perjantai 4. lokakuuta 2013

Kevät Masennusta

Kevät masennusta ilmassa(ko)..

Paljo ollu pohdittavaa ja mietittävää, mieli ollu enemmä maassa ku normaalisti. Ei sinänsä ees syytä, mut sit taas tuntuu et syitä löytyy enemmänkin. Visa-asiat, epämääräset työkuviot, tuleva polvileikkaus, siitä johtuva työkyvyttömyys ja urheilukielto.. rahattomuus (kesäkuusta lähtie ollu "työtön" ) , suomeen tulo lomalle.. Vaikka kaikilla on aina tapana järjestyä, silti huoli on syrämellä .

"Pray more, Worry Less " - sanonta taitais auttaa paljon, mutku aina ei osaa. :(

Ehkä tää on tätä mun kevät (teirän syksy)  masennusta, ku ei oo mistään kunnolla tietoa, eikä rutiineja oo viel löytyny.

Oon havahtunu useemma kerran, et oonko mä tylsä ihminen kun en juo ja rällästä. Enkä ole suuri suupaltti isossa porukassa. Bileet menöö välil "ohi suun" ku tuntuu et kaikil on aina nii mukavaa siinä hetkessä, mihin ite vois päästä paremmi mukaa jos jois.

Tein huomiota esim viime ma, kun meillä oli Manna porukan + partnereitten kaa päivällinen luonnon helmassa. Vaikka kaikki on ns. kavereita, en silti osannut olla kommunikoija, varsinkaan vieraalla kielellä oon se heikompi osapuoli.

Autossa matkalla paikkaan olin ku papupata, jossa oli Georgian perhe ja me. Paikalle tulles, olin aikalailla seinäruusu. Tottakai juttelin jotain jonkun kaa, mut oikeestaa koko päivä meni itel pilalle siinä ku ei tullu juteltua ja " oltua yhtenä" porukassa.

Tänää mentii Lauran kaa rannalle, heittää talviturkit meree, kävelee rantaviivaa, soittaa ukulelee ja juttelee. Kerroin oloistani sille, mietteistä oonko tylsä kun en juo. Sekä puhuttii "seinäruusuna" olemisesta manna bileis. Sillä oli ollu sama tunne itellään, ettei oikee ollu jutellu siel kellekää lopulta. Se tuumas : Se on hienoa, jossei tarvi juoda ja saa olla täysin oma ittensä. Etkä ole tylsä!!  Koska suurimmaksi osaksi monet juo olevan valppaampia puhumaan ja sosiaalisempia.

:D


Pvä mietittyä, avauduttua oloista/ajatuksista blogiini ja yön nukuttua : 
Tänää oli jo huomattavasti helpompi hengittää :D.



Aamu lähti käyntii uuden kahvila työpaikan järjestämästä kahvikoulutuksesta. Siel piti tulla toinen tyttö kans, mut ei näkyny. Lopulta sain ammattitaitajalta erityis yksityisopetusta, ei haitannu ;) .

Kyseessä oli aika samanhenkinen kahvikoulutus, jossa oon ollu kerra Elosen aikaa suomessa Pauligilla. Tehtii espressoja ja kahvimaitoja eri tyyleillä, ja yritettii tehä täyrellistä tulosta. JA tuliha sitä ;D.

Kurssi otti sen parisen tuntia. Mulle tuli asioimisolo, ja vein yhen visaan tulevan lippulaput postiin, talletin käteistä' rahaa (ekaa kertaa) tililleni, menin kyselee kanala kodeista ja  häkeistä :D( vielä jonain pvänä haluan sen oman kanan jos toisenki), kävin kyselees Suomeen tulolippuja matkatoimistolta.

Sielä sattu hassu juttu.
Lopulta liput oli muutamia satasia kalliimmat, mut laitettii ne "pitoon" varuuksi. Siinä meirän nimiä antaen, Priamin nimellä nainen hetkeksi pysähty miettii. Totes lopulta: Opettaako sun mies kitaraa yhellä koululla? Sanoin et joo.. Priam on kuulemma ollu sen opettaja joskus. HAHHAH !! Onko tää maailma PIENI?

Kotia tulles, mentii heittää auto renkaitten vaihtoon Selinan kaa, ja orotus ajalla shoppailee sen heikkouksia: "sinooperi"  tyylisee kauppaan.
Kotona tuli tehtyä viel muutamat puutarha jutut (taskurahaa) ja korjailtua pari laatikostoo ostamallani puuliimalla :D.

Suunnittelin kaverien kaa huomista tulevaa illallista, koska tää akkeli on vuoren vanhempi huomenna ;).

Jotenki oli koko pvä rauhallinen olo, et kaikki kyllä tuloo selviämää omalla ajallaa. Näillä on hyvä alottaa tuleva 28vuosi Heinin elämässä.  <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti