sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Kuukauden takamia juttuja


Kauheesti tuloo aina mielee asioita päivien aikaa et tää pitää kertoo blogissa ja tää ja tää. Tääki tunne vaikuttaa siltä et on aika jakaa toisten kaa.. mut sitku tuloo Tää aika kirjata ylös : pää on tyhjä ku mikäki kaivo!!


"""

Asiakkais oon huomannu sen, jonka voin kohistaa ylipäätänsä ihmisten persoonaan. En tykkää ihmisistä, jokka ei osaa orottaa yhtää,eikä niil riitä kärsivällisyyttä. Vielä jos sama ihminen omistaa ajatuksen pitää itteensä hieman parempana ,ku muut.. NII !! Hermo.

Meilla on yks vakiasiakas joka aina tilaa vihreen teen, ja on samantie sita siel lappunsa kaa vastas, ja tuloo arsyttava ilme paalla siihe oottaa teetansa(meilla juomat tarjoillaa poytii iha silla verukkeella,et niis valmistuksis hiema kestaa) . Sit se on aina pyytamas lisaa kuumaa vetta. Fiksuna tyttona oon alannu laittaa sille suoraa kaks teepannua, normi teen ja kuuma veen. Asiakas oli mielissaa huomatessaa tekoseni, torellinen tunne itella : ei tarvi kattoo sen karsimattomyytta.

"""

Töissä Maria alkaa jo vaikuttaa paremmalta. Ei tarvi kokoaikaa olla korva ja silmä tarkkana missä se liikkuu ,ja huomannu senki enemmä nauttiva ettei tarvi enää nii pelijätä. :) Mut kylhä se aina aikansa ottaa. Hyvaa palautetta se on saanukki toisilta tyokamuilta :>."""

Meillo toissa yks ruotsalainen poika William. Mukava poika ,tayrellisella enkulla varustettuna. Tierustelin silta ,kun se aikoinaa ruotsista on lahteny (4v sitte) et osasko se kunnolla enkkuu. Se tuumas et kylla, koska sen isa oli aikoinaa paattany et sen lapset tuloo oppii kunnol enkkuu :>. Pienena olivat joutuneet kattomaa tv-ohjelmat laput tekstitysten paalla, seka isa oli niille puhunu valil enkkua vaa. Oppi menny perille.

Yritetaa muistella kaikkia ruotsin oppimia Marian kaa, ja Will joutuu kyl korjaamaa joka kerta miten se nyt menikaa. Yks hassu juttu oli, joka on kaikkien suomalaisten sama ongelma :>. Se miten sanotaan ruotsiksi nro 7 - Shhhhjjjjuuuu suhuAssalla. joka kuulemma oikeesti menoo :  Jjjhhhhuuu :). Kaikkee sita oppii, eika vaa pelkastaa enkkuu :).

"""

Itelläni oli taas viikon verra flunssa, sillo sattu olee myös aurinkoisia päiviä ja Marian kaa pyritää ottaa kaikki aurinkotunnit irti, koska syksy/talvi tuloo täälki tulojaan. Rannalla oltaes mulla bikinien lisäksi oli kaulaliina kaulas !! :D. empä oo ennemmi moista tesmannu.

Täällä oli 23-24.3 vkolopun aikana Blues `N ´Roots festivalit. Pe iltana mentii Xwray kahvilaan kattoo työkaverin Simonen keikkaa. Ihanaa Uniakka laulantaa se oli. Tuli puheeks kyseiset festarit, ja  Camillen poikakamu Jimmy kerto meille kuinka päästään kyseisiä festareita nauttimaa ilmaseksi vastakkaiselta kukkulalta. No nii googletettii kartta näkyvii, ja Jimmy ohjasti mihi pitää mennä. Oivaa!

Kahen päivän kestävät (la-su) festarit on siin mieles pienehköt kahella lavalla,mutta silti isoja esiintyjä nimiä : Santana, Jason Mraz, Chris Isaak, Ben Harper, Julia Stone... . La meillä on vapaa pvä Marian kaa, aamusta mentii rannalle (huivikaulassa). Päivällä kolmen aikaa oli Julia Stones,jonka oisin kyl halunnu nähä, mut se oli takalavalla,mihi ei kuule/nää Jimmyn ohjaamalta paikalta. Jätettii se suosiolta pois. Jason Mraz oli mielessä,et sen ainaki haluu nähä. Sitä ennemmi soitti sopivasti Chris Isaak ,jote katottii sitä kans hetken.

Ja kyllä, Jimmy oli oikeessa. Hyvin näky jopa screenille asti, ja kuulu täyrellisesti!

La iltana mentii The Auntsien keikalle, Marialle ekaa kertaa. Ekana paivana opetin jo kaikki tarkeimmat marialleki ja kuunneltii Auntsien levya. Niillo nytte tekeillaa musavideo, saas naha tulooko siit nyt sit isompaaki kamaa :))) . Nooooohh. taal se on jo "iso" nimi Freon (mannan) piirissa, mut ihan menevaa folk-indie-rokkia se on.

Su meilla oli taas toita, ja oltii katottu festariaikataulusta et Santana soittaa siel kuutee asti. Mentii suoraa toistapai. Sopivasti alko "Maria, Mariaaaa" soimaan ku saavuttii paikalle ! ihana kesasaa (suomalaisille verrattuna) seka hyvat tanssirytmit saatiin :). Oli siel porukkaa, mut mietittii et suomes tammone paikka ois ollu tupate taynna populaa. Ehka me ollaa sen ilmase & hyvan peraa enemma.


Ma aamuna mentii toihi klo11, ja Kenny paivitti facen klo10.30 Carlos Santana kavi Mannas kahvilla !!!!!! Mitttttttaaaaaaaaa !!!!!! Se oli siel siis Just enne ku tultii töihi.

Nooh mun onnella en varmana oisi tunnistanu koko ukkelia, vaikka kuinka oisin sita palvellu ! mut se et kaikista Freon kahviloista se osas tulla meille <3 . JEIJ!
Simone <3

"""
huivi ottaa arskaa
SantanaKukkula

Jason Mraz

3 kommenttia: