lauantai 5. tammikuuta 2013

Treffeistä treffeihi.


29 joulukuuta la .

Meille tuli vuos Priamin kaa täytee.

Se oli varannu meille pöyrän Kings Parkin ravintolasta, joka on astetta hienompi. Ainaki näköalalta. Nooh meil oli tarkotus lähtee 7jälkee kotoo, mut tääl eläes on oppinu et mikää ei tapahdu ajallaa. Tää syy ei ollu kylläkää Priamista kii, vaa siin lähtöä valmistelles, meillä meni sähköt. Eikä iha normitavalla, vaan valot himmeni hämäräksi, ja musa meni pois..tuli takasi..meni pois..tuli takasi. Joku häikkä siel oli.
No sitä yritettii sätviä et mikä siel on vikana, mut ei löytyny vikaa. EI ollu siis roputkaa palanu. Puolen h ajan ne suunnillee oli ihmeelliset, mut sit ne tuli yhtäkkiä takas. ja toimi taas normaalisti :O.

No lähettii liikenteesee, priam soitteli ravintolaa et ollaa myöhäs. Mut tulossa. Kings parkkiin saapuessa, oli ollu kaunis ilma koko pvä, jote siel oli porukkaa joka puolella istuskelees, ja kaikki (ainaki lähistö) parkkipaikat oli täynnä. Moni oli parkkeerannu nurmikolleki. Aikamemme siel etties parkkia, päätettii laittaa kans nurmelle. Mentii...ja siel oliki hiema pehmosempaa alla. Mersu jäi samantie kii sinne !!! Ei tuska . nii meirä onnee. Nooh ... vierusautosta tuli kolme poikaa auttaa työntää, mut ei me saatu sitä mihinkää inahtamaankaa. Jätettii siihe ja Priam alko soittaa sen isällee, jolla on 4W auto, et saa tulla apuu.

Priam on hiema sen tyyline kaveri, jos joku on huonosti (hukas tai rikki esim. ) se ei saa sitä mielestänsä pois..enne ku asia on selvitetty. Ei siin, tottakai iteki mietin aina et kui sen sais paremmaksi tmv. mut emmä sillä pilaa muute tunnelmaa, olemalla huonotuulinen. Mitä taas se tekee.
Nooh, ravintolas meni syömiset vähä siinä ja siinä. Sen jälkee ku se sai isänsä kii, alko mieski rauhottuu. Saatii pääruuat syötyy, tuli sen isä apuu ja olivat saaneet auton pois. Sekä olivat auttaneet vieres olevaa pientä autoo kans, joka oli jumittunu sinne.

Jälkkäriksi suklaakaakkua ja appelsiini sorbettia, ja meirä matka jatku Subiaco hotellille. Siel oli Off The Recods soittamas, jonka nähtii aikoinaa meirä ekoilla treffeillä . Oli hienoo nähä bändi pitkästä aikaa, ja tanssijalkaa heiluttaa. Jopa Priamki oli kokoaja tanssilattialla :) . Jutteluje jälkee , mentii Hip-ie clubille, jossa oli Priamin kaveri Kalgan cj:nä. Siel kans heilautettii tanssijalkaa hiema enemmä , ja lopulta järkkimiehet tuli kysyy Priamilta, paljos se on juonu, vaikkei ollu ees juonu kovinkaa.. Mut siit se sit pillahtu, ja sano mulle et nyt lähetää kyllä, minen tänne jää :DDD.. jote kotia päi.

Oli ilta.

**

Su iltana päätettii ottaa uurestaa treffit, hiema paremmalla onnella. Mentii Freoon, ja Priam vei meirät Maksikolaisee ravintolaa, jossa käytii ekaa kertaa kunnolla kahestaa syömäs vuos sitte. Aiotaanko toistaa kaikki viime vuore liikkeet :).
Ruoka oli hyvää, sekä seura.
Ruuan jälkeen, Freossa oli aikalailla porukkaa liikkeellä.- Hypättii pyörätaksin kyytii, joita ollaa ennemmi jo piretty silmällä, et joku kerta pitää mennä. Taksipoika oli tanskalainen. Se pisti musan soimaa ja alko polkee. Kierrettii Freos ympyrä, ja sanoinki Priamille et se taitaa nähä Freoo iha uusi silmin nyt, ku mun kaa tääl liikkuu. Vien sitä aina turistireissuille. :DD
<3

**

Takasin epäonneen.

Uus-vuos ilta.

Priamil oli keikka Red Heering ravintolas Freossa. Paikka oli tosi tyylikäs, joen rannalla. Sinne oli 250 dollarin liput, joilla saa syörä ja juora koko illa ajan. Priam sai viime tingas lipun mulle, enkä oikee tienny mitn koko tapahtumasta mitn. Muutaku et pitää pitää maskia. Mulla oli maski uuden-seelannin bileistä jäljillä.

Priamil oli sound check ennemmi, se tuli 7 aikoihi kotia. 8.30 oli keikka-
Nooh meil oli tarkotus lähtee kasin aikaa, mut ylläriylläri, sillä oli auto avaimet hukassa. Ja taas sama mielentila tuli päälle ,jos joku hukassa.. ei paljoo hymyä näy. Molemmat yritettii niit ettii, mut ei löytyny. Klo alko olee jo 8.15 ja sanoin et sen on nyt lähettävä,et ehtii keikallensa. Onneks oli Freossa, nii ei ollu kaukana. Sinne tultaes, ne oliki jo siel ootellu meitä. Pikapuolin ne alotteleki soittonsa.
Priam ei ollu kuulemma yhtää nauttinu soitostaa, ku oli mielessää nähny vaa karonneet avaimet.

NÄin siel heti ekana yhen Mannan vakiasiakkaan :D. Missää ei siis pääse eroon niistäkää. Vaikka mulla oli maski, se kyl tunnisti mut. Juttelin sen kaa hiema, asiakassuhteista on pirettävä kii. Siel oli myös miimikko poika, joka kiersi kaikki ihmiset läpi. Suomesta tulemisen kuultua, se alko esittää et on ollu espoossa ,patikoimassa, soutamassa ja reppureissarina. Tai mitä ainaki tajusin sen esityksistä. Oli hauska heppu.
Muute ajan vietin bändin laulajan miesystävän kaa. Päiviteltii et mikäs tääl ollessa ,ruokaa ja juomaa tarjolla.

Keikan jälkee, alko Praim mood taas. Jote lähettii suoraa kotia. Se halus löytää avaimensa ,ennen ku teköö mitn. Klo oli 10 jälkee. . Etittii molemmat ,lattiat ,sekä tasot mihi se ois ne voinu jättää kärestää. Ei löytyny, ei ! Molemmil alko menee jo hermoki.. ei meil sinässä mitn uv suunnitelmii ollu. Muutamat kamut piti bileitä, joihi oli tarkotus ehkä mennä myöhemmi. Kuha ilotulitukset näkisin.

Kello alko olee jo 23.30 ja ei avaimista hajuakaa. Yritin kattella netistä, mis vois nähä tulitteet. Yhet oli lähellä samaista ravintolaa, mis oltii jo oltu. Sanoin sille, et josse vaihtaa asennettaa ilotulituksie ajaksi, saa lähtee mukaa. Osas vaihtaa. ja mentii kattoo. oli ne nätit. ja normi kestosekki.. mitä taas australiapäivänä saa orottaa 25min kestäviä :D.

Tulituksie jälkee, jäätii viel laiturille istuskelee, ja kuuntelee Left Bank ravintolan bändin soittamista. Oli vaa tunne ettei haluu mennä kotii, ku siel taas alkaa avaimie ettintä, mikä tuntuu nii toivottomalta puuhalta, ku ei ne näytä mistää löytyvä.

No oli sinne kuitenki mentävä. Ite jaksoin olla valveilla 1.30 am ..sain priamilta luvan mennä nukkumaa :D Se ite oli viel 5ki aikaa ylhäällä, ku heräsin ku sänky oli tyhjä. Se oli kääntäny koko talon mullin mallin. Kevät siivous tyylillä- Eikä avaimia vielkää löytyneenä-

Ite menin imuroimaa lattiat, jokka se oli tyhjänny kaikesta kamasta. ja menin nukkuu about 6 aikaa. VIhdoin ukko luovutti, ja tuli kans nukkuu.

Kyllä meitä nyt koetellaa.. !!

**

Ei oo vieläkää avaimia löytyny, vaikka on jo melkee vko kulunu. Mies tosin on vaihtanu mielitilansa normaaliksi. Yllättävänki normaaliksi. Sekä päivittäi se on lupautunu siivoomaa ja heittää joutavaa tavaraa pois. !! Ehkä tällä on siis joku tarkotus :D.

Mut on se ollu nyt hyvä poika, et sais pia jo avaimet tulla näkyvii. Musta se ois ne jo ansainnu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti