lauantai 21. heinäkuuta 2012

Mitäpä mun elämällä?

Kotia on palattu viime ti-ke välisenä keskiyöllä. Matkaa tosin oli se 36h yhteensuuntaan aamu ferrystä asti laskien. Selina oli mua vastas lentokentäl. (Priamin albumi asiakas,josta on kehkeytyny monien tuntien saatossa hyvä ystävä mulleki :). Se oli ostanu mulle seuraavan aamun selviytymiskassin : Ruokaa!!

Lomalla oli tosin tottunu siihe et oli lämmin. vähintää se +35. ja tänne tultaes,viel keskiyöllä.. asteet ku huiteloo sitä +2..nii oli siin pieni ero totutteluun taas :D. Yhen pintaan yöllä olin lopullisesti kotona. Pakolliset nettipäivitykset ja muutenki ku aikaerot ja kellonrytmit oli sekasi nii ei viel ees väsyttäny. Aika hyvin nimittäi sain nukuttua koneessa. Täl kertaa äänetki toimi kaikil matkoil kaikis tv. Thanks God. 

Frankfurtista lähettyä ,saatiin Magnumit. Oli jännää :D. (saanetta huomata et tosiaanki, ei tarvi kovin kummosia asioita tapahtuu et saa  mut onnelliseki) . Se oliki nyt vika herkku enne maratoni koitosta.Koska en halua et mun maha juoksoo omaa reittiä ku minä. No onneks ei oo viel iha nii kauheesti asiat ku mun vieres oleval miehellä lentokonees. Kolmen paikassa istu kaks miestä ja minä keskellä. Toinen hieman tukevampi, ettei normi vyö riittäny. MIes pyys extravyötä. Sai. Sekään ei riittäny.. Lentoemäntä vei sen väljempään penkkii istumaa.  . No joo se siitä lentämisestä. Onneks taas hetkeks on vähäks aikaa takana, vaikkei sinänsä mul lentämistä vastaa mitn ookkaa. Jopa yks asia on paras lentokonees matkustamises,ku muilla ajoneuvoilla: Saat nukkua tuhista nii paljo ku vaa haluut, ekkä voi missata pysäkkejäs (nm. kokemusta).

**

Keskiviikko oli eka päivä täällä. Tosin ku illalla menin nukkuu. OLI KYLYMÄ. TUnsin sen luissa asti. vaikka oli  KOLME peittoo päällekkäiki. . .laitoin klo soimaa 10 aamul ,et sais vähä aikaa jo kirittyä.. Herättäessä, en sinänsä ollu enää väsyny. Mut ku oli nii kylymä eikä mikää pakko nousta.. Sänky oli mitä parahin vaihtis.ja jatkoin unia.. Heräsin yheltä :DD. 

Koko pvä meni vähä ihmeellises mielentilas.. en oikee tehny ees mitn kummempaa. Illalla tosin menin Loisin ja sen kamujen kaa istuu iltaa ja syömää 10dollarin Pihvi-iltaan. Ei paha. Rosemount Hotel oli paikkana, hieno miljöö..jos ois kesä :D. nimittäi se oli ulkoalueella, Ja jumalattoma kylymä!! Haha. Mentiiki lopulta kaakaolle lähi kahvilaan lämmittelee. No kesällä sit uurestaa sinne.

Torstaina sain jo mennä taas Fitness Firstii ku kortti alko taas toimii. Aamupumpit ja sen jälkee menin teamwork-ohjauksee, mikä auttaa innostusta salille menoon(jota tarvisin). No olin sit itekseni siel ohjaajan kaa..jote tehtii kahta kauheemmi kaikki. Kyllä tuntu. To pvänä vietin hiema kotipäivää ja raivasin tilaa olkkariin ,täyrentämällä ulkovajaa jonka oon tänne pienill'ä kätösillä rakentanu :D. 
Kamaa riittää... vieläki. mut alkuki on jo ees jotai.

Sekä tein ns. mun kotitehtävät mikkä Priam oli mulle kirjannu tehtäväks. Hae postit naapureilta, heitä muovitölkit,pahvilaatikot pois) (heitin hiema muutaki :D ).. Nimittäi meinaan saada olkkarin olkkarin näköseksi enne ku se tuloo kotia. Katotaa millä mielellä sit ollankaa. 

To iltana olin lupautunu mennä Universaliin Lelen kaa ppiiiiiittkästä aikaa. Off the Records soitteli taasen. Oli mukavaa pitkän tauon jälkeen nähä niitäki. ja Leleä. ja tanssia :) 

Pe oliki eka työpäivä ees. Teki kyl hyvää olla pari pvää eka kotona ,ja päästyä jetlagista eroo. 10.30 oli tarkotus mennä töihi. Tuntia ennemmi Laura lähetti mulle viestin, et meillo 80luvun dress up töissä. Se aikoo olla punkkari. Hiema kiirus tuli.. :DDD.. nimittäi just heräsin, ja tunti aikaa mennä töihi. Nopeet googlaukset ja Priamin kaapille. Kamalia vaatteita sielt löytyy,sen ainaki tiesin. (ei oo paljoo kirpparia nähty tääl). 

Löyty farkut, sit googlailin mimmosii yläosii ois farkkujen kaa. ja siel oli yks kuva naisesta jolloli ns. iso miesten pastellinvärine kauluspaita. Löysin Priamilta samaa tekoo.. ja nii oli asu valmis :D. . Kamalaaki kamalampi farkkutakki niskaan ja töihin.


Lily
80 is back !

Lauran kaa

Ric

Ihana oli vastaanotto. Kaikki tuli halaamaa,ja kertomaa yksitelle voi ku oli ikävä jo <3. Ric oli ihana ku se tuli sanoo : On paljo mukavampaa nähä sun kasvot ku nähä vaan nimi listassa. Voii toista. 
Ne taitaa siis tykätä musta. No ei vaiti, mäki tykkään kyl niistä ;).

** 
Pe iltana mentii parantaa maailmaa Piian kaa. Brisbane hotel oli syömä kohteena, ja kuha puhuttii suomee ja kohennettii mielitiloja. Seki ollu nyt työleskenä, ku chris on Jumalan selän takana ollu toista vkoo putkeen töissä. Ja minä oon itekseni tääl pari vkoo enne ku Priam tulo takasi. 

Rankatki bilettäjät nuoruudessa on tulleet vanhaksi eikä jaksa enää pubia kummempiin mennä istuskelee. :DD. .jote puol 11 aikoihin oltii jo autol menos kotia kohden. 
Hyvä nii. päätin aamulla mennä juoksee enne töitä. 

La tosiaan aamul 6-7 kävin juoksee.. Töihin 8-4 ja 5 mentii viel Lilyn kaa juoksee. 5-6. Onko pieni loppukiri Maratonii varte tulossa :DD.  Se ei kovin paljoo oo juossu, nii sanoin sille et mä voin harjottella mun enkkua, ja se juoksua. Ja aloin kertoo mun lifestoryy :DDD. Hyvin meni matka siin. 

Illalla mentii viel leffaan Lilyn ja sen kamun kaa. Lilyn toisena työnä on leffalippujen myyjä Lunassa. tuli iha Jklän finnkino mieleen ku Jukka aina sponssas lipuissa.nyt oli Lilyn vuoro :). Harmi vaan ku tää on sen vika vko ku se lähtee saksaan vuoreks opiskelee :(.. 

Leffan jälkee mentii istuu Norsfolk Hotelii yksille, ku ne ei enää myyny ruokaa,muuta ku pitsaaa,ja olin syöny liikaa pitsaa lähiaikoina ettei tehny mieli enää. 

Ja su aamuna Lilyn kaa Bikram Joogaan. +40 asteen huonees 90min joogailtiin. Olin ekaa kertaa,jote saan nyt seuraavat 10päivää mennä nii paljo ku pystyn :D. . aion mennä kyl uurestaa, ainaki muutamaa otteesee.. Kaikki hyöty irti. 

Aluks oli iha voimato olo ku astu sinne huoneesee. Mut hetken siel liikkeitä tehtäes, ilmastoon alko tottuu. Liikkeet oli sinänsä samoja mitä jo tottunu ff:n balances tai joogas tekee, mut ku oli nii kuuma kokoaja nii hiki virtas ku pienel sialla KOKOAJA. ja multa siihe ei paljoo tarvita et hiki irtoo. :D. jote ku oli nii lipooset jalat ja käret ym nii tasapainottelua oli sen takia haastavampaa. Tunnin loputtua,ku meni takas normi-ilmaa..tuntu et pia oksentaa. . mut kyl se siit tasaantu sit pikimmiten. 

Täl hetkel istun takapihalla koneen kaa ja oon naama aurinkoon päi. Yritän pitää hurjan rusketuksen :D. Tunnin päästä meen hierojalle ,joka on työkamun Abigailin postimies . jotenki huvittava yhtälö.
ja illalla Lilyn läksäreitä juhlimaan. . 
tää vkoloppu on siis ollu yhtä Lilyä vaa, hieno tyyppi. Harmi et se lähtöö pois :/. . 

** 

NOnni nyt on päivitetty kaikki tapahtumat. Sit tähän kysymykseen ku tullaan , Mitä mulle kuuluu?

Hyvää sinänsä ku ei pienistä jaksa välittää. Mutta pelko hiipii syrämee siitä et pitäs pia jo tietää mitä sitä elämällää tekee.. ja pitäs osata jo kieliki suitsait..jajaja.. Tainno ne oli mun syyt tänne tuloon.

TOttakai mä enkkua jo osaan,jotenki. Mutten tosiaankaa viel nii hyvin ku haluaisin. enkä tarkota sillä et täyrellisekis pyrin, mutku halu ois saada nii sujuvaksi et kaikki ymmärtäis ja lopulta minä itekki. Vaikeeta se on ,ainaki mun päällä. Ja tuli jännä tunne lentokonees.. sama tunne mikä aina ennenki.
Kun lentoemäntä tuloo kysyy juotavia/syötäviä ym. Nii aina mieles miettii ns. helpoimmat vaihtoehdot et varmasti saa mitä haluu..ja saa sanottuu..ja jos joku kysyy et puhuuko enkkuu nii aina sanonu et vähän.

No tunne tuli samanmoinen nytki. Mut sit siin mietin itekseni et tairan mä jo hiema enemmä osata enkkua ku vähän.jos jo päälle 7kk tääl höpöttäny menemää ja elos ollaa ja töitäki tehää, jos kokoaja pitää puhuu. 

No sit mun toiseen ongelmaan . . en oikeesti tierä YHTÄÄ mitä elämälläni tekeisin. Ja sitku Suomeen pysyvästi joskus tuun, haluun tietää uuren tien suunnan. . Tänne tulo oli ,tottakai yks unelmista, tainno ns. pakko unelmista > oppii enkku. mut sit samalla pakotie .. ettei viel tarvi tietää mitä sitä alkaa oikeesti tekemää. 

Kertokaa mulle, mite sitä voi tietää et nyt tää on sitä mitä haluu tehä. ! Koska en haluu vaa jämähtää samaan.

** 
Suomen kymppiuutisten loppukevennystä lainaten: 
Oon oppinu syömää sitruunat sitruunoina, kuorineen päivineen. Eipä muuta. :)

2 kommenttia:

  1. No musta tuntuu, et tietääkö sitä koskaan.. esim. ite oon aatellut näin: teen tätä niin kauan kun hyvältä tuntuu ja sit vaihdan taas, jos siltä tuntuu. Toinen ovi sulkeutuu ja toinen ovi avautuu. Ja näin oon tehnyt pian 29v ja hyvin on mennyt.

    Joelin kans joskus 100v sitte juteltii (ennen mitää ammatteja), et me molemmat ollaa varmaa sellaisia, ettei 5v enempää olla samas työpaikas... et leipäännytään jos pitää aatella et 30v samaa hommaa... no en tiedä pitääkö se tulevaisuudessa paikkaansa, mutta oon aatellut katsoa päivän tai ainakin kuukauden kerrallaan, tai vaikka vuoden ja toimia sen mukaan. Sitku tulee vielä parempi vaihtoehto hyppää rohkeasti sen vaihtoehdon matkaan. Ja vaikka menee syteen tai saveen, onpahan ainaki yritetty.

    VastaaPoista
  2. no on itelki ollu sama pointti. ja sehä siin onki et ku olin jo sen päälle 5v samas paikas suomes.. ja samaa hommaa. Mitä toisaalta on jatkunu täälki olles,kieli vaa vaihtunu. . nii senki takia ahistus ,ku tuntuu jo siltä et vois mennä eteepäi,mutku ei tierä mihin. mut kylmä sen tiiän et se tuloo sit vastaan ku on aika ,ja nyt on keskityttävä tääl olemises enkun opetteluun. Koska nyt on sen aika :D. ja vaikka välil nää mun tekstit voi olla ns. ahistavan kuulosia. mut toisaalta tää on välil ainoo paikka mihin voin purkaa kunnol tunteitanikin. Tierä ist onko se hyvä vai ei. mut ettäpä jää mistää ainakaa paitsi :D. ja mielelläni otan komentteja vastaan,etten ittekseni höpöttele tääl vaa.

    VastaaPoista