tiistai 9. huhtikuuta 2013

Saana tuli Kaupunkiin !On ollu kyl ihana ystävä syksy tää, eka tuli serkku Maria tänne lymyään melkee kolmeksi kk. Vko myöhemmi kävin poimimas Saana ystävän tänne. Saana tosin suurimmaks osaks elelöö Busselton nimisessä kylässä n. 260km Perthistä alaspäi. Mut välillä se tuloo meille aina vierailulle /lomalle, ja nyt oli se vuoro.  Kesäkuussa on tulossa jo uus kaveri, Sari tänne. Jonka kaa miellä on reissusuunnitelmia, siitä sit ajankohtana enemmä <3

Tosin ekana iltana ku hain Saanan kentältä, ja seuraavana aamuna sillä oli tarkotus mennä bussilla Busseltoniin. TUlosteltii karttaa toisen perään mite on kuljettava :). Nytte tällä kerralla Saana oli ollu jo ku vanha tekijä ja löysi tiensä hyvin Mannaan.

Saana meni rannalle siksi aikaa ku me päästii töistä ja päästii pääsiäisen viettoon.
Itel mieles ainaku joku kamu tännepäi tuloo, et vaikka tääl jo periaattees kaikki tuntuu nii normaalilta itelle,et onko tääl ny mitään nähtävää. Koitan miettiä mikä itelle on mukavaa tääl,ja mistä nauttii. Yks on tämä kuuluisa blogin kirjotus paikka, suklaakahvila San Churro Freossa, jossa on live(uni) musaa ma ja to. Vein tytöt paikan päällä kaakaulle, ja samal kuuntelee unimusaa. Mutt EIKÄ!! soittaja oli tällä kertaa kipee,eikä oltu saatu tuuraajaa.. ei päässy tytöt nauttii musasta, mut onneks oli sen verta herkku kaakaot et sielua asti lämmitti :P-

**

Meillä oli tarkotuksena lähtee telttaretkelle kolmen suomitytön voimin kohti Wave Rockia. Ite en ollu siel käyny kanskaan, jote oli aika lähtee turisteilemaan. Wave rock on kivestä muodostunu aalto, joka on 14m korkee ja 110m pitkä, matka sinne kestää 4h. Kivi sijaitsee sisämaassa, keskellä ei mitn (mikäpä tääl ei oisi keskellä ei mitn ):D.

Pakattii auto ja kamppeet kasaa, kävin varuuksi pumppaas auton vararengaan täytee ilmaa,ikinä kun ei tierä. Tulostettii googleMapista kartta Darling street - Wave Rock, Hyden. Varasin meille leirintä alueelta ,ihan kiven juurelta, yhen yön telttapaikan. Meill tosin oli 2-4 hengen teltta mukana(pienehkö), jolla oltii aikoinaa Priamin kaa telttailees. Tiesin yön olevan tiheä,mutta päätettii et eiköhä sen yhen yön nuku missä vaa. jote osattii varautua. Seura ainaki on parasta jossei muu.

Matkaan päästiin 9aikoihi aamulla ,kun kaikki oli mukana, akut täynnä virtaa sekä tytöissä että kameroissa ;). Tytöt kysy et onko tääl matkan varrella näkemistä. Sanoin et ei kuulemma, 4h ajoo sisämaaha vaa. Nooo..alettii suunnistaa googlemapin avulla,ja vartin verra matkaa takana, ohitettii "eläintarhan" tyylinen paikka, jossa oli KENGUROITA tien viereises olevas laitumella. Ensimmäiset kunno kengu kosketukset tytöillä ,ja oli kaikkien kamerat yhtälaulua vaan :))) .. Yks kenguista oli utelias ja seuras meitä kaikkialle,mihi liikuttii. IHANA. sit se yhtäkkiä nous takajaloillee ja alko rapsuttaa vattaansa. IHANA!!
ja toine kenguista kaiveli muniansa (jos niillä semmoset on), tai siltä se ainaki näytti.ei niin ihana :DD.

Matka jatku.. eressä oli pari pisempää suoraa tietä vaan. saana uskaltautui hyppää eka rattii :). kylhä se meno niinki taittui. Muutamia pissataukoja pirettii , Alettii lähestyy kohti Hydeniä. Löydettii Wave rock tiekyltti, ja ai että meillä oli hauskaa kuvailla siinä . Pienestä ihminen voi olla onnellinen /iloinen :)

**

Wave Rock, Hyden.

Perille saavuttiin kolmen tienoilla. Ilmottautumiset toimistoon, teltta pystyyn, ruokaostokset läheisestä IGA:sta (kasista kasiin kauppa ) , ja kaikkien juttuje jälkee turisteilun oli aika alkaa. Onneks tosin kivi oli iha siinä vieressä, jota mentiinki ihmettelee ja tutkailee, ja tottakai kuvailee miljoonaa otteesee . Siel oli muutamia muitakin, ja saksalaiseksi lukeutuva poika yritti juosta aallonharjaa pitkin,ottaakseen kuvan mut aika huonolla tuloksella. Kivi on sen verran kalteva ettei siin kovin hyvin pysy. Ite en juurta kauemmas pystyny kiivetä pysyäkseen.

Kyllästymiseen asti kuvailtii ,jonka jälkee kiivettii aallon päälle olevalle kalliolle, sieltä oli rauhottavat maisemat,ja aita joka vierusti aallon harjaa muistutti kiinanmuurta :DD:. tosin ehkä h-i-e-m-a-n pienemmässä muodossa.

Siellä löyty erimoisia kiviä myös, yks oli iha selvästi varustettu naamalla. oli myös hipon haukotus kivi,joka oli pienen kävelymatkan päässä. Ajatuksena oli käyrä kattoo hippo enne auringon laskua, jonka haluttii nähä laskeutuvan kallion päältä alas. Hilkulle meni aika,hieman erisuuntaan ekan lähdön takia. Jouruttii ottaa pieni ilta hölkkä hipolle ja takasi. Japanipojille tuli kuvailuu, ku tytöt juoksoo peräkanaa, niinku lenkillä ois oltu.

hiema myöhästyttii kallionäkymistä, mut taivaalla oli vielä hienot värit joita oli mahtava kattoo. Siin se ilta sit meniki leirintäalueella, ruoka oli hyväää,mitä tehtii barbequella ja teltta oli pehemoone, ja lämmin.
, ,
Aamulla saanan kaa herättii kattoo auringon nousu kyseiseltä kalliolta, hiema kuvailua,varjoleikkkejä ja möllöttelyy. Aamu-uinneilla käytii altaalla, aamupalat huiviin, teltta kasaan ja auto pakattiin. Meirä telttaretki alko olla päätöksessään.

Illaksi meillä oli Saanan kaa tarkotus mennä Passengerin keikalle, ite en kovin kyseistä artistia tunne. Tiesin et unimusan tyylinen musa on kyseessä, miksipä en oisi lähteny. Tämänkin takia alko kotimatka taas aikasin, ja ns. aurinkotunnit tuli oltua autossa, joka oli hiema harmi. Nooh... mut sai se mieli pysähtyä ees hieman kaupungin vilinästä, jote se oli virkistävää!

Kaupungis oltii 5jälkeen. Ajettii suoraa "vietävä esp. Saana syömää tänne" Thai take away ravintolaan. Halpa ja hyvä! lähellä kotia. Ne on auki 5-9pm mut ovessa oli vielä close -kyltti,vaikka työporukka oli ite syömäs siel. Eka ne ei huomioinu meitä, ja luuli varmaa et ollaa ohikulkumatkal, mut enemmä ku jäätii syyntäämää ovee, näkivät  meirä pettyneet ja nälkäset naamat ,et avas ovensa :). Mieles kävi et no nykkö tääki peruuntuu, ku to unimusasta jo jouruttii luopuu.

Take awayt matkaan ja kotiin suitsait syömää,suihkuu ja keikka valmiiksi.

*

The Passenger

Paikkana oli Astor Theather Mt. Lawleys. Sillä oli kaks lämppäri esiintyjää, kaikki esiinty soolona. Ensimmäisenä Stu Larsen ,joka oli mun mieleen varmaa enite. Se sano soittavansa Ellingtonilla 17.4, mieleen tuli,sinne!

Toisena Georgia nainen, joka oli hiema hupsu.

Sitten ite Passenger. Edinburgista lähtösin oleva katusoittaja. Saana oli sen aikoinaan bongannu kyseisestä paikasta, ja oli samantie rakastunu. Saana kyseli multa hyvis ajoin lähtisinkö sen kaa kattoo sitä, mut ite en koommi esiintyjää tienny, muutamia biisejä sattumoisin kuullu, enkä tuntunu  oleva valmis maksaa lippuja. Muutenki ollu kaikkee lippumenoo täs kylläkseen. Saana lupautu tarjota, minä tarjosin sit bensat :) . ja olihan se hieno keikka, syräntä lämmitti. Törmättii mun pariin työkaveriinkin siellä, Teinaan ja Louiseen.

**
Sunnuntaina takas töihin, oli kaunis pvä! Mariaa ketutti olla sisällä, koska oli jo kaikki aurinkotunnit menettäny tänä vkoloppuna, ja Saana oli ollu vaa sisällä :DD.. No joo.. Töitte jälkee sännättii rannalle, Saana mukaan verettynä.

Tääl oli pääsiäisen aikaan katufestarit Freossa. Oli kaiken maailma taiteilijoita ympäri maailmaa, katusoittajista tulitanssijoihin. Ite käytii jälkimmäinen kattomas, Ranskalainen Bilbobasso ryhmä, jokka tanssi ja näytteli tulen kaa. Oli hieno, mut ehkä vähä liian pitkäkestoinen (45min). Käytii kävelees sen jälkee Freon satamaa ja näyttää tytöille Little Creautuires- panimo ravintola.

Ma oliki viel pääsiäisen kunniaks vapaapäivä. Lähettii kaikki kolme + Priam North cottesloe rantaa kohdin. Oli ihana päivä ja kaunis !! Meillä oli tarkotus mennä Loisin ja Amberin kaa myöhäis lounaalle Hilleille. Lois nykyään asuu "the hills:llä" lähempänä Vandaa. Ihana oli nähä niitäki naisia pitkästä aikaa. Hyvät oli ruuat ja seura.

Illalla olis ollu tarkotus lähtee ulkoilma leffaan, mut kaikkien järjestylejen vuoksi, jätettii se ens kertaan. Otettii kotona kuvat vaihtoon-aika toisillemme, ja rauhotuttii . Oli ihana saada Saana meirän seuraan tänne . Tervetuloa uurestaan ! <3

mahan rapsuttaja
munien kaivelijakauniit naiset rannallaMEITÄ LAPSETTI
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti