torstai 26. syyskuuta 2013

Hyppelyä


Tästä kirjotuksesta tuloo jo suoraa asioista asioihin  hyppely teksti. Joten koittaakaa pysyy kärryillä.

Sormuskaupat

Aika oli shoppailla sormukset. Pääidea itelläni oli et mennää yhes kaupoille. Oli sunnuntai-iltapvä ,päätettii mennä läheisee ostoskeskukseen Garden Cityy. Siel on about 10 eri kultasepän liikettä. Kierrettii about 4-5 niistä, ja Michael Hill liikkeesee jäi mietinnän alle muutama sormus. Priam löysi omansa, mutta minä olin se vaikeius tällä hetkellä. Mielessäni oli kuinka säihkyvä haluun olla. Päätöstä ei tullu ja jätettii sormukset varauksee, Priamin oma ja mulle kaks eri vaihtista.

Tiistai oli seuraava mahis yhteiskaupoille. Ite menin Freon kautta tsekkaamas viel yhen "titaanisormus" kaupan. Ei löytyny mieluista, matka Garden Cityy takasi. Olin siel enne Priamia, ja siinä ajas löysin viel uuden liikkeen Infinityn, jossa ei oltu su käyty. Siel oli aikalailla samanlainen sormus, mitä mun pidossa oleva Michael Hill. Ero löytyi sivussa olleet timantit, Hillin omassa "käsikirjailut". Priam tuli ja kerroin löytöni. Mentii eka Infinityy, sitten Michaeliin, takasi infinityy ,Michaelii... about 3-4kertaa per kauppa. 10min välei kauppa vaihtu ja kauppiaat yritti puhua parhaansa.

Lopulta päätös tuli tehtyä, Priamin sormus Michael Hillistä, mun Infitystä. Mun liike ei ole ketju liike, kuten Hill. En tiiä oliko vaan myyntipuhe, mutta sormukseni pitäis olla ainutlaatuinen. Sisältäen 69timanttia, tosin aika pieniä. Priamin sormusta ostaes, annoin rahat miehelle kätee. Oli yllättyny!! ei ole aussitapa. Tosin tääl menöö kaikki hiema toisinpäi sormuksis. Kihlasormus on se hienompi, ja normisti vain naiselle tuleva. Hääsormus on perus rinkulasormus(kute meil kihlat) ja tuloo molemmille. Otettii hiema molemmista maista mallia, ja tuli molemmille sormukset kerralla, hienot ja hyvät.









Työtön/töihin

Kolme viikkoo "työttömänä" loman jälkeen. Ekat kaks vkoo meni suht nopsaa ees kummemmi aattelemista, enkä kovinkaa aktiivisesti töitä ees hakenu. Muutamasta sattuma paikasta kyselin töitä sillon tällön, ja jätin hakemuksia. Yhes lähi kahvilas ( 2min kävelyn pääs, kaks katuu ylöspäin) kävin kysyy. Sanoivat et tuu ens vkol uudestaa, ku omistaja on paikkeilla. Viime ti kävin, ja sain harjottelu vuoron perjantaille.

Pe klo 10 mulla oli aika mennä koitokseen. Saana oli tullu ereltävänä yönä, ja aamulla se oli tuumannu, et tuloo antaa mulle onnen potkun. Mut oli aatellu toiseen kerran ja tuumannu iteksee: ei se sitä tarvi.

Sweet Ginger Cafe

Menin paikkeille. Paikkahan on tosi pieni, ainaki Mannaa verrattuna. Siel oli kaks naista töis, mm. omistaja. Paikka sijaitsee pienen kauppakeskuksen yhteydessä.  Ne anto mulle eka listan kätee, mitä ne siel myy ja minkä hintasii. Katottii paikat missä mikäki, kahvikone, kassa.. Aika rauhallinen pvä tuntu olevan. Jutusteltii kaiken maailman juttuja, tuntu rennolta ololta. Palvelin asiakkaita, sain käyttää kassaaki (eipä oo sitäkää käyttäny suomen lähön jälkee :O ). Kahvikone oli hieman ärhäkämpi edellisiin verrattuna. Tosin viimeksihän oonki tottunu väsää kahveja omalla keittimel kotona, jossa höyryn saantia saa orottaa puol h.

1,5h ajan ne viihty mun seuras. Alkoivat kehuu korviksii, takkii ja mua :D. Sanoivat et ens vkon ti alkais, 3-4vuoroo vkossa. Kävi. Ei muutaku kotia kertoo ilouutisia :D

Ukulele

Ollaa Manna tyttöjen kaa alettu yhteistuumin soittaa ukulelee (mini kitaraa). Oon nyt ollu kolmella tunnilla, mitä muut ollu kolme kktta. :D. Itehän en oo ikinä soittanu mitn soitinta, et sinänsä ihan uusilla vesillä ollaan. Priamia aina huvittaa ku oon lähos kurssille ukule kainalos. Taidan näyttää söpöltä, senhä takia sitä alkasinki soittaa >söpö soitin.

Jaakko kullat osataa jo, muutamat nuotit on jo takaraivos, ja pari kappaletta jotenki hallussa :DD: .hahah. Hauskaa hommaa. Siinäki oli oma hommansa löytää ukulele nimi netistä.. Luulin et se on jukaleidi :D.


Suomitytöt

Saana tosin tuli to iltana. Sillä oli lento peruttu, joka ois ollu pe aamuna tääl. Ehkä mulle parempi näi päi. Meillei vielkää oo ku yks auto Priamin kaa, vein sen opetustunnille. Ite lähin vastaan lentokentäl. Koneesta tulemiseen kesti sen verra aikaa, et Priamki kerkes jo lopettaa opetustunninsa. Vihdoin ja viimein Saana kyytii, lähettii kohti Priamia ja sielt yhteepekkaa syömää Thaikku ruokaa.
Pe mun työharkan jälkee, liityin Saanan seuraa. Mentii Freon marketeille, syötii siel ja kuha kierreltii. Vikat shoppailut. :D... vieläkin, vaikka kaikki kaapit/laukut jo pullollaa.

Pe joukkoon tuli Johanna mukaan. Aikoinaa saanan kaa "käytettii hyväksi" johannan isää east coastilla, jote nyt sen vuoro oli tulla tännepäi majailee. Ite en tyttöö kovin kaa hyvin tuntenu, kaveri kaveri :D. No sehä riittää, ja ei muuta ku tutustumaa. Yhen auton vuoksi meillä oli hiema järjestelemistä illan menoja varten.

Kävin heittääs Priamin koululle töihin, tulin takas noutaa Saanan. Käytii kyselee tulevasta kihla juhlapaikasta varausta, joka tyssäs siihe ee meillä oli about 15 hlöö tulos, piti olla min 20hlöö, et saa varauksen. Käytii roudaamaa sen illan soittokajarit Rosie pubii valmiiksi, joka tuloo olee Priamin toka keikka illalle. Sit Saana hyppäs mäen alla pyörän kyytii kotia ja mä jatkoin matkaa Priamin hakuu.
Johanna oli sillä aikaa löytäny kotiovelle asti. Nopeet liikkeet kaikille, ja hyppäys auton kyytii koko perhe, suomitytöt ja priam.

Paikkana oli The Rosemount Hotel. The Auntsilla oli finaali siel yliopistojen välisessä kisassa. Bändejä oli seittemän finaalissa, kaikki täysin eri kastia olevat. Me nähtii yks bändi poikia enne ja jälkee. Aikamoinen Manna perhe oli taas koossa. Kaikki huus pojille keikan aikana ja kannustivat heitä. Yks kriteeri jatkon oli yleisän reakointi. Tytöt tykkäs kans bändistä. Kuulemma Priamki oikee rokkas.
Poikien jälkeinen bändi oli omalaatuisin näkemäni. Bändin jäsenet näytti aika hevi/gootti tyylisiltä, mutta musiikki oli jazzahtavaa rokkia(?). Niillä oli kaikemaailma räjähteet ym. Haha!!

Meirän matka jatku kohti Freoo ja Rosieta. Priamin tuuraja ei halunnukkaa lopettaa soittamista, vaan halus harjotella seuraavaa tuuraus keikkaa. Priam sai silti osansa palkkaa ,vaikkei miehen mitää tarvinnu tehäkää :D. Sen sijaan mentii ottaa tanssilattia haltuun ja mies oli täysi liekeissä :D. Ihana <3 Harjoteltii pari valssejaki, mut paree harj lisää, koska törmättii kaikkii mahollisii mihi voi törmätä :D.


Turistipäivää

La koitettii pitää tyttöjen kaa turistipäivää.

Mentii varmistamaa kihlapaikan pidot. Priam sai sen kavereita mukaa, joten n.30-35 hlöö tulossa. Siitä freoon lounaalle The Breaksii. Cottesloe rannalle ja Clearmonttii suklaa kahvilaa. Säät ollu kyl ihmeellisiä koko vko. Sataa paistaa sataa paistaa, 5min sää voi vaihtuu TÄYSIN.

Priamil ois ollu keikka uuden bändin kaa mitä itekää en oo nähny. Sen verran kaukana oli keikkapaikka, et jätettii menemättä. Koti-ilta vei voiton tällä kertaa. Katottii mun ylistämä When Harry met Sally -leffan, syötii pitsaa ja nautittii kotiolosta. Johanna tuumas keske leffaa: siitä tietää onko hyvä leffa vai ei, jos itel on ihme virne päällä kokoaja kattoes leffaa. Kaikki tunnisti virneen kasvoillaan ja totes, se on totta. En oo enemmi aatellukaa moista, mut tierän sen olevan hyvä merkki.



Tytöt lähtee kotia kohti

Sunnuntai aamuna Johannan oli aika sanoo Heipat Aussilaan, toimin aamutaksina ja heitin tytön kentälle. Halit ja heipat !! Olipas kiva tyttö johon sai tutustua. Tervetuloo uurestaankin.
Saanan vika pvä oli kans tullu n.7kk Aussiajalle. Viel oli ainaki yks aussijuttu tekemättä, syörä banaanileipää. Mentii priamin ja saanan kaa meirän lähikahvilaa leiville ja kahville. Siinä kertoes heille, et tullaan tänne joogan jälkee Camillan kaa. Samassa meirän jooga ope vilkuttaa lähipöydästä mulle :D.:D hassu sattuma, en oo sitäkää ennemmi "oikees elämäs" nähny.

Leivät ja kahvit maistu oikein hyvin. Lähettii Saanan kaa viel Freoon Saanan viimeistä kertaa vierään. Voooiiiiihh :(( . Rento sade pvä.

Alettii valmistelee kohti iltaa.



Kihlat

Paikkana toimi elegantti kahvila/pubi Who`s your Mumma Freossa. Meillä oli tulossa nyt se about 30-35hlöö. Oltii varattu tarjottavask pientä purtavaa ( nachoja,oliiveja, leipälautanen, kuohuvaa) hlö määrälle laskien. Alko jännittää <3

Sisälle astues siel oli jo ensimmäiset vieraat vastassa. Meirän alkutaipaleita seuranneet Amber ja Lois. Suuret valokuvaus tuokiot alkoi samantie. Kaverini Tarryn tuli myös. Yhessä itkettii hetkee sekä sitä ettei oltu toisiamme nähty monee kktee. Saana otti työnsä haltuun ja toimi valokuvaajana meille. Kiitos.

Kun porukkaa alko kerääntyy, yritin pitää huolen että kaikki saa alkumaljan käteensä. Mua hiema jännitti kuinka mun sosiaaliset taidot riittää puolituntemattomien ihmisten kaa jutusteluun. Mut yllättävän hyvin meni. Olin jopa yllättynyt itteeni.

Juhlaväessä oli Manna ihmisiä, eri bändikavereita, aikoinaa Farmi aikaset ihmiset, priamin oppilaita, suomalaista verta. Sekalaista seurakuntaa. Kaikki silti vaikutti tulevan hyvin toimeen ja juhlat oli oikeen onnistuneet.












Illalla tuli aika olla taas taksikuski. Saanan vuoro oli sanoo Heipat Aussilalle. :(( .. Korkkarit vaihtu emu saappaisiin ja laukku kainaloo ja terminaalii. Oli jotenki huvitta asukokonaisuus. Yhessä itkettii ja naurettii jne. Heihei Saana !! Kiitos kaikesta seurasta ja ajastasi täällä päi maapalloo <3 nähäää taas , sinne minne tuuli kuljettaa <3







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti