torstai 8. joulukuuta 2011

Farmi osa 2. (aaaat ja ooot kohillaan)

Tortai oli huono paiva.

Tieran etta farmi tyo on torellaki erilaista mihin on tottunu ja ei siin tyos sinansa mitn. mutta ku taa emanta meinaa ite olla hieman laiskahko, niin tieratte varmaan kuka ne kaikki jutut sitte tekoo. eli mulle kuuluis ns. 4-6h pvia olevan. yleensa alotetaan klo9 ja oon sinne klo17-18 asti..koska taa tekoo listan mita kaikkee pitaa saada minkaki pvan aikana tehtya,ja tyyli sanoa : " We have to do that.. and we have to do that... " mika kaytannos tarkoittaa " you HAVE DO that ". ja se osoittaa sormellaa ja nayttaa et mita..ja siin samas aikaa se ois ite jo tehny senki homman..mut eeeeheeeeiiii... laiska mika laiska nii mikas siin.
Ja tyo taal ei kovin oo ollu taha mennes ku enimmaksee siivousta . eli nyt tieran mika on ns. kevat(seka joulu)siivous . ja tairan tietaa milta aikoinaan on tuntunu olla Piika tai jopa ORJA. Haha.

eilen siis meni hermo. ja ei siin ku kyl nait hommii vois teha, esim mita kotonaki kersana tehny..mutku tyylii aitin kaa tehtii aina yhes eika se vaa osoittanu ja istunu ite laakereillaa. ja Piialla oli ollu sama kohtalo. ja mieles kavi jo aikalailla luovutus.

mut joo..
tanaa ollu parempi pva. aamulla avauduin, koska vielku asutaan Perthista 60km maalla. ja en tunne muita nuoria ku piian taalta, jonka kaa puhun suomee :DDD.. ja ku oon toissa nii aikalailla duunaan vaan yksin. eli ei nailla tavoin paljoakaa paasta pois mun ralli enkusta. jote sanoin sille et kaipaan oman ikaisteni seuraa, ja luulin et taal on tyylii muitaki tyontekijoita jonka kaa voi puhuu enkkua jne.. no sano ymmartavansa ja ehdotti toista tyotaki, mita iteki oon aatellu. En siis taida paasta tavoistani taalkaa irti.. >DD.. mut mielummi mielenrauhani piran ku .. !! you know. pieni avautumis tekoo aina valil hyvaa...


Tanaa aamu alko klo6 ja ku menin tekee aamupalaa.. nelja vasikkaa kapotteli pitkin pihaa..jote heratin vandan , tunne oli ettei ne kuulu siina olla :DD.. ja talla kertaa ei ollu ees mun vika. :D

No ajettii ne aitauksii, siit se pva taas lahti kayntii. Tanaa teen pisemman (saas naha kui pitka :D) pvan ku vkoloppu mullo vapaa. Ois tarkotus menna perthii kattoo purjevenekisoja jos Shaun saa vapaaks toistansa.
Mut joo.. on kait taal muute kaikki hyvin. :D. Oomma oppinu kevatsiivouksen lisaksi pesee pyykkia kaikki varit keskenaan samaan mut sit pesee ne kylmavesi ohjelmalla// ei tartu. Ainaki oppinu yhen kokonaisen uuren sana Cobweb. Ja niit on joka ikises paikois.. kute on itte tuhityolaisiaki .. miljoonas erikoos ja naos.. emma mikaa "pissis" oo koskaa enka hope tuu olemaankaa..mut kyl iteki huutaisit ja pomppisisit jos silimie ees ois naamas kokoone HAMAMAI.. !! JAIKKKKKKSSSSSS !!! Allo !! (aatelkaa pisteet noihi)
ne ei kuulemma tee mitn.. ainoostaa semmone olemato pieni jollo punane selka.. mut noi isot on nii allottavia. sanoisin : karmasevia. kaikkeehan tottuu > ..  kuulemma niihinki tottuu.. kuulemma.

nooh..oon ajanu kubotalla(semmone puutarha vekotin,pikkutraktori)ja  autol on iha mukavaa ajella.. oon jo iha hyva (kait) paitti emma kyl taida viel mihkaa liikenteesee menna..ku piian kyyris oon nii seki sanoo et taal o iha ihme saantoja liikentees.. esim. "vaik punanenuoli palaa ja jossei ketaa tuu voit menna.. " jne.. mut joo.. taidan kuitenki jossai vaihees ottaa sen toisen tyon. ihmisten, enkun, rahan ja mielentilan vuoksi. nain siis taalla eletaa :DD..

 
Tääl on John ja Mark vanhempia farmareita jokka käy tekees töitä kans. Ne jos jokka näyttää oikeilta ausseilta ;).. nii tänää oli hauska huomata ku Johnillaki meni hermo samaiseen juttuu mihin mullaki, eli töitä tuloo sitä mukaan ku sen suu vaan käy. ja se ite ei kuitenkaa tee mitn. Mut joo . . se siitä valituksesta :D. . 
Mutta tottakai tääl on paljo kaikkee hyvääki. :)
Esim. Maito on hyvää joka on  vähä niinku mun perus elinehto :P.. (joka aina muualla ulkomaassa on ollu ns . " hylamaitoo") . ja oomma huomannu et puhuminenki luonnistuu (no joo.. samalla VAHVALLA ralliaksentilla mitä elos porukanki kaa aina höpötettii) . .ja kylmää ehkä mun hemaisevan persoonani saan ulosannettua ees jo hieman mun kielitaidolla. :D.. ainaki noi nauraa mun jutuille. Hahah.  mut kylmä uskon et se täs jossai välis alkaa paranee.. ja eipä tästä voi mennä ku ylöspäi vaan. kuvia en oo ite ausseis viel päässy oikee räpsimää.. ku en oo kovin viel tääl liikkunu. paitti mitä noihi lähikyliiin.. ehkä jo huomen ku on vapaata :D..  . saas nähä mitä sieltä löytyykää aina  :) 
Ja viel mita tohon mun avautumiseen ja Vandaan tuloo.. nii kylla mulla siliti kaikki taalla hyvin on, et no worries ;). ja vanda on kyl tosi hyvasyramine ihminen (hiema laiska toita tehdessa vaan), et muute meillei oo kyl mitn ongelmaa toistemme kaa. Ja oon alannu kuittailee takasi :DD.. ja se on hokannu sen ett vaik se latailee kaikkia mita pitaa teha jne..nii se sanoo sen peraa et teet mita kerkeet. Eile siivoilin koko takaverran. Vanda lahti asioillleen kaupunkii, mina pistin napit korviin ja musan soimaan. ja luuta heilu. ja voi etta ku se tuli kotia, ei ollu uskoa silmiaan ku verantaki naytti jo verannalta. Samoi meira miehet tykkas. >) Ehka vaan totuin liian hyvaan olemalla mita parhaimmas tyoymparistossa(perheessa) Elosella.
Ollaan alettu ripusteleee joulua tanne kans. mulle tuli jo oma joulusukkaki ripustettua tohon uunin juureen John ripusti kolme viisasta miesta seinalle. ja ne nayttaasilta et on hirtetty sinne :D...meiran hupi taal, saadaan aina kunno naurut ku katotaa niit. Eli jouluki on turvattu. Vietan sen taalla maalla. :>


Tänää syötii kokonaine kana :D. Eikös oo  mielenkiintosia kertomuksia :DDD..
On kyl mukavaa kuulla sieltäki päin uutisia. Eloslaisillaki on kuulemma ollu ikävä, hellu lähetteli viestiä. Äiti ja isä käy joululauluillois ja oli saanu jo mun ekan kortinki. Yksi rakkaista ystavistani, Maiju, saa vauvan ens kesana, joka on nyt kaikille virallista niin tehaan se taallaki viralliseksi. ;). Toivottavasti huominen Perthin reissu onnistuu..oon kyl vähä aatellu et voisin mennä sinne vaik yksinki. halu ois tehä ja nähä jo jotain muutaki aussia... ja olla taas turisti :).

4 kommenttia:

 1. Täällä alkaa Heinin merkit häipyä, Tapani vei (vasta) tänää patjan pois ja pesin viimeisen erän sun vaatteita. Vielä tuo keittiön kaapin sisältö on syömättä.

  Millaisia ne lapset on?

  VastaaPoista
 2. Ei nailloo lapsia. Tai Vandalla on yks aikune poika joka asuu perheensa kaa Perthis. tulevat jouluksi.

  VastaaPoista
 3. ja ette poly alkaa sielki pikkuhiljaa siis laskeutua. >)..noot sit jouluna saat paivilta (multa) lahjan ja taas saat pyykkailla mun loput loput vaatteetki. Kiitos tasta. pira niista hyvaa huolta. ;)

  VastaaPoista