tiistai 20. joulukuuta 2011

ihmisiä. lehmie sijasta.

Vkoloppuna ei oikeestaa tapahtunu kummempaa.. muutamat kissanristiäiset oli joulujuttuinee ja la pakattii lampaan ruho paloiksi ja pakkasee. Sunnuntaina ajoin vandan kaa Perthii kattoo rantaa. Se oli kyl mukavaa, hiema pikasel aikataulul oltii menos ku illaksi piti keretä viel yksii jouluparteihi. mut sainpa ees haistaa vähäsen jo meri ilmaa ,ja oli kuuluvuudun tunne. näki ihmisiä. :D

Täs on joulusiiivoja pistetty taas suuremmalle teholle. . tein jouluksi joulutorttuja :D.. viikunahillolla, minä ite tein jopa taikinan. :D se on jo paljo musta..ja varsinki kaulimisen inhoojalle voitaikina on kova sana :D: . ja voin sanoo et jos jokku nii nämä tortut on ainaki MADE BY OWN HAND: !! sekä pannukakkuja ,joista vanda sanoo suomi tyylillä tehty ku on ns. ruisjauhoista tehty.mut tuo ruisjauho ei oo oikeeta nähnykkää :D. .mut bläääähhh... mun mielestä ainut suomi tekijä niis pannareis on vaan ite tekijä.

Niin tosin viime vkolla käytii yhes pubis kyselees töitä ja tänää sinne sit pompsahdin. Siin on pubi ja semmone ulosmyynti tiski ,jos myyrään kaike maaailma viskit colineen.. vodkat ym miljoona eri olutta jne.. OIKEESTI. kaatohanojaki on läpi 10 ja kaikki samannimisiä muute mut joku pikku vimonen nimi muutos.. ja minun mahtavalla enkunkielellä :DDDD:. ja niitte aussi änkytyksellä. Nii kauppoja kuitenki tehtii hyvin  :). . oli mukavata olla ihmisten kaa tekemisis.. kylmä sen oon ennemminki tienny et ihmisten kaa haluun tehä töitä. mut yllättävä hyvin meni, tainno mun työkaveri tytöillä oli vaa hyvät hermot. 
muutama asiakas ihmetteli MITE OOT CHIDLOWHI EKSYNY?? viel suoraa aussilaa tultuas. . tää on oikeestikki pelkkä farmikylä vaa, mis kaikki tuntoo kaikki jne. noooh.. ja toine kysymys sen perää mite oon tonne pubii eksyny? no sanoin et kaipasin 2vkon jälkee jo ihmiseten seuraa, ku nyt ollu vaa pelkkiä lehmiä. :D.. 
joops.. 4h opetusvuoron jälkeen , Scott pomo sano et hyvin meni, ja lupas soitella perää mite vuoroja löytyis. On siis jo jotai ovia aukeemas. Mut siel oli oikeesti miljoonaa eri juomaa.. !!! että HUHHUH. 

siin samas yhteydes on ruokaravintola,ja vanda kamuinee oli menos syömää siihe . pääsin seiskalta töistä, jäin niitte kaa sit syömää. Ekaa kertaa ulkona syömäs Aussilas siis. :D.. Oli mukava viettää iltaa ,ja kylmää tästä mun kielestä viel joskus pääsen eroon. uskon sen. mut se saattaa vierä vaa aikaa. .
On hauskaa huomata ku mun sanonnat tarttuu esim vandaan. Hoplaat ja huplaat autoillessa. :DD... ja " Vaisni" tilalla tääl on " Maybe". 

Tänää(ke) ollaa siivottu ja siivottu. Mut oon huomannu et näinä viime pvinä oon ollu kyl ihmee ilonen ja pirtee. ja energine. :D. . ja ku tänää esim haravoin ja pesin ikkunoita. nii olin sillee et täähä on mukavaa :Dmut kute piiaki mut sillo tänne opasti aikainaa, nii piia sanoja käyttäe : tää on yhtä siivousta ,mut silti koskaa ei oo siistiä :D. !! ja sitä tää vähä kyl on.
Asiasta toisee, osasin eile hankkia credittiä puhelimeeni, ku 2vkos meni jo 30dollaria.. jote on kyl aika kallista . :(. jote kaikki jolla on älykkäämmät puhelimet ku mtä ite on ) , ja mahis ladata WhatsAppi siihe, nii se käyttöö. .:D . eile tuli todistettua Saanan kaa et toimi, vaikkei mullollu credittiä. eli se on siiis ilmanen tänneki asti elämään ;).  (kuulemma wifi/wlan päällä pitäe ei tuu ainakaa mitn datasiirtomaksuja, viisaaammat kertonu :) ). Ikinä ennemmi prepaidejä käyttäny, nii tääl sitä sit oppii kaikkeen :).

Nii ja kyl se kesäsää on jo tänne Chidlowhinki löytäny. Arska paistaa täyreltä taivaalta, tosin arskaa en kovi oo kerenny ottaa,mitä nyt tuol touhutes bikineil heilun :D. se hyvä puoli tääl ettei pelästytä ketää ilkosillaa hyppelyl. +50 rasvaa käytetty ja aurinkotablettejen syöntiä jatkettu täydel tehol kans. tosin tuntuu ettei paljoo rusketusta oo tullu, enemmänki vaa pölyä ja likane pvä päätteeksi. hah. mut en oo kyl palanu viel ainakaa. . orotan vaan semmosta oikeeta ranta pvää jollo saa vaa olla möllöttää. . ehkä sit tammikuus, ku joulun yli päästää. . .





aurinkokello




tyypilline turistikuva ;)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti