maanantai 30. huhtikuuta 2012

Nimeni löyty työvuorolistasta.
Nonni. Tää vko on ollu aikamoinen,erilainen vaikkakin niin samanlainen :DD.
Pohjoses ollessa sain puhelun yhestä luomukahvilasta, jossa kävin about 2kk sitte tekemäs harjottelu vuoron, ja kk sitte kyselees et mikäs meininki siel on, tarviiko ne vai ei. No Erika soitteli et oonko viel kiinnostunu tulemaan töihin. Sanoin et tottahan toki. Paikka on luomukaupassa oleva kahvila. 5min autolla ajamisen päässä (etelä Freossa , eli about 10km säteellä ,alamäen alla)  . Sovittiin et tiistaina tuun tekee vuoron 11-18 ,samalla ne opettaa mulle jo sulkemisen. Ja jos hyvin menöö ,ens vkolla ois jo muutama vuoro tieros lisää.

JEEE!! kerranki aurinko saattaa paistaa tähänki risukasaan ;). Sanoin Priamille, etten haluu sanoo kellekää enne ku varmasti tierän et se nyt on jo jotai enemmän.
Tiistai tuli. Oha se peruskahvila hommaa, mihin tottu vimosis 5vuores elos-maailmaski. Tosin kieli vaan hiema eri. :DD.. mukavaa työporukkaa (nuoria) ja musa soi taustalla.. jajajja pääsen taas kahvien maailmaan.

Serena -niminen italialainen tyttö toimi mun ohjaajana. Seurasin sitä kun hai laivaa :D. Puoli vuotta taukoa kahvikoneen käytöstä ,mut kait se kahvin teko on jääny tonne takaraivoon. Vähäku pyöräl oppii ajamaan, niin osaa aina. Nais asiakas sai mun tekemän kahvin,ja sano siin Serenalle ja kaverilleen : ompa upea. Työntekijä Connien silmien alla tunnen hieman olevani,ja hän oli hiema epäluulonen mun kahvikykyihin. Halus et teen sille cappucinon sen seurates. Tehtyäni. Se tsekkas vaahdon ja joi lopulta. Kehu tuli. Sano et halusin vaan varmistaa.

Mut joo.. la oliki jo toinen vuoro ,jossa Connie opetti mua tekemää wrappeja aamusta. Oli kiire päivä ja välil tuntu et olin enmmän haittana ku hyötynä. Mut eikös se nii mee et alku aina on hankalaa.. Yks vanhempi asiakas naine ,jota palvelin sano : Sullon niin kaunis aksentti! mistä päin oot tullu? se oli aikoinaan joutunu opetteleen tanskaa silloisen poikaystävänsä takia. :D. Ja siin päiviteltii mite hankalaa se välil on ku pitää olla sata lasissa keskittyneenä .varsinki ku töistä on kyse, ja kaikki täysin uutta. Voiihh ...
Toivon et jonain päivänä viel opin olee ripee ja huomata et musta oikeesti on hyötyäki siel. Kiire aikanakin.

Ekaa kertaa aussilas löysin oman nimeni työvuorolistasta, ens vkoksi oli laitettu kolme vuoroa. Keskivkona (huomen ) jatkuu ja ku nään seuraavan vkon listan,ja JOS mun nimi sieltäkin löytyy... sitte tairan huokasta syvemminkin :D. Mut tosin työporukka oli kyl mukavaa, alko ne mua jo pyytää 10.5 olevaan bileisiinki,joissa Kenny kokki soittaa :DD.

Hyppään askeleen taaksepäin ja perjantaihin.

Menin Vandalle tekee työvuoron, kun mitä laskeskeltiin nii multa puuttuu enää muutama hassu päivä seuraavasta visasta, jotta voin alkaa anomaan sitä(kaiken varalta jos tänne haluu uurestaanki tulla).

Back to the beginning. :DD.
Vanda ja John oli toisel talol töissä, minä, pam ja mark työskenneltii farmilla. Alkuun perussiivoukset ,kevätsiivoukset vaihtu syyssiivoiksis. Hah. Mihkäpäs niistä siis päästää eroo. Mut pointti miks tulin just pe , oli kun mark pilkko polttopuita,niin sen kaveriksi ja avuksi tulin. Mikäs siinä. oli mukavaa höpistä ja nähä markkiakin tammikuun jälkeen. Opetin niille pohojammaata, ja kuinka se eroo normi suomesta. Kyl ne huomas eron.. Kirjoittelin esim, missä on mihinä.. jne :DD.

Hieman samanlainen olo tulee Chidlowhin mentäes kun mitä suomes kotiakotia mentäes.
Maailma pysähtyy. TÄYSIN. <3
Kuuluu vaan oma ja kärpäsen hengitys. :DD..

Viikon loppu meni Chidlows, la iltana synttäribileissä ja sunnuntaiaamu kirkossa laulamassa, ja Vandalle lounaalle. Menneenä keskivkona oli juhlapyhä(taas) ja mentii Chidlowhin barbeque iltaan,kun priamil oli bändiharkat tulevaa sunnuntaita varten. Siel oli kaks naissolistia,satuin istutuu naisten vieree,ne anto mulle samantie mikin käteen ja siel hoilattii muitten mukana. 1/7 lauluista tiesin,ja  yhen laulun tiesin suomenkielellä olevan. Mukava oli päästä laulamaa. Sunnuntaina kirkossa hoilattiin yhdessä bändissä. Sain muutaman "faninki" tulee mun takia kirkkoon kattoo ku laulelen siel eres. Haha. Syy tulla kirkkoon kun heini laulaa :D.

Keskivkosta viel sen verran.. Paikkana oli Peterin ja Christinen koti, joka on maalla. Chidlowsta 15km pohjoseen päin. Niillä on mettä ihan siin vieres,ja sieltä alkas pomppimaan kenguruita. Kolme kappaletta. Kaikki naiset sinne kirmas samantie :DD.. Niit kuulemma parhaimmillaa on kaheksan. Ne on nimennykki ne . Annettii jyviä ja päästii silittämään. Kesyjä oli. ja tottakai.. Turistina Aussilassa yks kohokohdista. Silittää Kengurua. KUVATTAVA !! :D.


Mitä mua kuvaat siinä ?!Ekkö oo muka Kengua ennemmi nähäny?Kengu kokonaisuuressaa.

Ma pvä meni Guildfordissa töissä. Oli mukava nähä pitkästä aikaa Kayane, Meena ja Kalesh. Kaikki tuli halaamaan omalla vuorollaan. Ensimmäistä kertaa nekin oli laittanu mut työvuorolistallensa, josta löyty Hini. Chef ja Lily tuli sanoo et touko-kesäkuu mul ois mahis tehä lilyn tunnit ku se on 7vkoo lomalla.  Nyt alkaa siis tunteja tulee molemmilta tasoilta. Silti orotan siihe huomiseen, kun nään seuraavan listan Mannassa et onko mua enää siel vai ei. Ja mietin seuraavat siirtoni sen kannalta. .

 Meil oli poikien palkinto tilaisuus koululla, kolme ruokalajia. tarjoilut pöytiin. Niil oli koristeena siel ilmapalloja, ja mieleen tuli et hei nythä on vappu teirän aikaan siel. MIstähän sitä sais ilmapalloja tähän aikaan kotia. Ja rupesin miettii jos sitä huomen oikeena vappupäivänä tekis munkkeja ja hakis ilmapalloja.. No illan loputtua Kalesh tarjos viiniä kotiinvietäväksi ,joka oli jääny juhlijoilta ja sen jälkeen ilmapalloja. Siitähän se ajatus synty. Vappu.

Tungin vappupallot autonkonttiin viinipulloon köytettynä , miettien ajaessa että mistä saa munkkeja. Huoltsikalta löyty enää suklaamunkkeja ,joihin oli tyydyttävä. Sokerit oltii kerra syötynä jo. Köröttelin kotiapäin. Takapeiliin kattoes,näky vaan ilmapalloja. Hymyilin.

Vappu tunnelma saavutettuna.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti