lauantai 5. tammikuuta 2013

juttuja siel tääl.

Uuden vuoden aatto töis meni iha hullunlailla. Menin jo pari h ennemmi töihi , 9aamulla kahvitytöksi. NOoh ekaa kertaa hengähdin siin 2aikaa iltapäivästä. NOn-stoppina tuli tehtyy kahveja KOKOAJA.
Sen on huomannu tääl olles, mitä elosee. Ku menihä meilläki erikoiskahveja..Mutku tääl ei oo ns. normaali pannukahvia ollekaa, et kaikki kahvi mitä myyrää pitää tehä ns. erikoiskahvina. Et sinäsnä en yhtää ihmettele, vaikka tääl joutuu oleeki koko pvä saman konee ääres. JOs aikoinaa elosen jono ois ollu erikoiskahvia, sais sielki olla tuntitolkulla konee ääres :D

Uuden vuoden päivänä mä menin mun työkaverin Georgian aj sen perheen kaa täällä olevaan vesi/huvipuistoon. Oli ihana päivä. TOsin oli yleinen vapaapäivä.. jote paikka oli täynnä ihmisiä.
Georgialla ja Tristenillä on 3v oleva Scarlett tytär . Toisen niistä piti aikalailla olla lasten altailla, ja seurata sen menoo. Toinen tuli vuorotelle mun kaverina liukumäkiin, tai vempaihin.

Mentii Gerogian kaa muutamat liut, ja toine oli kahen hlön mentävä patjan kaa. Sinne oottaes, kuulu pikkupojan huutoo, ja liukumäki oli pysähtyneenä. Sieltä ne alko kipuamaa, pitki putkee takas ylöspäi, ja isä perässä. En tiiä mitä oli tapahtunu.. Mut luulis et ois ollu helpompaa vaa laskee alas :DDD. Ei se meit pelottanu, ja laskettii alas. IHANA .

Käytii oikeestaa vaa yhes vempaimes. Sama mikä on lintsilläki, joka menöö korkeuksii, ja tuloo vapaaputouksena alaspäi. En muista nimee. Oisko raketti. NOoh .. mentii Tristenin kaa, kaikki meni hyvin ,osattii valita hyvä "näköala" puolikin,josta näky ite Perth. Kunnes vikal ylös nousu kerral, kuulu tössähdys ja laite jumahti yläilmoihi. Kaijuttimesta mies sano ,ettei hätää..lasketaan teirät hiljaksee alas. No ei se iha hiljaksee alas tullu :DD: ja sen jälkee meni laite kii ,kunnes ne sai sen korjattua. HUI !

Priam meni päiväksi Chidlowhin, joka vuotiseen uuden vuoden päivä bileisii. Ite en jaksanu mennä, tullu liikaa oltua Chidlows viime aikoina, ettei vaa jaksanu kiinnostaa tällä kertaa. Ja ku Georgia kysy haluunko tulla vesipuistoo niitte kaa, sisäinen lapsi pääsi valloillee ;).

**

Mä oon pitäny jo kauemma aikaa tukisidettä polves ku oon töis, ja ku on nii kuuma ni ei siel kovi pitkiä vaatteita pysty pitää. JOte tukisukka on kaikkie silmillä.
Tällä vkolla yks asiakas "bodarimies" tuli kysyy et mikäs mun polvee on tullu? selitin sit eka juoksu,sit hyppimis urheilut ja nyt normi pitkään seisominenki. Se sit sano et opettaa ihmisiä juoksee vammojen jälkeen. Olin heti otettu. Tuntu et tää tuli taivaista :D.

Se anto sen käyntikorttinsa ja sano et pistä sinne tietoo, ni se laittaa enemmä infoo. Lupasin. Ollaa nyt muutamaa otteesee vaihdettu posteja ,ja se on personal trainer. Päädyin ottaa siltä yhen 3kerran juoksutreeni kurssin. Saas nähä tulooko siit sit paree mieli juoksulle, opinko vai en. Mut ei se ainakaa pahastakaa voi olla.

Pariin otteeseen oon rannalla olles ,juossu meressä. Aluksi se tuntu polves, mutku anto mennä..ei tuntunu enää. Priamin mielipidettä kysyin miltä se näyttää, ku juoksen tääl. Se : erilaiselta. Joka tarkottaa sen kielellä tyhmältä :DD.

Ollaa nyt muutamaa otteesee käyty töitte jälkee uimas, ja on se nii ihanaa ja virvottavaa. Solana kerto, et yhen aborginali heimon mukaan , jos laittaa hiekkaa kainaloon ja heittää hiekkaa vetee enne ku ite hyppää sinne. Meduusat ei pistä. Sitä ollaa sitte tyttöje kaa tehty. Ei oo pistäny ,josso hiekat kainalois ollu. Mut muutamaa kertaa unohdettu ja sit on pistos tullu. Ei mulle, mut muille. En tiiä ,onko sit taikauskosta kii vai muute vaa epäonnesta.

Viimesiä hetkiä joulukuuseni kaa täällä, silläki mielel, ku ei oo varmaa näänkö tääl enää joulua. Nii ei raaski ottaa poiskaa. En tiiä onko täällä samaa "loppiaisen " jälkee joulujutut pois, mut mä voin hyvin elää siinä tieros. Viime hetket siis käsillä.

Meirän kokilla on bändi , The Aunts (täti) , ja niill' on tulos muutama keikka tammikuus. Niillo hiema soittajapuutetta, ja priam sekä sen kaveri Peter lupautu lähtee soittamaa niitte keikalle. Niillo tammikuu puoles välis keikka Albanys(5h ajomatkan pääs ) eteläs. Mullo tarkotus lähtee mukaa, jos saan vapaat hommattuu.. Oli jo lista tullu ,enne ku kuulin poikien lähtevän sinne. Ois hienoo, kerta en oo siel ennemmi käyny ja sitä ollaa kehuttu kauniiksi. Se on rantakaupunki.

Eile yritin kattella ns. nähtävyyksiä Albanysta. Löysin kaksi. Luonnon silta, joka on kivikkoon muodostunu silta.  Sekä koira kivi, joka on koiran pään näkönen kivi :DD. .HAhaha.
Niitä kattomaa sitte .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti