perjantai 9. joulukuuta 2011

Vapaa Vkoloppu .Tyttöjen Pvä . ;)

Nonni.
Pvästa tuliki parempi ku eka luulin.. tainno iha eka piti lähtee Perthii kattoo purjevene kisoja,joka ois ollu kyl hienoo nähä rantaa ja ihmisii jne.. yleensäkki Perth. Mutta Shaunille tuliki töitä jote pelkäsin jo et joudun olee ns. kotona koko wkend. Menin nukkumaanki siin tieros ettei tästä tuu mitn. Kunnes aamulla Piia soitti et se oliki saanu auton ja jos lähetää Midlandii joka o lähin n.40km mun kotoo keskus.. Jote tänne tultii hiema kattoo ihmisiä ja kauppoja :)..

On kyl mukavaa nähä jotai muitaki jokka liikkuu ku lehmiä. :D..
ja ne shopit.. muutamat kesäjutut löyty : rantamekkoo ja toppiii. taitaa tulla mulle yks vakikauppa cotton on ( tutustuin jo honkkaris siihe :) )  oli just sopivasti alannu alet. -30% kaikkee..ja sitku aatteloo ne viel euroina nii on viel halvempaa ;)..
ja sit siin oli yks kenkäkauppa mis "mentii nopeesti käymää" .. nooh siel oli "osta yhet ,toiset 1/2 hintaa ". Piia sielt löyteli kokoaja kenkiä kenkie perää.. minen meinannu ees jaksaa kattella. Mut ku siin tosi alko vierähtää tunti jossei jo toinenki. OIKEESTIKKI. Nii aloin kattoo kans , jos mustaki joskus sais naisen tehtyä nii.. löysin sopivasti yhet persikan väriset KIILAKOROT ;). . ja piia oli heti et nyt otat noi nii mäki saan. no minähä mallasin ja ..joo-o. tyttö oli myyty. ;)

My Beibss

jote Piia siin alko karsimaa omia kenkävaihtoehtojaan,,kolmet vaihtikset. ja siinä kesti !! :DDD:. jokasen myyjän ja melki jokasen asiakkaanki mielipiteet kyseltii läpi. Haha. Ja mä käytin ajan hyöryksi.. O-P-E-T-T-E-L-I-N kävelemään ja olemaa naine :DDD..
Kaikkien maholliste kenkä vaihtisten ja kyselyjen jälkee molemmilla oli uuret kopot . Ei siis auta muu ku lähtee näyttää kopoille ulkoilmaa ja TANSSIMAAA ( mahd. pia Thanks! ). Loppusumma mun kenkistä euroina jäi 32.90e .. jote eipä kovi paha. ;) . . Siin on joululahja multa mulle. <3


Nytte istun tääl keskuksen keskellä olevas kahvilas läppärini kaa ( ja maiju aikoinaa ku jo totesit: Tää on näppärä vehje) . Piia on laittamas kynsiä 3kk Farmi paskan ( piian mukaan:D ) loppumisen kunniaksi. Minoon onnekas ku oon viettäny Hillan kaa viimeset vuoret ja oppinu sen shoppailutyylin. jokane kauppa kierretää eka ..ja sataan kertaa .. ja sit vasta ostaa..jos ostaa :DDD.. No tänään meen vähä kyl sormie läpi. mut siinki säästää jo jonki verra. :D.. ainaki rahaa jossei muuta.Ainii ja maistoin paikallista porkkanaleivosta.. TOIMI .(myos taallaki)

Mut joo.. tämmöstä tänne tällä kertaa. . eli toreta voi että, täälläkin, tunteet menöö vuoristorataa !! ;) ;) . Nooohh.. ainaki on niit tunteita mitä käsitellä. Haha.
ja Joulupukkiki näky liikkuvan tääl. Näytti ainaki yhtä punaselta ja pehmoselta mitä suomen pukitki. jote joulu on saapunut myös tänne  meille "pää alaspäin"  kävelijöille. ;) . ..

Tultuamme kotii katottii Thor Vandan ja Johnin kaa. ja syötii. esittelin mun ostokset. jne..
Illasta klo 7-8 kävin juoksees ekaa kertaa aussilas. Oli mukavaa juosta. juoksin yhelle järvelle joho on n. 6km meiltä ja takasi. Se oli oikeestaa just viimeset ajat juosta ettei oo viel pimeetä..ku sitjo loppu vaihees alko hämärtyy ja just enne kotiporttia KENGURU LOIKKAS TIEN YLI. ;)) .. Vähäkö oli siisti tunne. Olin yhtä hymyä vaa koko loppu matkan. :).. I SAW  THE KANGAROOO I SAW THE KANGAROOOOO  pyöri vaa mieles ja hymy oli korvissa. :DDD
Ilta jatku Piian, Chrisin ja Luken (ripan kamu joka on joululoman tääl) kaa kohti syömistä ite Perthii uuret kopot jalassa ;). Nooh sinne saavuttaemme kaikki ruokapaikat oli jo kii.. jote mentii yhtee irish pubii. oli kyl mukava nähä muutaki ku farmi elämää. . :). tunsi kuuluvansa joukkooo. haha. lähettii joskus 12 pintaa jo takasi päi, minä ja piia oltais oltu kyl mielellää lähetty tanssii.. mut pojat ei oikee innostunu asiasta. jote mentii grillin kautta Lukelle. eli eka aussihamppari syöty. :P.. oli hyväää.  
kait ma pikkuhiljaa alkaan oppii ees vähä jo tätä enkkuu.. tosin mun enkku ei oo mitn enkkua: ei aussilaa,ei brittiä ,ei amerikaa.. vaan täysi HEINIÄ . :DDD.. mut näillä mennää mitä herra o suonu. mut oli meil kyl tosi mukavat keskustelut kera pojat, ku piia pakotti mut ite kertoo ja opettelee..nii kylmä uskon et ne pointin musta kuitenki sai irti. jote. that`s a point.


sunnuntai meni sunnuntain merkeissä. Mun farmiemäntä Vanda on ite helluntailainen,joka sunnuntaisin käy kokouksessa. nii lähin vandan kaveriksi sitte. ja kute ite samanmoisis piireis kasvaneena, kyl se samalta vaikutti/tuntu täälläki päi maailmaa oleva. tiesin et tää tulee olemaa äitille ilonen asia,nii oli pakko laittaa äitille viestiä että ei murehdi tyttärestää liikaa . vastaus tuli: Olipa mukava viesti. (olin siis oikeessa, tunnen äitini) <3

Youlua

kokoustamise jälkee tultii kotia. meirä oli puhetta eile piia ja poikie kaa et mennää grillaa järvelle. mut se jäi ens kertaa.. nii pirettii kotipvä vandan kaa. Katottii Australia leffa, (mun piti kattoo se enne ku lähin tänne mutten kerenny) se oli kyl hyvä..erellee,, ja tein meille kanasalaattia. (jatkan tääl siis samaa oppimaani perinnettä mitä siel jo kaverit saanu "kärsiä" mun kokkaustairoista.).. jaaa sit meillo diili, vanda opettaa mut aussi elämään (enkkua ja vääräl puolel tietä ajoo ym). nii mä opetan sen liikkumaan ja syömää terveellisemmi. jote meille oli tullu eile lampaita (joista kuulemma kaks jo nyljetää jouluksi)  .. :// nii lähettii niit kattoo kubotalla . MINÄ AJOIN. :D. nooh ku sielt tultii nii jätettii kubo parkkii niitylaidalle ja lähettii kävelee. vanda meinas ajaa , minä sanoin et nyt kävellää. Se yritti et mee erellä ku se tuloo nii hiljaa.sanoin et voin tulla sun vauhtia. tätä me aina äitinki kaa tehää. <3 käytii kattelees sen läänejä. ja voin sanoo et niitä riittää. sit tultii "heaven gate":lle ja siiit oli viel pari satametrii matkaa eagle hill:lle. ja voi että ku oli hienot näköalat. siel oli penkki ja pöytä..istuttiii hetki ja katottii vaa maisemaa.. iha niinku elokuvista . voihhh... hienoa. ja vanda käveli kokomatkan. oisko tullu jotai 4km yhteensä..ehkä. ja se o jo PALJO sille. mutta kyl tää tästä. mullo 2kk missio(maiju otin neuvoistas vaarin ;) ) . ja voi että se oli onnessaa ku tultii kubotalle ,et : Heini , I did it!! Annettii yläläpsyt ja hypättii kubotan kyytii. kotii tultaes .. alettii kuuntelee mun unimusaa ja tuli selville et molemmat rakastaa Sarah McLachlania. Oli mahtis vkoloppu ! <3


Ma 12.12
herättii klo6 .. ja jotenki tuntu et väsytti iha kamalasti. iteasias koko pvä o ollu vähä unelias. molemmilla . aamuhommat tehtii ja johni tuli 8 aikoihi aamupalalle.. meillolli 9.30 > naisten juolulounas midlandis.. ja lähettii sinne. Siel oli vandan kavereita ja kaikki jo ties musta tyylii kaiken :D. hassua. mut sillo kyl mukavia kamuja. humoristisia. :DD.. mun suosikki on brenda jonka työnä eilinen kokouski oli. ja kute tyyliini sopii. Aina jos oon jossai juhlassa , mis pitäs ns. olla vakava ja asialline, se pöytä ryhmä joka kikkattaa ja pitää ns. älämölyä enite, on aina mun seurue.kute nykki. minä ja 4muuta +60v naista :DDDD.. hhahahha. oli hauskoja akkoja. Sit sie oli semmosia "karkkeja " ku veti tooisesta päästä nii kuulu pamahdus ja sisäl oli lappu juttuinee. mä sain lapun mis luki : " Where do snowman go to dance ? " " To a snowball." .. hauskaa :DDDD..sitku siel pöyril oli "lahjoja" meille tyylii karkkeja lahjapaketis ja hilloja ym. niii,ku aion tehä (oon jo kerra koittanu huonol menestyksel tosi)tehä torttutaikinaa.. nii ku mietin oisko viikuna lähin luumuhilloa korvaava tuote. nii vanda sano mule ku siin mun vieres oli kaks tyhjää paikkaa ja niitte paketeis luki et figjam. et hei tosso sulle hillo sun joulujuttuihi :DD.. hahah. ja minä pistin käskystä laukkuu.. lopulta mun laukku oli TÄYNNÄ kaike maailma lahjoja ja paketteja , vandan poikaa ja johnia varte jne.. :DDD:. hahha.  kävin vähä ottelees paikasta kuvia,ku se oli semmoine juhlapaikka mis on tyylii häitä . oli siistit ympäristöt.. ja siel oli laamaki , ;D.
vihannes/hedelmä/pähkinä kaupan ,joka oli kyl ku mulle tehty, jälkee tultii kotia. ja vanda näytti sen landeja lisäää.. se on oikeesti italialaine, 4v tullu tänne isänsä ja äitinsä kaa. nii NIILLO OMA TIEKI !! nimetty siis niide perheensä mukaa. huhhuh. :)
mut joo.. nytte ollaa vaa ja piretää daydream- tauko..ku en tajuu , vielki on iha unine olo.. molemmil. mut joo.. heipat hetkeksi. yritän parhaani mukaa kirjottaa tänne juttujani ja viihdyttää teit. ootte mukavia lukijoita. ;)
6 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. skypee en oo koittanu viel koskaa..mut vois joku pva teha treffit :)..jos alkaan harjottelee >)

  VastaaPoista
 3. mistäs tuo amme-kukkapenkki kuva on?

  VastaaPoista
 4. oltiin siel naisten lounaalla ni se o sieltä. se oli vähäku majakoski jkläs. et juhlia ym piretää. siel tuli kuvattua jos jonkinmoista ku oli nii kauniisti laitettu <3

  VastaaPoista
 5. oltiin siel naisten lounaalla ni se o sieltä. se oli vähäku majakoski jkläs. et juhlia ym piretää. siel tuli kuvattua jos jonkinmoista ku oli nii kauniisti laitettu <3

  VastaaPoista
 6. kenguruita heini!! :) ihanaa! vähänks hauska lukee näitä juttuja.. ja mulla on ihan kauhee polte taas mennä jonnekki, ei auta yhtään kun kattelen noit kuvii ja luen sun juttuja ja kuvittelen itteni sinne messiin hahaha.. en mä oikeestaan oo ees saanu asetuttua suomeen rodoksen jälkeen :) kerro sää mulle mitä mä tekisin seuraavaks... :)

  -paula

  VastaaPoista