torstai 24. tammikuuta 2013

Life is GO(O)D n Down SouthTäällä sitä ollaa San Churrossa. Ei siis yllätys. Tääl on aina hyvä kirjotella teille, live musa ja herkkuja. Vaikkaki oon herkku lakos, mut kyl täältä listalta onneks löytyy jotai ei kiellettyä. Tällä kertaa uus ukkeli soittaas, hiema countrymainen..ei mun suurin suosikki.

Life is GO(O)D .

Voin tänneki toreta. Jotenki tuntuu et palaset alkaa aina vaa loksahtaa kohdillee. Muutama viime vko töis ollessa, oon alannu puhuu enemmä työkamuille töitte aikana. Enemmä spontaanisesti. Enkä oo enää sen kummemmi ajatellu. Hyvän merkin oon huomannu siinki, et oon alannu puhuu meirä Kenny kokilleki :D.. Koska aina aiemmi on tullu oltua vaa hiljaa, ku ei osannu sanoo takasi.

Ekana 6kk keskitty asiakkaille puhumisee, nytte tokana 6kk saa henkästä :D. Ja musta tuntuu et pystyn antaa enemmä jo itestäni. Jeij. Vaikka enkkuni ei oo täyrellistä, silti osaan elää sen mukana.
Siihe, miksi Jumala on hyvä. Mun serkku pääsöö tänne kattoo mua !!!!! :DDDD.. eikä vaa pariks vkoks. vaan kaheks kk. :DD. JEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!! Saadaan uus kämppis Priamin kaa. Pitää laittaa koti siihe mallii kuntoo, et asukki mahtuu. Alkaan jo orottaa, koska tuloo kutsu lentokentälle haku hommiin ;). Katotaa, osaanko JO NYT parkkeerata oikeelle parkkipaikkaa ja osais säästää rahaa.

Täällä on tulevana vkoloppuna 225v täyttävä Australia päivä tierossa. Se on lauantaina..mut aussi tyylil, ne haluu pitkiä vkoloppu vapaita, jote vapaa pvä on ma. HAHA. Tosi ite oon täis kaikki muut pvät vkolopusta, paitti ma, et se siit vkolopusta. No ei vaiti, just viime vko oltii lomalla, itellä oli 8päivää vapaata..et on iha aika jo alata taas kerää rahaa.

Muutenki oon miettiny, et tairan olla tylsä reppureissari seuraavan puolen v ajan , ja olla vaa töis nii paljo ku pystyy. Jos sitä rahaaki osais säästää joskus. Tehää sitte loppuvuoresta suuret reissut, sitku löytyy seuraaki ;) .

Käyrää tyttöjen kaa Zumbaamas tiistai-iltaisin. Meillo vahva joukko jokasesta maankolkasta, viis tyttöö edustettuna : Japani, Kiina, Nepali, Espanja ja Suomi. :)

Käytii kattoos Searcing for Sugarman leffa. Pyöriiköhä sitä siel suunnalla? Leffa on dokumentti Rodriguez artista, jota ei oo koskaa otettu tosissaa Usas, josta se on kotosi. Mut on isompi Stara afrikas ku Elvis oli aikoinaa. Oli liikuttava. Julle ukko.

Kävin viikolla suominaisten kaa lounaalla, Ulla 54v & Eeva-Liisa 65v. Jutun aiheena oli Eeva-Liisan saamat korvalaitteet sekä Ullan ikääntymisestä johtuvat iho-ongelmat. Nii oonko mää ausseissa vai :DD. . . Missä ne surffipoijaaaaat o. :DD

DOWN SOUTH

Meillä oli tarkotuksena lähtee telttaretkelle Priamin kaa Margaret Riverin suuntaa. Matkan aika oli ke-su . Pvää enne menin hankkii kaikki viime tinkaa jätetyt leirintä väline ostokset. Oli ensiapu pakkausta, juomareppua, patikka kenkiä, lamppua, makuupatjaa, life straw( jos vesi loppuu ja hätä iskee, pistät pilli järvee ja imet ,se puhdistaa kaike paska) :DD.

Priam alko suunnittelee soittoa erikois lukkomiehelle, joka ois tullu avaa auton peräluukun, nimittäi ei oltu vieläkää löyrettyä niitä JEVIEN auton avaimia, jokka hukku uv:na. Puol h siit ku se sano soittavansa pia, kuulu olkkarista huuto!! Priam ,sukkaloota ja  AVAIMET !!!! Hallelujah !!

Ke 16.1

Kohteena oli Grace Town leirintä alue, joka on Perthistä about 300km alaspäi. Siel on cape to cape kävelyreittejä aina 135km pituurelta. Meil oli pari pvää varattuna kävelemisee, jote olin yrittäny löytää ne kiinnostavimmat kohat. Koko matkan patikoimisee menöö 5-7pvää.

Lähettii klo 9.30 ajelee, mentii viel kaupan kautta, koska meirä auto radion toimintaa ei kannata luottaa. Käytii ostaa matkaradio, senki takia, et priam saa kuunnella The Auntsien levyy (Kennyn bändi). Oltii ajettu about puol h, mersul , jota ei oltu kahtee vkoo käytetty hukkuneire avainte takia, sinnehä se hyyty. Virta meni tyhjäks!! NAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH !!

No soittoa taas RAC:ille, joka on tiepalvelu jos auto hajoo tmv.. Tällä kertaa ei tarvinnu puolt h pitempää orottaa. Mies latas virtaa autoo, mut sano et ei täl kyl kannata lähtee pisemmälle matkalle enne huoltoo. Oli kuulemma muutaki vikaa. No eiku kotia ,auton vaihtoon, ämpättii leirintä kamat soittokamoineen "mun " pikkuautoon. Uus yritys.

Leirintäalueelle saavuttii neljän pintaa. Teltta pystyy, illallista kehii parillan kautta jaja..aikalailla meille uni tuliki jo kasin jälkee.

**

Aamulla herättii hyvin kukonlaulun aikaa, pitkie yöunie jälkee. Aamupalaa naamarii, ja kävelyreittejä kohti. Ilma ei ollu kovin kummone, hiema tuuli,sato,välil aurinko vilahti...mut kylmä oli kans. Päämääränä oli 17km parhaimillaa,mut hiema mutu-tuntumal lähettii matkaa. Tyhmä ku pitää olla, eikä ajatella viisaasti aamulla. Ei ottanu rasvaa mukaa " huonon sään takia" .

Parin tunnin (max 3h) kävely lopulta venähti 6h. Kylmän sään vuoksi ,lopulta aurinko paisto täyrelt taivaalta ja tuuli vinku korvis. Talsittii Gracetownista Prevellyy, meren rantaviivaa,kivikkoo, hiekkaa / mettäpolkuu,siltaa, mäkiä ja mantuja pitkin. Siel oli merkittynä cape to cape paaluilla koko reitti. Tosin yhelle rannalle tultua, missä oli Joe nenä kivi, ei enää paaluja näkyny, ja melkee hermo alko palaa. NOOOOHH .. hetken huilin jälkee, päätettii lähtee kävelee rantakivejä pitki "eiköhä se maali joskus sielt tuu" tyylillä. Meil oli aiheena löytää Margaret Riverin suu, mistä joki alkaa.

Loppuje lopuksi se sielt tuli vastaan, hien ja tuskan takaa. Mut sai siinä nauttia vaihtelevista maisemistaki, hienoista semmosista. Riverin suusta ei ruokaa löytyny, jote käpöttely viel jatku muutama km prevellyn ranta kahvilaa. TAuko TORELLAKI oli paikallaa ja ruoka. Ihanaa oliki, kanasalaattia ja mustekaloja. Oltii itseasias käyty vuos sitte samalla rannalla, muistu mielee laiturin ja portaitte kuvailut. Sain tietoo myös uuren uni/hyvän olon musa akanki : Clairy Browne & the Bangin`Rackettes . Muistuttaa hiema Amy Winehousee/Gin Wigmoree.

Taksilla takasi leirintä alueelle,  illallista ja suihkuu. Ja kyllä, tuuli oli tehny tehtävänsä. Molemmilla iha palaneet naamat ja niskat :// : ((( - Ei sitä opi, EI.

**

Pe aamuna meil oli kohteena Priamin mieleenjääny luomu viinitilalta oleva viinikauppa. Siel olles, viinejä mies maistelle, otin testeristä kaike irti ja rasvasin palaneen huutavaa naamaani. Ei nimittäi ollu tullu pakattua normirasvaa mukaa. Ei sitä järkevä osaa olla, nimittäi yksiäkää kot`housujakaa ei ollu mukana :// . Nooh ens kerralla tietää, vaikka kui ois keskikesäl retkelle lährös.

Käytii tsekkaas Hamelinin ranta, ilma kovempia kävelyitä. Kyl tos eilises oli iha tarpeeksi tälle reissulle. Oli ihana ranta. Nähtii siel iso lättänä kalaki.

Matka alko kohti Albanya, 409km matkana. Mentii ekaks yöks Priamin kaverin hoivii, la iltana oli The Auntsien keikka Albanys, sen takia siis matka sinne suunnalle johdatti. Puol h enne Albanyy on Denmark nimine kylä. Mun työkaveri Serena oli vkoo ennemmi siel ja sano et siel on ihanat rannat, käykää kattoos. Nooh yritettii löytää rantaa, mut se mikä löyrettii, ei kovi hääppöne ollu. Alko ilta jo hämärtää ja eikä jaksanu ees yrittää.. jote jäi ens kertaan sitte.

Yöpaikkaan Stevenin luo saavuttua, molemmat musiikki miehinä, pojat jakso töristä pitkät tovit mitä mistäki musajutusta.. minä kokkailin, ja sen jälkee maha täynnä oli hyvä kellahtaa sänkyy, muutaman teltta yön jälkee.

**
La aamuna oltii virkeenä lähtemäs turisti reissuille. Päivä aikaa nähä Albany. Mentii eka Melville -kukkulalle kattoo kylän maisemat, siitä Dog Rockille. Jeeee !! Olin tulessa. :D. en saanu sitä mielestäni, ku ohittettii se ja priam sano et mennää kattoo tuol nuo muutki kivet(puisto oli lähel mis näky isoja kive möhkäleitä). Sinne mentäes, toimitin vaan koirakivestä, jollo oli palattava pia. Priam tajus mun suosikin.
Koiran pään hyvästelyjen jälkee, mentii luonnon siltaa ja jyrkännettä kohti. Sinne oli 20min ajomatka, ja kyl kannatti. Oli ihanat maisemat . Oon huomannu olevani "kivi-ihminen" ,joka tykkää kivisistä maisemista. Nautiskeltii maisemista, seurasta, turisteluista, lomasta. Raikkaasta kesä ilmasta, joka tuntu suomen kesä päivästä ,millo se on parhaimillaa.

Alko lounashetki olla paikallaa ja mentii kattoo Albanyn pääranta Middleton. Lounastettii siel rantabaarissa. JuustoFondue alkuun oli nami.

Pojat piti olla viiden aikaa tekee sound check pubissa,mis ne soitteli illalla. Siel se aika sitte meniki, liityttii muitte poikien Jason, Kenny ja Joe seuraan. Illan keikka oli ensiesiintyminen pojille yhessä, yhen harkka kerran jälkeen. Huomas samantie et Kenny oli liekeissä. :DD.. Se on kuulemma kehunu Priamin kaa soittamsita kaikille Mannassa, et tuntuu samalta, ku soittais Eric Claptonin kaa. Eiköhä mun mies sit hommansa osaa :).

Keikan jälkee mentii kylä pahasen yökerhoon. Voihhh !! aikamoinen helvetti :DD. Kaikkee mahollista sekasi- Djkää oikee tienny minkä biisin valittis soittavaksi, nii soitti 10 eri biisii yhe min ajan kokoajan, yks kohta yhestä laulusta, toina basson tömähdys toisesta. Toisin sanoe kauhee sekamelska!

Su aamuna lähettii aikasee ajelee kohti kotia, ku Priamil oli jazz- bändi keikka X-wrays 4-6. Matkalla kotiin, se alko opettaa mua laulamaa :D.. ensimmäiset aeiou:t menty nytte. Katotaa mimmone kultakurkku musta kehkeytyykää tääl ollessa.

**

Priamki kotia tulles sano:  Kiitos mukavasta lomasta! et eiköhä se ollu onnistunu sitte :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti