sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Koti viikko

Nytto lomat lomittu ja ihanata ollu olla vaa kotona. Päätin ottaa ekan viikon rennosti. Joka pvä ollu sopivasti jotai muutaki ku koti aikaa vaa.

Kotia saavuin la-su välisenä yönä. Suuria lämpö eroja en huomannu tänne tullessa, huomattavsti kevään alku alkaa näkyä jo ,ettei yöt heittele enää lähemmäs nollaa.
Sunnuntai aamu.

Priam oli ollu lentsus koko vko ja viel oli pojalla väsymystä siitä. Ite heräilin tuttuun totuttuun aikaan klo7 aamulla. Nousin ylös ja alkasin tekee kotiaskareita keittiös. Oli vaa ihanaa olla kotona. Kolme kk enemmä tai vähemmä autos/teltas/ho(s)tellis/ toisen nurkis nukkumista, alko jo tuntuu et aika on palata kotiin.

Koko loman aikana oli tullu vaihdettua sen verra hengeviä keskusteluita ystävien kaa, saanut eri näkökulmaa parisuhteisiin , unelmiin, toiveisiin, päämääriin, ylipäätänsä elämää :D. Varsinki viimesene kk alko tuntuu et asiat sisälläni alko velloo siihe laihi, et aika ois jo kakistaa vastaus ulos.

Ja vastaus? Mihin?

Priam itseasias kosi mua jo viime helmikuus aamupalaa tehessä. Ite en osannu sanoo aikoinaa juuta enkä jaata, jos ois ollu täyrellinen maailma oisin osannu. Mutta ite en ollut valmis viel minkäänlaisiin päätöksiin. Ei se ettenkö oisi rakastanu Priamia, mutta musta kaikesta huolimatta tärkein asia oli tulla eka Suomee käymää, tapaamaan mun ihmiset ja tajuamaa et mulla on toinenki elämä. Tämä käytäntö sopi hälle erittäin hyvin, oli ymmärtäväinen jo kosiessaan ,et mieti nii kauan ku tarviit.
No sitähä mietittiii :DDD..

Nii käytii suomessa ja porukat näki miehen, ja ilman priamin pyytämättä mun kättä, lupa oli jo saatu. Taisi mies vallottaa muitaki syrämiä :D

NOnni ja paluu takas tän vko sunnuntaihin.
Aamutoimia tehdessään, tuli mielee et pitäskö mun tehä aamupala, ku se on viel kipee jne. Sitä siel tehdessä, kello alko olla jo päälle 10. Se on todeella epätodennäköstä et Priam nukkuu nii pitkää. Se on mies joka ei oikeestaa nuku koskaa.  No ajatus tuli mun päähä, ku salama kirkkaalta taivaalta : Mitäpä jos mä kosisin sitä nytte? ?!! Olin yhtä ällikällä päähä lyöty,ku teki varmaa olitta. Ajatusta pureskellen, tein aamupalasta hieman paremman :D. . ja päätin, jossei P kerkee herää enne ku pääsen sinne, kosin. Kiirettä pitämättä, saavuin tarjottimen kaa makkarii klo10.30 ,  ja siel mies nukku ku vauva.

Herätys ja tarjotin syliin. Ruispaloissa oli viesti juustolla tehtynä : I <3 U. Viesti meni perille, ja sanoin, et mullo asiaa.

Will you marry Me? (samalla alko itku :D) . . vastaus tuli kun tykin suusta : YEs ! Mut sit ei enää tiettykää, mite täs pitää toimia :D.. haha. Ei ollu enää toista askelta suunniteltuna.**
Käytii lounastamassa Cottosloe alueella olevas Vans- kahvila/ravintolas. Soittoja rakkaille.
Priamin veli oli eka uutisen kuulija, oli kuulemma nii onnellinen ,että yhtä hymyä vaan korvissa :). Äiti ja isä juhlisti kihlajaisia kotona syömällä viimeset Kroatiasta tuodut suklaat. Priamin isä oli hauska. Ei saatu sitä pvä aikana kii, mut se oli sit jättäny 4 ääniviestiä puhelimee peräkanaa, ja jokanen niistä alko tai loppu: Onnea teille !!! :)

Alkuillasta oli The Aunts soittamassa Freosa Kulcha nimisessä bändi-paikassa. Oli jotenki hauska yhteensattuma, koska su 4.8 ku lähettii Saanan kaa matkaa, mentii kulchan kautta lentokentälle. Nyt ekana varsinaisena pvänä loman jälkeen, olin taas samassa paikassa.

Sielä näkyki paljon Manna tuttuja. Joillekka kerrottii uutiset, ja oli yhtä hymyä ihmiset :) <3
The Auntsilla oli poikeuksellisesti akustinen keikka tiedossa, koska rumpalilla oli muita menoja. Ei haitannu, tykkäsin todella. Mulle sopivaa unimusaa. On nii hassua, kuinka tuntuu et on ite vähäku kasvanu Auntsien mukana. Kylhä me vitsaillaanki et oon ykkös fani tmv. Tuntuu et oon niitte keikalla, tykkäsin tai en :D.

Kute su illan loputtua totesin Priamille : Tää oli hyvä päivä <3


Porotki oli kihlajuhlatuulella
KihlaKippis

TÄDIT
PonnariPriam


**

MA

Oli aika tehä hyvää. Vein 7pussillista vaatteita kirppikselle pelastaakseni katulapset. Siitä viereiseen kauppaan sanoo terve, eli Mannaan <3. Oli ihana mennä moikkaa tutut naamat, kertoo uutiset, vaikka kaikki ne jo tieski eilisen keikan jälkee. Oli sitte ollu keikalla tai ei. Perhetyylillä ku ollaa ,kertoo yhelle uutisen, kaikki tietää sen jälkee :D

Oli siel muutama muuki uutinen kuten vauvan tuloo Ricille ja Erikalle <3

Jatkoin matkaa Abigailin työ. Juttelee tyttöjen juttuja ja syömää terveyslettuja.
Iltapvä meni The Auntsien kaa taas, mitäs sanoin siitä 1 faniudesta :D. Heillä oli tarkotus tehä musavideoo tmv videotuotantoo tulevaisuudelle. Luultii et ne heittää kunno keikan ja se kuvataa, mite enneki on menty. Mut se oli enemmänki studio nauhotusta ja kuvausta. Kysyin priamilta et mitäs mää tääl teen, mikä virka mullon olla tääl? Sen kommentti : Sä voit laittaa mun hiukset ponihännälle . :DDD. Oha se virka seki.

No ei siinä, oliha se hienoo nähä seki puoli, mite kaikki tapahtuu oikeessa artistin elämässäkin. Georgia tuli mut sieltä lopulta pelastaa, ja lähettii combattii.
Mulla kaikki väärin mite pitäs enne combattii mentäes olla. En ollu urheillu viimesee 3kk oikeestaa mitn.  En ollu syöny koko pvänä kunno ruokaa. Kun tunti alko, mulla oli teipit normisti polvessa. Mut mulla oli myös Priamin kotiintulo lahja polvirasvat alla. (rasvan pitäs käytännös toimii samoin kun teippien). Ei hetkeekää ku teipit oli jo rakoilleena irti polvesta ja pelkillä rasvoilla jumppailtii. Onneksi rasvat piti lupauksensa, ja pystyin jumppailla.

Ilta rauhottui kokkaillen, syören ja kattoen Everwoodia Priamin kera. Pvä oli taas onnistunu :)
**

Koko vko on menny nähdes kavereita. Ti menin kattoo Kazumia ja sen 4kk vauvaa. Viimeks olin Moman nähny 1kk vanhana. Oli tyttö kasvanu kokoo joka suuntaa. Kazumi on Japanista ja sen mies on italiasta ; Momalla on musta paksu kihara tukka ja näyttää ku pieneltä sumopainijalta. Voiko olla ihanampaa !! En saanu katsetta pois hetkeksikää ku oli nii julle.


Ke aamuna mentii Lilyn kaa pyöräretkelle Clearmont hienosto alueelle. Ilma oli ihanan aurinkoinen. kuten taas ti oli iha jäätävät sateet ja myrskyt. Pyöräilyt sujui hyvin, mentii käymää söpössä pikkukahvilas kahvilla. Extempore shoppailut ja takas molemmat pyöräili pyöränkorissaan uus kenkäpari. ;)Tpaita mun kunniaksi

Kotia tulles, ite aloin kitkee rikkaruohoo takapihalta ja haravoimaa lehtiä ja mitä lie. Kyllä ilme muuttu hetkessä (4h) toisenlaiseksi ja tilaa alko tulee suitsait vaan ku tavarat alko löytää oma paikkansa.  Meillä on tulossa ens vkolla taas romujen kerääjä tienvarsilta. Meirän talon paikalla ei viel isoo romu kasaa näy, mutta oota vaa, Muutos on tullut jääräkseen :)
KevätKun kaikki löytävät paikkansa
Ke iltana oli taas The Auntsien keikka vuorossa. Paikkana oli YaYa`s pubi Northbridgellä, Perthissä. Heillä on yliopistojen kesken kisa meneillään, nyt oli toinen vai kolmas kierros jo. Finaali paikkaa hakiessa, mut tuntuu et niitä vaiheita riitää ja kokoaja tuloo uusia etee. Jokatapaukses hyvää hiljaa tuloo, ja oltii osa mannaporukasta huutamassa pojat jatkoon. ( tuomareitten kriteerinä oli yleisön vastaanotto ja reakointi) Finaaliin päin ollaa siis menossa. <3

**

Torstaiaamuna oli vuorossa mennä joogaan. Hui! Iha jännitti, kui mun siel käy. Mut yllättävän hyvin pysyin muitten mukana, ja tutut naamat toivotti tervetulleeksi takasi. Tällä on hyvä alottaa uusi päivä!
Aamu jatku Lauran kaa kävelyllä rannalla. Käytii tesmaas sen uus pakettiauto, jonka se oli ostannu. Puhuttii elämästä ja suhteista, joka oli kans alottanu uuren suhteen. Aikaa vierähti kävelyllä suitsait vaan lounas ajalle. Mentii JucyBeetrootiin lounaalle. Ite en ollu aiemmin käyny siel, Lily kerto mulle huhun et siel saattais olla töitä tarjolla. Siel on yks kokeista, joka on Mannas lauantaisin salaatti vastaavana. Olinki jo ikävöiny Tenzain tyylillä tehtyjä tofuja! Ai että ne voi olla nii hyviä!! Oon kerra koittanu tehä niitä iteki kotona,ku kysyin siltä reseptiä. Mut ei ollu läheskää yhtä hyviä-.

Kysyin lopulta töitä, mut ei ollu tarvetta :(. Nähtii muutama manna asiakaski siel. Paikka on kyl saman henkinen ku Manna. Pienempi vaa.

Lounaa jälkee lähettii kiertää muutamat OP shopit (kirpparit) , ja Laura opetti mulle ekat soinnut jukaleidilla (mini kitara)<3
Freon mies.

Kotia tulles Selina ja Nigel oli tääl. Selinan kaa  puhuttiin siitä, kuinka muuttaessa toiseen maahan(tai ihan vaik paikkakuntaa vaihtamalla) ne kaverit jokka oli ennemmi parhaat, ei ne säily semmosenaa. Se on ihan tervettä, että molemmille tuloo uusia kavereita. Ja elämä jatkuu. Tottakai ystävät pysyy, ja se on ihana huomata ,et juttu jatkuu siitä mihi viimeks jääny. Mutta pitää ymmärtää se ,et kaikki on jatkanu elämäänsä, korvaamalla puuttuvat ihmiset toisilla. Kuten nyt täälki eläes, kertoo ekana ihmisille täällä ollessa, koska ne nyt elää tätä hetkee mun kaa täällä. Oon kyl onnellinen et oon saanu nii hyvän lähiverkoston tänne jo kehiteltyä.

Puutarha hommat jatku, ja saatii Selinan kaa yhteistuumin ruohonleikkuri päälle ( maria taitaa muistaaki joskus koittaneensa käynnistää sitä) .Oi että ku olin onnelline leikatessani ruohoo, joka oli kasvanu pitkäksi. Mun piti se jo aikoinaa leikata enne ku lähettii east coastille, mutten osannu käynnistää vehettä. Nytku päästelin ruohoo menemään, en uskaltanu sammuttaa sitä keskekaiken vaik ois pitäny tyhjätä ruohosäiliö, koska se ei oo ikinä varmaa saanko sitä enää käyntii. :D. Heini Puutarhuri.
Illasta oli aikaa olla isäntä/emäntänä Jarkolle ja Katjalle meirän huushollissa. Mää kokkailin ja loin kotihengen, ja että oli ihanaa vaan olla kotona ystävien kesken. Se oli meirän eka kunnon emännöinti/isännöinti kerta. Ruokakin oli ihan ruuan näköstä, Lohta ja salaattia.PE

Aamusta päätin alata tulostaa visahakemus lappuja koneelta, oon kuullu et se ois se eka askel lähtee tekemää sitä. Oha meil jo muutama todiste siihen et olla yhessä jne. Mut ei muuta ku iloisesti täyttelee papereita. 3kk työ alkakoon. JEij !

Sillä aikaa Manna oli soittanu mulle, pääsenkö tänää töihin. !!! :DD . ISOMPI JEIJ!! Pääsenhä mä ,jos vaan pääsen :D. No pääsen. Eli sinne taas. Katotaa mite menöö 3kk tauon jälkee ,osaako sitä enää mitn. Mut OLI IHANA saada soitto <3.

Joten Lähenki tästä sitte töihin. :Dp.s. työpäivä oli oikeen makoisa. Ekat 2min oli jännää, mut sitse alkoki tuntuu,ettei koskaa oisi lähtenykkää. Asiakkaat huomas ja muisti mut, olivat onnellisia nähdessää. Ric laulo : Heini`s  Back, Alright! ( Backstreet Back, Alright -säveleellä) ja sain taas syödä mun lemppari vegan bakee. Kaikki hyvin <3


Mannaa parhaimillaan <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti