tiistai 2. lokakuuta 2012

irtonaistatänne muutamia viikon tai päivien tapahtumia mistä en nii muista et millo se nyt tapahtu. jote irtonaisia kertomuksia.

Koko viikko oli pelkää sadetta ja myräkkää. . Siihe tulokseen oon kyl tullu et ihmiset Perthis tietää mikä on torellinen auringon paiste, mut sit taas tietää kyl kans mikä on torellinen vesisadeki.
Muutamaa otteesee mun pyörä oli mullinmallin takapihalla myrskyn riepottelemana. Sen jälkeen ku lähin pyöräilee tanssitunnille, tuntu et jarrut olis ollu kokoaja päällä-

Risteykseen tultaes ku piti pysähtyä, ei ollu ongelmaa.mut pysähdyksen jälkeen ku lähti liikenteesee eturengas jökitti paikallaa ja takarengas heitti "keulaa" yläsuuntaa- Kaikki ei siis ollu paikoillaa.

Tanssin jälkee menin lähimpää pyöräliikkeesee kertoo et jarrut on rikki. Pyöräpoika tuli kattoo mun pyörää, muutaman kerran kiepautti ohjaustangon ympäri ja sano et mun korin pirike on väärinpäin > ottaa kii johtoihi liikaa. Eikä ollu sen kummemmi muuta vikaa.

NO hiema häpeissäni lähin siitä kotiapäi polkemaa ja sen jälkee onki yhtä ylämäkee vaa. Ja huomatekseni : vaihteet ei enää toiminu. Ekana mielee tuli et onko neki ns. vale rikki ,joka korjaantuu muutamalla kierroksella..mut ei.. Sen tuns koska ekaa kertaa annoin loppusuoralla periksi ja talutin loppumatkan mäen päälle kotia.

No ei muutaku seuraavana pvänä uurestaaa pyörä hoitoon ,ja nyt toimii kaikki. :) oli rasvannu mun ketjukki-

Nyt on tullu siis huollettua pyöräki ekaan kertaa.

**

Töissä Myra (pomo/omistaja) teköö aina työvuorolistat perjantaina, ja siel keittiöporuakn kaa miettie, ku mein tekee smoothieta asiakkaalle. Myra sano et Heini miks sun pitää lähtee pois? sun pitää mennä ettii uus heini tilalle tai kloonata ittes. Se oli jo aika paljon Myran suusta ,joka ei paljoo kehuja sano :).

ja kaikki oli siel et tuut sitte takasi ku saat 2.v visan. (sillo on siis taas 6kk aikaa olla siel).

Myra kehu viimein ja vihdoin mun kahviaki. Se ei oo koskaa sanonu hyvä eikä pahaa, mut perjantaina tein sille latten, ja sit sen juotuaa se tuli sanoo. It was beautiful coffee. Kiitin ujona. :)

**
Abigalin kaa mentii to iltana x-wray cafeeseen ja parantaa maailmaa tyttöjen jutuilla. MOlemmat seurusteloo, ja päätetii et ollaa toine toisillemme se henkilö joka saa avautua omasta kumppanistaan kaikes mieles. Sitä tarvitaan. Tierättehä teki.

**
Musta välil tuntuu et oon enemmä poika ku tyttö. ainaki työporukka maailmas. Aikoinaa elosella Karri piti ssitä hyvin huolen et osasin juttella poikien juttuja. Tääl ollessa Craig ja guido on turvautunu molemmat muhu, esp. Guido nytte craigin lähettyä..ja kyllä tuloo kuultua kaikemaailma jäätelö maut läpitte joka päivä.

tääl tytöistä puhutaa siis jäätelöinä.

Kerra hauskutin Craiggiä ja kuljin ees takasi sen nenän alta ja sanoin et torellinen jäätelö menee tuol . ja taas ja taas.. hetken kesti ku se tajus mikä jäätelö siel oli.

**
Pe tuli yks uus tyttö koittaa onneaan. Oli se ihan hyvä ja rempseä, ja varmasti tehokas työssänki.. Mut ei se silti tuntunu mun seuraajalta,jollekka ekana haluaisin paikkani antaa. Ric kysy tytön jälkeen : tuleeko siitä heini kakkonen? Sanoin et kukaa ei voi olla :D: ..

La tuli toinen tyttö, yks meirä vaki asiakkaista. Se oli kans hyvä, ja vaikuttavan vakaa. Kiinnostunu mite mikäki pelittää. . ja sille alettii jo sanoo et minoon joka lähtöö pois, et ti-la työvuorot ois sen. Sanoin sille et tervetuloa mun jalanjälkii, oo hyvä tyttö sitte ! Ja kylllä. se tuntu enemmä mun seuraajalta mitä perjantain hieman liianki rempseä tyttö-

**

Voiih nii se aika vaa kuluu ja enää 4 päivää (tä'llähaavaa) mannaa jäljellä. Huome tääl on yleinen vapaapäivä Taas. ja manna on kii. Mennää porukalla South beachille piknikille, ku on luvattu päälle 30. Yeiy!

**
Täällä näkyy hämähäki seitttejä joka puolella. en ollu parii päivää ajanu autolla, ja ku otin taas avaimet kätee ja avasin oven , koko ratti oli täynnä hämähäkiseittiä ja kunno isot seitit ympärillä. Päätin imuroida autoni.

**
Eile oltii kattoos mun työkamun Abigalin circusta. ja voi että kui mahtava se on !! Se oli ns. päätähti siel. enkä yhtä ihmettele. Sil oli köysi show itekseen , ja sit toinen keinushow miehen kaa.
Oon aina kattonu et sillo hyvät käsi habat. Ja nytten kyl ihmettele yhtää. Siel se roikotti isoo miestä yhen käre varas ,samalla ite roikkue pää alaspäi keinutangosta. Sekä yks kohokohdista oli et mies piti abia pelkästään kaulasta kii. HUI.

Priamin komentti oli : She is the star. Ja voin kyl yhtyy samoihi mielipiteisii <3


**

Katoin sattumalta X-factoria  ja huurin Priamille : MEIRÄN ASIAKAS on tuolla.  enite jännintä oli se tunne, et tunnistaa jonkun tv-stä .. Ausseissa :D.

**

On tullu katottua ,kyseltyä kavereilta sekä muuta infoo internetistä kirjoista tasmaniasta sekä Darwinista. Tassi on nyt ollu tietty ekana mieles ku sinne eka mennäänki. Joka puolel sielki näyttää vaa oleva ihania paikkoja. Voiihh.. toivon niiin et ois hyvät säät siel ollessa. koska kaikkiha on oikeestaa ulkojuttuja mitä tullaa tekee.

ja Darwin houkuttaa siin suunnas, ku saa taas iteksee matkustaa. Ja ku sillo koskaa ei tierä millä mielentilalla sitä on. Mut silti nii orottavalla. Muutamat luonnonpuistot tuloo molemmis paikois nähtävyys kohteiksi. Se on varma.
Näin jo yhtenä yönä Darwinista untaki. Mut se oli hiema hassu uni. Yövyin paperin keräyslaatikos, jos mulla oli oma patjaki. Kansi hiema raoillaan siel elelin et happi kulki. Sit tuli hämähäkki, teki seittinsä, enkä halunnu siel enää olla. :DDD..

Unet.

**

Tänää on kuningattaren synttäripäivä ja se tarkottaa vapaata juhlapäivää- Flipflopit jalkaan ja Mentii manna porukalla South beachille piknikille. Ihana päivä. 34 astetta varjossa, eikä paljoo varjoja näkyny. Uimaski tuli muutamaa otteesee käytyä, oliha se viliposaa mut nopeesti siihe tottu ku vaa anto mennä. Pojat soitteli kitaraa keskenää ,porukkaa alko sitä mukaa tulee lisää ympärille mitä enemmä musaa kuulu. :)

Ihana kesäpäivä <3

 

2 kommenttia:

  1. tällaiset pikkutarinat on just hyviä. näitä lisää ;)

    VastaaPoista
  2. Oukey piretää mieles ;). .
    Nyt on synttäripäivä ja aika lähtee yöllä matkaan kohti Tasmaniaaaa <3. Jeij. !! siitä sitte seuraavallla kerralla teilleki kerrottavaa :)

    VastaaPoista