sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Päätin alkaa elämään


On oppinu käyttää päätään :D.

Aamuruhka tuli selätettyä, ku autoilin kohti rantaa ja juoksuja . Hokasin käyttää kiertoteitä, ilman karttaan kattomista sekä aiempaa kokemusta niillä sivuteillä liikkumattamona. Ajatuksena oli mennä rannalle lukee kirjaa juoksujen jälkeen ,mut matkalla jo ollessa huomasin et multa puuttuu itse kirja sekä bikinit (taisin osata käyttää vaan puolta päätäni) .

Aamulenkki Cottosloesta  City Beachille ja takasi. Siin on about tunti suuntaa. Päätin et kevät(syys) masee saa nyt jo väistyä ja vaihdoin suklaanki(suuris määris syötynä) porkkanaa :DDD.. Oon oppinu nauttii taas juoksustaki. Seki on osa syy et saa juosta pisempää, eikä vaan max tunnin lenkkejä jokka tuntuu aina jotenki nii turhilta :D.

Ensimmäine juoksutapahtuma tääl Perthin suunnalla olis 27.5. Se on Run for a reason- tapahtuma ja matkana joko 4 tai 14km. Sinne aattelin hilppasta, nii saa jo jotai tatsia tähä juoksuun ja tapahtumiin täällä "pääalaspäin kulkevien maas " :).

Juostessa huomasin tulevani nudisti rannalle ku näky vanhempi alaston ukkeli tekemässä vatsalihaksia. :DD. . Toine juttu mitä miehiin tulee... uskon et pääni tulee aina kääntymään kaljun ohittaessa :D. kute tänää rannalla lainatekseen Tommi Läntistä " jäin kiinni katseeseen- "  :D.

Vaikka. .
(osalle saattanu hyvinki paljastua jo ,vaikken nii ääneen oo huurellukaa) mutta kyllä, suhteessa täällä eletää, toista osapuolta ei välttämättä oo vaikee löytää näistä mun teksteistä :D.
Pappamagneetti mikä pappamagneetti :D.

Mut älkää huoliko , kyllä mä silti suomeen palaan. Aikanaan.


Tiistai-ilta Nobu, Casino


Vihdoin ja viimein saatiin aikaseksi tuplatreffit Igorin ja Andrean kaa sovittua. Paikkana oli japanilainen ravintola, Nobu. Toinen kerta täällä ollessa sekä elämässäni, kun söin oikeeta japanilaista ruokaa. Tilattii kaikki kokin erikoisuudet neljään pekkaan ,ja ai että ku oli hyvää :P. Sushiakin syötiin, mutta emmä sille erelleenkää nii lämpene. Oha se nyt iha syötävää muttei mikää mun lemppari. Ehkä se on siin ku en koskaa oikee riisistäkää oo nii välitttäny. Tosin kun dumplingsit. :DD NAMII.

Syötiin torellaki ku herroiksi. Illan päätyttyä pöytälasku oli päälle 300 donaa, josta oli poistettuna meirän jälkkärit kun tarjoilijat oli hiema sotkenu tilauksia, ja joúruttii oottaa melkeen tunnin verran. Saatiin siis jälkkärit veloituksesta sekä lisäjälkkärit päälle vielä. Niihhä se kuulu mennäki, sillä ravintolan omistaja on itse  Roberto De Niro.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti