkkihelvetti oli taas eres. Ehkä ens kerralla sit tierän mihin pitää mennä. Nimittäi nyt sit parkkeerasin pitkälle aikaa olevien paikalle .elikkä päivä 17dollarii oli pienin maksu, mikä aika tuloo olla. . jote meni taas rahaa hukkaa siin, ku minä + lentokenttä parkit ei kuljeta samois suhteis .


Kotiin päästyä, näky oli moinen. Priam pyöri ku lapsi jouluna olkkarissa. " Emmää tienny et mullo tommone tv !! "
(Välillä tairan olla liia hyvä tyttöystävä.)

Oli mukava saada mies kotiin <3.

**
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti