perjantai 14. joulukuuta 2012

Joulu. Kuu . Joulukuu.
Oon yrittäny ees hiema tehä meille joulua tänne, (pihalle ku kattoes ei oikee näytä jouluselta) . Ekana löyty joulusukat molemmille. Mulle normi kokonen sukka tekstillä "i`ve  been very very very good! " ja Priamille astetta isompi sukka "JOy to the world" . Pointtina sukkien koos, et mä oon kuitenki se innokkaampi lahjoje ostaja.. jote sille iso sukka.

Löysin paikallisesta lähikaupasta perus "pahalla suklaalla "varustetut halppis kalenterit. Meillo sen verra vanha talo jo,et omasta takaa löytyy "lemmikkejä" . Jote hiiret oli ollu jo hiema joulutunnelmis, ja oli nakertanu mun kalenterista itse joulupvän irti. :/// en tuu siis saamaa isointa suklaata.
Ja kuusen koristelun jälkee. VOin vieläki toreta et kyllä meillo komee kuusi. Löysin lopulta tähdenki latvaa, nii iha on täyden oma.
Illan tulles, ku tuloo hämärää, voin laittaa kuuseen valot päälle. Itteeni ei haittaa vaikka katon tvtä ja valot palaa, mut Priam sano suoraa: liian kirkasta :D. jote eipä paljoo valoista nautita sen läsnäolos.

Kävin lääkäril näyttääs polveeni. Ne laitto mut suoraa röntgen kuviin. Sinänsä hyvä, et mentii suoraa asiaan. Tosin ei ne löytäny kuvista mitn. Epäili, (en muista niitä hienoja lääkärinimejä) ku polven ympärillä on ns. kaks "jännettä",et niistä toinen ois murtunut, jota ei röntgen kuvilla huomaa. Anto mulle uuren ajan parempiin kuvauksiin. Sitä siis orotellen ja LASKUA.
Kysyin kuinka pitää jatkaa elämää, tästä lähtie. Sanoi et lepoa, ja jos joku tietty liike tuntuu et sattuu, älä tee. Jatkukoon siis sama läskilaiska elämä kattoen tuotantokausia. :DD.

On täs aikalailla saanu katottuuki kaikki sarjat. Grey anatomia loppuun, Frendit alusta loppuun, nyt täykkärit melkee lopussa, Everwood (priamin kaa ) eka kausi katottuna, ja huomen meen hakee 2&3 "huutokauppa" myyjältä. . Muutamaa otteesee vuokraamo pojalle tullu todisteltua et kyllä mulla se elämäki on. Nimittäi 90% kerroista ,vkos pariin otteesee vähintää pinot dvditä lainattuna, sama poika siel tiskin takana aina.

Eipä oisi uskonu et Pinkin konsertti on niiiiiin suosittu. Itse esiintyjä tuloo ens kesäkuun lopus tänne ,jolla on 4 keikkaa peräkkäisinä päivinä. Netistä ei meinannu löytyy millää, jote lähin tuttuun ja turvalliseen NewAgency kauppaa, mistä oon kaikki muutki liput ostanu. Siel mies varoitteli, et se on aikalailla loppuunmyyty, mut koitan löytää sieltä liput sulle.

Tiistai myyty, keskivko myyty, pe ja la:ina ainoostaa koko areenoista KYMMENEN paikkaa jäljellä. HUOH ! Olin ostaas kahta lippuu, nii ainoostaa peräkkäiset paikat ,eri riveiltä löyty, jokka ainoona vaihtiksena olla ns. lähekkäi. Ostin . Saadaan sit koputella toisiamma selekää konsertin aikana :D. Voin sanoo et.. kallis harrastus tämä välil meinaa olla .Huoh.

 Sekä yks mun uniakoista tuloo tänne helmikuu lopus: Julia Stones .Sillo kirkko konsertti, hiema siis erilainen tapaus. Päätin ostaa ystispvä lahjaksi liput Priamille ja mulle. Lisää rahanmenoo.

Tosin Mannaan palasin viime vkol. Nyt nää pari vkoo enne virallista 18.12 alotus pvää , oon ollu muutamia pviä töis. Ns. kiireapurina. Muutama asiakas tunnisti ettei oo hetkee mua nähnykkää. Sekä oli hassua ,ku menin töihi. Suuri osa oli mulle uusia naamoja työntekijöis. Esittelin itteni Katelle. Se sit tuumas mun nimen sanomisen perään: Aaa sä oot se Heini. Oon kuullu susta paljo. Tervetuloo takasi :). Oli mukava tunne.

Guido lähtöö pois  enne jouluu, jolla tuloo 6kk täytee kans . Sen saappaisiin ja vuoroihin tulee mun hypättyä. Nii se aika vaa vierii, muistan ku se tuli enne mun kroatian lomaa ja paikkaa mun vuoroja. Opetin pojan talon tavoille. <3 Tuumasinki muille, ku kysyivät kui alkaan olee töis: musta tuloo uus Guido.
Alkaa siis olee täyttä vkoo töis ,ku pääsen oikee kunnolla vauhtii ,ke-to vapaat. Manna on kii juhlapäivinä, mutta tääl joulua aletaa virallisesti  juhlii vasta 25. pvä.. jote nyt ollaa jouluaattoki töis 11-18 asti :( . Maassa maan tavalla.
Katotaa tällä kertaa joulurauhan julistus youtubesta.


Priam on luomu mies. Tääl ite kyl iha hyvin voin juora kraanavettä, vaikka se maistuuki hiema kalkilta. Pienenä seinäjoen sairaalan vesi maistu samalta. Nooh se itehä keräilee sadevettä kattiloihin pihalla ,aina ku on myrskyt. Sekä pullottaa niitä lasipulloihinsa, sekä välttää/inhoo käyttää muovipulloja. Ite normaalisti juon vettä normi muovi urheilupullosta. Se oli ostanu mulle Darwinista kotiintulo lahjaksi "metallisen" juomapullon, filtterillä varustettuna. Filtterin avusta, se on aina kuulemma puhdasta vettä,vaikka käyttäisinki kraanavettä.

 Nooh .. hieno 66dollarin arvonen ele. Mun pitää vaa hiema harjotella käyttöä. Juominen nimittäi tapahtuu imemällä "pillin" tapasesta suusta. Kun pullo on täynnä, ei oo hankaluuksia juora, mut sitku sen on puoliväliin saanu, pitää löytää oikee asento juoressa. Ja vaikka imöö ja imöö.. silti vaan en saa vettä millää ja  aivoihin sattuu. . Tarviin siis harjotusta. :D
Kannan (hieman piilotelle priamilta) normi muovipulloo varuulta mukanani.

**
Eile tuli juteltua Maijun kaa chatis kameran kaa. Oiiihh !!! meillä oli Minni tytön kaa ensitapaaminen. Toine oli iha silmät pyöreenä, et mistä se ääni ja kuva tuloo. IHANA. Oli ihanaa jutella maijun kaa. On se jännä tunne, koska en vielkää tunne et oisin meren toisel puolel. Iha ku jossai Oulus vaa, samas maailmas. Senkää takia ei osaa ikävöirä, koska tuntuu ettei oo ku tää (ja facebook) elämä olemas.

Uskon kyl et sitku suomeen lopulta tuun, ja näköö ihmiseni (teirät) ,taitaa vierähtää kyynel jos toinenki.

Hassua vaikka tääl jo alkaa kesäkelit olee (varsinki ku suomee aatteloo kesäsäillä) .Ei sitä viel oo tajunnu, et vois olla jo rannalla tmv. ulkona touhuumas. Tairan olla tylsä ja laiska.

**
Tänää meillo tieros hiema erilainen ilta. Mun kaks työkaveria Stacey ja Erika on ollu maalauskurssilla, ja niillo yhes galleria-kahvilas avajaisnäyttely  illalla. Mennää eka sinne juhlistaa tyttöjä ja sieltä sit jatkaa iltaa Priamin kamujen bändiä kattoo. Päästää tanssahtelee <3

Vkoloppuna onki tieros Chidlow. Su Priam soittaa joululauluja tapahtumas, ja mennää jo la illaksi viettää aikaa ystävie kaa.

Jännä huomio tuli viime ma ku oltii priamin seurakunnan musaryhmän joulubileis. Siel oli paljo nuoria, ja sit yks pöytä oli mummoja ja pappoja sekä minä ja priam. Siin huomioin et minä ja mummot. Hyvä yhtälö, mut tajusin samalla et kuinka kotosalta se mummo porukka tuntukaa.

Tairan olla erilainen nuori. :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti