perjantai 7. joulukuuta 2012

muumeja maailmalla


Tänne sitä sit jäätii ,(ainaki) toiseksi vuoreksi. :)

Oli kyl jännä tunne.. koska olin kokoaja aatellu et vuos meni liia nopeeta..haluun jäärä tänne. Mut suomalainen ku oon, alko "entä jos " hipiä mieleen, ja olin pyrkiny mielessäni  hyvästelee kaikki paikatki, jos tuloo lähtö kotia.

Maili tuli ma iltapvästä 3.12. Mailin huomattua, sanoin Priamille et nyt sieltä tuli postia.. ja pistin itte silmät kii koska jänskätti sen verra. Priam tuli kattoo..ja luettii silmä kovana molemmat. Kysyin siltä mitä se tuumaa,onko se nyt vai ei. Inhoon nimitt'i virallisia kirjeitä, koska ne ei koskaa voi sanoo suoraa että kyllä vai ei. Sun pitää löytää se sieltä .

Muistan niin aikoinaa kyseisen tapahtuman veronpalautus lapuis. Olin orottamas ekaa veronpalautusta tililleni, ei se ollu ku huimat 70e mut raha se sekin on .Varsinkin eka palautus. Noooh.. olin kuullu et joulukuu ekana pvänä ne tuloo, mut eipä näkyny tilillä..oottelin ja oottelin, pviä vieri, eikä näkyny. Sit rohkaisin mieleni ja soitin pankkiin, missäköhän se saattaa viipyä. Siel täti kerto,et me ollaan orotettu tääl pääs taas sun maksua . Elikkä se oliki mun palautettava, eikä mulle maksettu. Hah.

Sen jälkeen seuraavana vuonna summat oli jo isommat ja muutamaanki otteeseen,eri ihmisiltä varmistin ,et kumpi tää nyt on !!En enää nii vähällä usko.

Joo no takas viisuumii. Kyll' se aika vahvasti siltä vaikutti et jäädä saan. Vihdoin ja viimein netti tunnuksetki alko toimii,ja sieltä viimene varmistus näky. Kyllä 5.12.2013 asti saan lymytä.
Priamin kaa halithymythalithymyt. <3

Muutama pvä meni siinä jälkitunnelmis.. Aika hassua oli tuntee, ku nyt ku ties et saa jäärä..tuli tunne et enkö mä viel pääsekää kotiin. Vaikka kokoaja ollu olo et vuos menny liia nopeeta, nii kyl siin sit havahtuki, et on tääl aika kauan jo olluki.

Mentii Norfolk Hotelille syömää mun visan kunniaksi. Ite en ollu siel syöny ennemmi,mut halu ollu. Sekä mentii kaakauille San Churroon. Siitä se uus vuos sit lähtöö käyntii.

**
Tiistaina meni Guildfordis joulujuhlaa valmistelle koulupojille. Täällä alkaa kesälomat joulukuus,eli päinvastasesti mitä suomes. Itel oli tehtävänä hankkia joulu sekä kotijuttuja meille kotia,  nytku sai luvan tänne jäärä. Löysin meille oikeet (pahalla suklaalla varustetut) joulukalenterit. Menin ostaa uuren imurin ,koska menöö hermo toho vanhaa. Se on varmaa vanhempi ku minäkää. Aaatamiaikane, ja eikä se ime kunnolla. JOten ostin uuren, kodin hengetär ku oon.

To pvänä mentii Ikeaan. Jopa Priamki suostu lähtee. ALuks sil oli kyl sen normi shopping asenne päällä, ja sanoin et vaihda asennetta jos oot tulemas. Kyllä se siit sit parani, ja päästii leikkii kotia ikeaan, ja shoppailee kaikkee. Löysin joulukoristeitaki <3. Käytii lihapullilla ja jälkeepäi ostaa ruotsiruokaa ,koska se lipoo suomiruokaan :). ja löysin turkinpippureita ja glögiä. Ostin.

KOtimatkalla kävin poimimas yhestä kaupasta tekokuusen, jonka olin ereltävänä pvänä nähny. Se oli viimene kipales, jote vein näytekuusen, ja sain joulunauhan kaupan päälle. On se nätti.
Priamki totes et oli mukava päivä, vaik joutuki shoppailee.

**

To iltana lähin juhlistaa visaani, ja menin Jennifer Lopezin konserttii täällä upouuteen Perth Areenan, joka on tehty pelkästää esiintyjöitä varten. Oliha se HÄMMÄSTYTTÄVÄ. Vaikken koskaa mikää suuri fani oo ollukaa,mut kyl sen musa tanssijalan on aina saanu vipattaa. Mun lempparilla Get Right -se alotti. olin otettu.

Vaikka aika kaukana konserttia seurailinki,nii silti oli ns. näköyhteys suoraa lavaan, hienot valoshowt oli kyllä ja tanssit. Osaa se olla kaunis !! varustettuna hyvillä vatsalihaksilla . Huoh.

Hävisin 9dollaria sil matkal, muute kaikki bueno. Ostin ekasta putiikista vettä sisälle menon jälkee, ja pullo oli 5d. !! Nooh yläkertaa saavuttua siel oli yks seinusta täynnä ilmasta vettä tarjolla. Olin junalla matkas, ku inhoon parkkimaksuja ja parkkipaikan ettimistä Perthis. Konsertin jälkeen olin liian nopee. Asemalle tultaes, mulla oli jo 4d valmiina käres mitä lippuu tarvitaa. Menin automaatille, ja olin saanu rahat koneesee. Kuulin et Jlon lipulla ois saanu ilmaset kyyrit. Noooh. Sinne siis meni yhteensä 9donaa.

 **
Pe aamuna koristeltii yhteituumin joulukuusi. Priam ei ollu alkuun kovin innokas, mut kylse siit sit iha innostu ku alettii koristelee. Siin se mallaili koriste koristeelta melkee kauemmi mitä minä. Tähti meiltä viel puuttuu mut muute on kyllä nätti. Oma kuusi. Muute pvä meni aikalailla kattoen frendejä. Neljältä olin varannu hierojan. Se oli viime kerrasta muuttanu taloo, aikalailla samoilla läheisyyksillä silti.
Hieronta oli hyvä, vaikka sattuki.

Hieronnan loputtua se näytti mulle sen keräilykokoelman: Vanhat autot. Oli söpöjä. Varsinki yks kuplan mallinen vanhalla tyylillä aukeevat ovetki. Iha ku joku hääauto-

Erika laitto mulle viestiä, et oli ostanu mulle "onnea 2v visasta" suklaita (hyvä syy syörä suklaita) ,et kerkeenkö näkee sitä, enne ku se syö ne :D. Lupasin mennä hierojan jälkee.

Kiireen vilkkaa hieronnasta kuitenki menin Bunninksii (kodin terra) kattoo jos sieltä löytyis tasoo keittiöön, johon voi ripustaa kattilat. Meillei oo tarpeeks seinätilaa, joissa kaikil on tankoja mihi voi ripustaa kattilat. Katto on aikalailla ainut paikka, johon se onnaa. Nooh sielt loppuje lopuks löysin yllättävänki hyvän, tainno ketjua, koukkuja , tason.. JOista täytyy omin pikkukäsin nikkaroida taso :D.

Menin hakee suklaat Erikalta ja Riciltä. Ne asuu yhen kadun alempana, mitä me. Ei siis kaukana.
Oli ihana ilta. Ne on käyny suomes, muutaman pvä ohimatkallaa 4v sitte. Siin keittiöpöyrän ääres istues, tuntu nii normi näyltä..mut sit tajusin et hei teillo muumikuppeja :DD. ja nii ne alko kaivaa enemmänki sielt kuppeja. Löyty nuuskamuikkua, niiskuneiti ja muumipeikko sekä hattivatit. Kerroin niille sit mimmosia kukin on ,ja miten muumitarina menöö <3. Olivat onessaa ku kuuli tarinaa
kupeille.

Myralta tuli viestiä, ku mun ollu tarkotus alottaa 18.12 Mannas jollon Guido lähtöö pois. Se pyys mua huomen jo töihi, jos oon vapaa ja voin alottaa. Eihä mua tääl mikää pirättele, jote lupauduin. Takasi siis Mannaan :)


Kotia tulles, pistin kuuseen jouluvalot päälle(äitiltä saadut lumipallovalot) ,Missy Higgins soimaa, aloin asentaa kattilatasoo keittiöön. Handyman vauhdissa. ja kyllä :Toimi.

Joulua ootelles. Kotona olles. <3
Joulua Guildfordin tapaan .
Ylpeyden aihe

Muumit maailmalla.

pikkukätösten aikaan saama :D

3 kommenttia:

  1. No niin, asettuminen voi siis alkaa :)

    VastaaPoista
  2. :) . tänää oli eka pvä mannas 2kk tauon jälkee, ja tuntu vartin päästä ettei missää oisi ollukaa :D. niise elämä vaa menöö, jämähtää normaaliin ruotuun. mut nii, mikäs täällä ollessa. pitää löytää uus aikalaskuri tänne sivuille :D

    VastaaPoista