torstai 22. joulukuuta 2011

*3 yötä jouluun on * (25. pvää)

Vaikka tunteet menöö TÄYSI vuoristorataa.  nii silti oon onnelline.

Joka aamu luetaa rohkasuluvut Vandan kaa yhestä sen kirjasta(The secret power ) , jossa kehotetaa ajattelemaa positiivisesti,kaikesta huolimatta. esim. Tänää siin oli luku naisesta joka halus tietyn hevosen, muttei koskaa ollu nii rikas et oisi varaa. Tää naine alko kuitenki joka pvä kuvittelemaan et jonain pvänä se saa sen. Kuvitteli sen pihallensa ku katto ikkunasta ulos. Laitto tän tietyn hevosen kuvan tietsikan taustakuvaksi. Alko kattoo ale heppojaki, joita ei ees halunnu eikä aikonu ostaa koskaa. Otti lapsensa mukaan kauppaa ja yhes sovitteli ratsastussaappoja. :D. .  Ainut johon sil oli varaa se osti ne: Riimut, loimi ja harjat valmiiksi orottamaan, ja piti niitä näkyvil et näki ne joka pvä. Ajan kuluttua, niitte kylään tuli hevos Expot ,joihin hän meni. Siel oli arvonta,jonka päävoittona oli just tää kyseine hevonen , naine osallistu arvontaa ja tietty naine voitti päävoiton ja vei hevosensa kotiin.

tää oli yks noista tarinoista mitä tuo kirja kertoilee.. :D. voin olla höpsö. mut kyl tuo hiema potkua anto, et kylmää tääl selviin vaik olotilat välil heittelöö mite heittelöö.

Oloihin suurin vaikuttaja on Vanda. Kute oon jo ennemminki maininnu, se on ihana ihminen, mut tää jos joku saa mut tuntemaa molemmat: vihan ja rakkauren. :DDD. Tai sit seki vaikuttaa suurimmaksi osaksi ku oon 24/7 sen seuras..ni aina ei oo helppoo. ja ku ikähaarukka on se +40v väliä, mielenkiinto kohteet heittelöö sohvasta- urheiluun . työtehossa hiema eroavaisuuksia :DD: ..  ja ja .. mut sit taas en oisi kyl uskonu koskaa et se noi vanha on. et kyl se nuorekaski on.

mut mitä toho hevos-akkeli tekstiin tullaa, nii se mikä mua selvästikki auttais tähä tilanteesee, ois joko hyvä kaveri tään kielinen ,et oikeesti joutuis puhumaa kokoaja ja kiinnostais puhua. :D.. ja työ tai huvi et  ois ihmisten seuras. jote alan kuvittelee et saan ne niin eiköhä ne sielt tuu ;).. ja täs taas vandaki on hyvä, ku se ymmärtää kyl mun olon ja tilanteen. ja molemmat piretää korvat ja silmät auki mitä tuloo vastaa. ja itelki olo et joulun jälkee alan tosissaa kattoo. siihe asti hengitän näillä eväillä.

Siit oon kyl onnelline ,et saan joulun olla tääl. koska musta tuntuu et tääl ainaki kunnioitetaa joulua kans ,yhtälailla mite iteki. Tosin se suurin joulupvä on ite joulupvä, mut 24.pvä Xmas Eve:nä meillo bileet tääl  ja ollaa senki takii tääl siivottu ja koristeltu paikkoja. Yks ohjelma nro pitäs olla klo 18(teillo sillo klo12, meil tuloo vaan v.2009 versio) Joulurauhan julistus youTubesta. :D.. Vanda kysy multa mun jouluperinteitä vko sitte tyylii ja sanoin et kuusi pitää olla. (Taisin hiema vaatia sen tänne mulle) . ja sit kerroin joulurauhan julistukse.(ite tietty olin kuvitellu et käyn kattoos sen jossai omas huonees tyylii,ku muut on bileis) mut siit tuli nyt sit iha ohjelmanroki ja siksi tv:ki (jos viel saadaan johto mil yhdistää kone tv:see) tuotiii takaverannalle, mis meirän bileet piretää :DD .Tänää päästii mukavimpii asioihi. Musan laittoo. :D.. ja arvata saattaa kuka on DJ. :D . KOiteltii kaikenlaisia biisejä ja " Lets twiste againii" JOhninki jalka jo yhty . ;D .

On kyl nii jännää ku joulu tuloo , ja aurinko paistaa täyreltä teholta. tänää ku ripustelin noita koristeita, nii hiki vaa valu. vaikka niis bikineis erelleen olin. Tää pvä on menny keittiös. Musto oikeesti tulos kodin hengetär tätä vauhtia, ku kokkailen liikaa jo ruokaa :DD.. ja LEIVON. sekä TEIN ITE omenahilloa. Musta on tulossa MUMMO ! ! (seura teköö kaltasekseen).

Mark (toine farmari) kysy aikoinaa jo et löytyykö multa Celinen joulumusaa. Tänää sen sain haetuksi, ja nyt sitä tääl kuunnellaa TÄYREL TEHOL. Kyl Mark oli otettu ku kerroin mitä mullo tääl :). Huomen meen kattoo sen perheen joulua, samalla kynttiläkulkuetta mis lapset(senkin) laulaa joululauluja. MUSTA ON TULOS VANHA. :DDDD. Ai nii ja ripustin tänää mistelin oksan paikoillee. Lauantaita siis orotelles :DD.. Harmi vaan ku tää ikähaarukka on mitä on. On hauskaa ku kaikki muut on sitä 60v ikäluokkaa aikalailla. Nii sit on yks Fionna joka on 30v. ja aina ennemmi niitte bileis ,ei oo ollu epäselvää kene seuras miehet on. Nooohhh... nyt viime su näin Fionnan ekaa kertaa, oltin siis samoissa bileissä ekaa kertaa. nii "vanhat naiset " olivat innoissaa ku minoon tullu. Nimittäi nyt ne miehet on sit mun ympärillä :DD:.. haha. en tämmösestä "kokoon panosta "mitn ennemmi tienny ees.mut ku lähettii kotiipäi nii Vanda kerto et Fionna oli ollut iha hämillää koko illa, ja siks pysytelly sisällä muista. Voi toista. ! Vanhat naiset innoissaa ku Fiona on saanut " kilpailijan" . :DDD:. . haha.
                          
                                                    * tairan siis olla pappamangneetti täälläkin *Perjantai meni ns. rentoutues, mut en vaa osannu sitä.koska en tienny yhtää mihin olin menossa koko pvän aikana ja se mua vähä ärsyttää.. kerta ei osaa varautua mitä pitää tehä ja mitä tarttoo mukaa jne. nooh aluks mentii kauppaa.tai minä menin ostoksille ja vanda parturiin. kävin siin mundarningin kahvilat samalla läpi ja subways. ei muute ollu hätää mut voit ja jugurtit  ym ei tykänny hyvää olla lämpöses. ja koska tiesin et meillo paljo hommaa viel tekemättä kotona. nii se oli vaa mieles.ja ku vanda ei oo mikää hoppuilija millonkaa.  eli oon oppinu stressaamaan !! :DD:. nooh.. sielt kotii mentäes, käytii viel catherinelle viemäs joululahja jne.. ja se oli siel parhaillaa paketoimas paketteja,ja ku mentii se siin alko laittaa pakettia mullleki. :DD: hahaha. katto lahjojaan ja sano ku sä oot nuori nii sulle vois sopia tuo. ja paketoi hajuveden :D. haha.

No kotia tultaes , heitettiii ruuat kaappiin, minä olin onnellinen ja sit lähettiinki jo seuraavaan. eli hierojalle. no se kyl teki taas hyvää ;) . olin jo valmis ajatuksis menos kotia mut sielt lähettii ajaa kohti midlandii, kynsihoitoo. no okei. vanda katto mun varpaita ja sano et eikö oisi kiva saada noihin uutta eloa ! no okei TIERÄN, en omista kovin kauniita varpaita, enkä varsinkaa kynsiä(jos ollekaankaa) . ja lupas maksaa puolet. nooh mentii .. nii en tiiä jotenki se mun akkeli oli outo. se oli asialaisten pitämä salonki. ja se mun akka ei oikeesti puhunu enkkua ollekaa. JOPA MINÄKI olin parempi. ja en tiiä.. se ei varmaa oikee tienny mitä se teki tai sit meillei vaa yhteisymmärrys pelannu. koska ensinnäki ku mentii vandan kaa, se sano et siin saa hieronnat ym kaikki. nii mentii viereisille penkeille. nii mulla kesti tyyliin vartin verra ja sit se jo alko lakkaa mun kynsiä, ja siirti mut sivuun "orotus" penkille. ilma mitn hieromisia.. !! ja vanda jäi sinne ja oli vaikka kui kauan , ja ku katoin sinne välil siel se sen ukko hieroja jne sen jalat ja kaikki. ja meil makso saman verra 29dollarii.. ja voin sanoo et olin pettynyt. Kyl susannan hoidot voittaa MENNE TULLE!!

nooohhh... Klo alko heittelee jo pia lähemmäs kuutta ja seiskalta alko lapsikuoro mihin halusin mennä.eikä oltu syöty koko pvänä mitn oikeeta ruokaa..ja se tietää et alan tulee kärttysäksi jos oon liikaa näljäs. ajaes kotia, vanda puhu et sillo ikävä johnia ku sen on pitäny olla koko pvä yksin tääl töis jne. mä sanoin : mullo ikävä ruokaa!!. Vanda nauro. :D.  oon alannu opettaa vandalle hieman vikkelyyttä :DD:. ja se kävi hakees jokku lisävalot viel bileitä varte.ja se oli nopee!! olin hämilläni. nooo itse lapsikuoro alko klo20 just ku tultiin paikalle ;). oli ihana tapahtuma. mark perheinee oli meitä vastassa, tapahtuma oli isossa puistossa jossa oli iso screeni ja lapsikuoro + niide bändi. ja koska tääl on aina pimeetä kasin jälkee, kaikil oli kynttilät(sähkö) käres. ja laulettii joululauluja. aina väliin lauloin tuttuja lauluja suomeksi esim kulkuset :D. tapahtumasta  markin sanoja lainate : bbiiiiiiiuuuuuuttttttiiiiifffuuuuullll!!!!!! <3 <3 .

sielt lähettii sit taas yksiii kissaristiäisii ,vandan kamun synttäreihi. ää..olin vaa valmis lähtee kotia ja nukkumaa jne. mut .. pakko mikä pakko.ilta oli iha mukava ,juttelin chillin kaa oikeestaa koko illa.seki oli sitä mielt et mun pitää nähä nuoria ihmisiä. haha :D tiesin et meillo paljo tekemistä siivoomista ruuat ym.. ja kaikki viel keske.jote  12 aikaa yöllä lähettii pois ku verin vandan sieltä pois.ja sanoin et nyt mennää. (la sanoinki vandalle et enkö olluki oikees vetäes sut pois ,se myöns) -Ajoin autoo oikeetsa koko pvän, ja voin sanoo nyt et alan jo oppia ajamisen. :) on se vaa mukavaa.

2 kommenttia:

  1. Oikein hyvää joulua Heini!!!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos samoin :))) <3 <3 . syörään PALJO suklaata !! (kute viime vuonnaki yhteisvoimi teimmä. :DD.

    VastaaPoista