torstai 12. huhtikuuta 2012

Sunnuntai Sessiot.















Perthis oltii aamu 9 aikoihin. Lento oli hiema etuajas, nii jouruttii oottaa hakijaa. Heitettii Lele matkanvarrella kotia, ja ku kotiovi aukes, aukes samal peti päikkäreille :). tosin puolen h ajan vaa. Priamil oli soittokeikka hääseremoniassa ja halusin lähtee todistaa mimmoset häät on aussityylillä.
Tilaisuus pirettii Guildfordissa (lähellä mun työpaikka koulua )  olevalla viinitilalla. Vihkiminen tapahtu ulkona terassilla. Hääpaikka ja seremonia oli iha niinku elokuvis. Hääseremonia on kuulemma avoin kaikille, mutta hääjuhla on sit lähi-ihmisten kesken intiimi. Aussityyliä. Kute kaikki siel kyseli multa et mistä tunnen hääpärin. Totesin vaan ettenpä oikeestaa mistään :D.


Häät alko,ja oli herkkää. Minäki, joka harvoin itken, kyllä se kyynel vierähti poskelle :D. Tairan alata vanhentuu ja herkistyy ,kerta täysin tuntemattomie häätki jo koskettaa. Juhlavieraitte penkit oli ku elokuvista :D , morsian laulo sulhaselle ja vihkivalat oli pitkänkaavan mukaan. Papin siunauksen ja julistuksen jälkeen hääpari lähetti perhoset matkaan .WOW. <3



Löyrä Perhone. ;)













Piian kaa on ollu nyt tapana et kerra vkoo nähtäs ja et saa puhuu suomee. Sieltä se Piia sit laitteliki viestiä et mikä meininki. Sovittii treffit midlandii,kahvila/baariin mikä sattuu olee auki pääsiäispvänä. No priami oli mukana , nii ei paljoa suomee pystytty puhuu. Mut oli jotenki mukavan lepposa pvä. Mentii eka pubii, söin siel ihanan kana-chevre-punajuuri salaatin. Jälkkäreille mentii GUildfordii. Tilattii kahvit. Siel sattu olee live-esiintyjä. Jeij ! hyvää musaa ! Jote innostuttii tilaa juustolautane ja pitsaa kolmeen pekkaan. Ilta oli oikeen mieluisa.Hyvä ruoka,musiikki ja seura. Nää alkaa olee jo näit sunnuntaisessioita ,ku nähää Piian kaa. :)







Kotiin tultua,pistin koneen päälle ja Jenni oli siel skypessä. Voiihh !! Oli kyl ihanaa jutella ja nähä jennin naama :D. Eli mun suomipuheetki täytty tältä vkolta,vaikkei piian kaa paljoo pystyny suomee puhuu.

 Aika kun tuli,kyllä uni maitto ja oma sänky.


Yhteenveto matkasta ja tunnelmista :

Matka oli erilainen miksikä olin kuvitellu. Ensinnäki 2vkoo enne lähtöö ,alkasin vasta suunnittelee matkaan lähtöä :D. eli aika extemborena se tuli. Lele oli jo varannu kuukausia sitte omat lentonsa ja 2hengen hotellin, koska sen kamun oli tarkotus lähtee. Kamu peru,jote Lele kysy mua kaverikseen. Sain sen kuvan sen kertoiluista et se tykkää kans kierrellä ja kaarrella pitkin poikin kaupunkia, kattella ja kuvailla ym turisti touhua.

Mut Melissä olessa, minä kiertelin itteni kaa ja se oli suurimman ajan hotellihuonees kattoe tv:tä. No jokasella on omat tavat viettää aikansa ja lomansa, mut oli se musta hiema outoa. :O. Ei siinä, kylmä itteni kaa hyvin pärjään, mut välil on mukavaa ku on seuraa. Aikalailla tuli kyl käveltyä koko kaupunki läpikotasin tai ainaki siltä se tuntu. Siinähä sitä samal parhaite näköö ja oppii kulkemaa.

Tuosta kulkemisesta ja suuntavaistoista. Oon jo aika hyvä niissä. Harjotusha teköö mestarin:). Jännä oli huomata,vaikka ite oon pieniltä paikkakunnilta kotosi,tääl taas ihmiset tottunu suurkaupunkeihi ja kulkee omalla autollaa. Nii, tiistai iltana ku mentii Casinolle ratikalla, Lele oli kauhuissaa ku ei oikee tienny mite niil pitää liikkua.

Pari kertaa oon tääl menny bussilla tai junalla Perthii ku ei oo jaksanu juuttua ruuhkii tai muute vaa halunnu vaihtelua. Sillo jo huomasin Priamin reaktion julkisiin. "Ootko ny iha varma et haluut mennä niil? ".. Vaikka suomes oltua ei niit sielkää nii käytä, muttei se kyl mikää ongelmakaa koskaa oo ollu.

Mut joo. se siitä. Hyvä matka oli, mut hyvä oli tulla kotiinki. Ite tairan aikalailla elää tätä hetkee siin mieles, että sana Koti- sen löydän tällä hetkellä täältä Darling Streetiltä :D. Koen sen hyvänä merkkinä, et pystyy sopeutumaan sen mukaan.

Äitiltäki tuli postipaketti. kolme pakettia mun lemppari teitä, ja 7 levyy suklaata. kyllä, SEITTEMÄ :D.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti