keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Maria Tuli Taloon. :)Nyt oli aika ! Hakee Maria serkku kentältä . APUAAAA!!!

Tiistai-keskiviikko yönä klo 01.05 Marian kone oli laskeutumassa Perthin kartalle. Me pirettii Priamin kaa viel viimeset yhteis treffit ilma mariaa. Sen jälkee oliki viimeset siivoilutunnit tulilla Priamin puolesta. Ite olin alottanu intensiivi joogailut Camillen kaa maanantaina joka kestää seuraavat pari vkoo. Joka päivä, aamu 6. Olin sen verra väsyny, jo siitäki et tiesin tulevan yön olevan aikamoisen lyhyt, kentältä haun takia. Joten menin ottaa pari h päikkärit enne lentokentälle lähtöä.

Aikoinaa yötöitä tehneenä, osasin viel käyttää vanhoja jippoja hyöryksi millo piti tehä yö itellensä.

Nooh.. lähtiessäni kentälle ajelee, mielessä pyöri vaan et mille parkkipaikalle nytte pitää sitte parkkeerata. Olin jo erellisillä kerroilla koittanu BUSINESS -parkin, HOP ON/OFF -parkin sekä LONG TERM parkin. Väärillä tuloksilla, rahaa hukaten. Mielessä oli SHORT TERM paikka, koska kaikki muut oli jo huonol menestyksel koitettuna.. Jossei nyt voisi enää mennä väärää.

Nooh .. siel lentokenttää lähestyes, tuliki kääntyvä kyltti sen verra nopeeta vastaan, etten kerenny ajatella ja köröttelin freewaylla ohi. Siinä oli merkinnät terminaali 1 & 2. En ollut varma mihi terminaaliin mun oli suunnattava. Mietin et kyl siel tuloo viel uus mahis. Jatkoin siis matkaa.

Pari km jälkee tuli muistissa ollut liikenneyhtymä, mutta sinne ei saanukkaa kääntyä tältä puolelta ajaes ollekaa, jote piti heittää kierros Doministic kentän tyköö, joka selvisi terminaali 3 & 4. Elikkä ensimmäinen käännös olisi ollu oikeessa.

Nooh ei muuta ku takasi.. ja tasan yheltä olin kentällä.

Olin askarrellu tytöille Marialle ja viikon päästä saapuvalle Saanalle kyltit. Niitä askartelessa hieman lapsetti. Priamiaki hymyilytti ku näki mun teokset. Siinä kylttikäres seisoes ja orottaen mariaa sapuvan, ohikulkijoitten ilmeet kylttiini oli vaihtelevat. Muutamat hymyili, muutamil : no mikä toi ny on -ilme päällä, ja itteeni hiema hävetti välil pitää sitä siin esillä. Toivo vaa ,et tulis jo se Maria.

NOOOH loppuje lopuks seki silet tulla tupsahti. Viime näkemisestä 1v 3kk Tree juna-asemal ku Maria aikoinaa saatti mut matkalleen. Tukat oli molemmilla kasvanu,muute jutut lähti siit ku oli viimeks jäänykki.

Maria oli tuonu meille tuliaisiksi ruisleipää, suklaata ja salmiakkia. Makuja kotomaasta .NJAM.**
Meillä molemmilla sattu olee sopivasti Marian eka virallinen Aussipvä vapaana ja vietiin Maria Kings Parkkiin. Sää osas helliä kans, ja Maria pääs maistaa lämmintä syyspäivää +33c. Siin se meni Parkkia kattelles vähä sillä silmäl mikä on itelle jääny mielee parhaaksi, sinne tosin vois mennä uuremma kerranki. Syötii lounas parkin kahvilassa hienojen maisemien ympäröimänä, tietty kuvaukset kanssa.

Parkin jälkee Priamil oli yksityis opetustunti eessä, ja tultii kotii. Me tytöt vaihdettii rantakamppeet päälle ja säännättii Port Beachille. Maria oli ku pikkutyttö pomppies rannal : MÄ EN VOI USKOO ET NYT ON KESÄSSÄ!!! :DD. Hiema Julle !

Oltii siel loppu ilta auringonlaskuun saakka,ja oli kyl nättiä. Kuvailut.
haamu king`s parkissasain rantakaverin**
To oli itelläni paluu töihin ja oli sateinen pväki. Käytii hankkii aussi-puhelinliittymä Marialle ja illalla meillä oliki mannaporukan kaa palaveri. Maria tuli sinne mukaan, joten ne näki kaikki siinä samalla. Marialla alkaa harkka Mannassa maanantaina.

Pe olin ite iltavuoros kuutee asti töis, ja Maria oli löytäny tiensä rannalle linkalla, kysyen apuja. Menin ite töitte jälkee istuskelee Marian kaa rannalle ,katottii taas auringonlasku ja törmäsin Guidoonki joka aikoinaa oli Mannas töissä. Mentii kymmene aikaa kuuntelee Perthin suurimpaa kirkkoo yhtä amerikkalaista rokki-ylistysbändiä. Mukana sai laulaa,mut hiema hankalaa se oli ku ei oikee löytyny kunnon säveltä.

**

La mulla oliki vapaa päivä taasen, sovittii Piian kaa treffit. Mentii eka aamu combattii ,ja sielt suunnattii rannalle. Mentii eka Coogee rannalle. Se on kivan pitkä ja rauhallinen ranta... mut uimaa ku mentii ja vaikka laitoin hiekat kainaloihin, paitti hiema nauraen enkä uskonu siihe. Sukeltaessa tuntu et joku hämähäkin seitin tuntune jäi naamaa kii. Hetken mietin et joka paikas kans noita verkkojaki on. Järkiini tulles... Se oliki meduusa. AUUUUUUUUUU!!! ekaa kertaa elämässäni sain pistoksen, mariaki sai polvitaipeisii. Hiema poltti.

Siel yks perheeisä niitä pyyrysteli ja nosti niitte päistä hiekalle. Sano siin pojallensa : älä satu lipareisiin,ne onne jokka pistää. Eli toisinsanoe just se mun "hämähäkin seitti naamassani ".

Vaihdettii rantaa Cottoesloen turistirannalle,kun Piia joutu jatkaa matkaa Chrisin takia. Näytellää Marialle rantaa jos toista, sen mitä nyt kerkee. Cottesloe oli kyl tupate täynnä. Siel alko viikko sitte taidenäyttely jote senkin takia tais olla porukka liikentees, tai sit vaa lauantai pvä ja mahtava sää :).

La iltana mentii kattoo Naked Fig ravintolaa Priamin soittoo Jazz bändin kaa . Illallista ,rantamaisemaa ja  taustamusaa. Mikäs sen parempaa.


**
Hyvin meillo tääl lähteny elämä käytii. Ei kyl vielkää tunnu et joku Maria vaa tääl asusteloo kans. Mukavaa seuraaha se on ,ja iltasinki mullo seuraa ku Priamil bändi menoja. Maria alotti Maanantaina Mannassa. Kaikki uutena sille, kahvilatyöt, luomujutut ja enkunkieli. Mut kyl se siitä sitte. eiköhä sitä ripeyttä sitte alkaa kertymää ajan kanssa ja ku tottuu kuvioihin. :) . hyvää palautetta se on jo saanu asiakaspalvelusta ja söpöstä hymystä :D. Mut kyl siin hyvä kehkeytyy viel, ei huolta.

Itelläni ollu hiema ikävä enkun puhumista :O !!! empä oisi aatellu et tommone tunneki vois tulla, mut siin mieles et oppis. ku sitä tänne tulin tekee, ni haluis käyttää kaike ajan hyöryksi.

mut kute sanoin: hyvin tääl kaiken kaikkiaan :)2 kommenttia: