sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Out off the cityHengähdystauon aika.

 Ainaki Priamilla, mitä sen työntäyteisiä päiviä on tullu seurattua. Lähdettii kohti pohjoista , 250km Perthistä ylöspäin, paikkana Cervantes. Priamin isä on aikoinaan ollut rapu-kalastaja, jonka pääpaikkana on toiminut Cervantes kalastajakylä. Sen omistuksis on talo siellä, johon oli helppo lähtee pakoon kaupungin vilinää.

Kun kaupunki jäi taakse, tuli mieleen ex- työkaveri Hannan sanat mieleen,aikoinaan kun kerroin lähteväni aussilaan. " No siel on ainaki lääniä mitä juosta. Suoraa tietä nii kauan ku jaksat vaa mennä. " Ja sen huomas.  Pienkasvusta "mettää" vaa ympärillä melkee se 200km mitä ajettii kaupungin ulkopuolella.


Kylä oli torella pieni, pari kauppaa,kaks kahvilaa, huoltoasema ja sen yhteydes posti. Isän talo oli mukava. Kakskerroksinen, isolla
sohvalla varustettuna. Arvaatkaas.. en ees muistanu miten mukava
sitä on vaan maata sohvalla. !! jota teinki koko ekan päivän. Priamin talo on oikeesti nii täynnä tavaraa,ku se kerää kaikki maailma purnukat/paperit/laatikot mitä sen päähä juolahtaa.. välillä vaan tulee tunne et "anna mun kaikki kestää" . Ei oo siis sohvalla pötkettelyä paljoo päässy tekemää viimesen 2kk aikana ku Freos asunu. Joten, kyllä-. Oli luksusta ,niinku lomalla kuuluuu ollaki.


Perjantaina mentii kohti Pinnaclesia, kuuluisia kivimöhkäleitä mitkä nousoo maasta eri korkusina. Autokierros oli 5km. Tietyin väliajoin pysähdyttii kuvailee. Turistisielu pääsi valloillee. Möhkäleitä oli silminkantamottimii. Alue on aavikkoa, hiekkaa ja kiviä vaan ympärillä.Loppuajasta alko jo turistisielu laiskistuu eikä jaksanu enää ees autosta nousta ulos. Onneksi mersusta löytyy kattoluukku niin sai kätevästi kuvat napsittua laiskuuden tulles.


vaakaa aavikolla
 La taas mentii kattoo järveä, jossa kasvo ihme kivimöhkäleitä . Näytti enemmänki jonkin monsterin jalan jäljiltä. Ne on kuulemma harvinaisia tääl, tainno itse järven olemassa olo on jo harvinaista australiassa.Tosin ku meillä järvisuomes eläjillä. :D

Kyllä tää maailma ovvaa ihmeellinen paikka ;)
Tauko kaupunkiin teki kyl hyvää ite kullekki. Tainno ite taisin enite tykätä siit, et pääsi eroon kaikesta roinasta ja pysty tosiaan makaamaan sillä sohvalla. Voi siis pienestä olla ihminen onnellinen <3.
Toine onnen asia,kun  sai käyttää uunia. Priam ei omista toimivaa uunta, joten kaikki ruuat mitä syötii/tehtii, meni uunin kautta (kaikki hyöty siis irti) :D. Njam. Kokeilin elämäni ekaa kertaa uunijälkkäreitä sekä omenaa että banaania, ja kyllä onnistu. Njam niilleki.

Aamukahvit käytii naukkaamas rantakahvilas enne lähtöö,tavaksi muodostunut "postikortti äitille" postiin ja  matkalle kotia  kohti. Mun toimisto on vuorostaan pystys autoillessa (blogin päivitystä). Ennen kotia pysähdytään Harmesleys Amberin kotona, jossa on Lois äitinsä kanssa päiväkahvilla. Mennää kattoo Amberin uus koiranpentu Rex. Mukava nähä naisiakin pitkästä aikaa.

                                                                      **********

                                                         **************Amber ja Lois voivat hyvin. Oli soppaa,kahvia ja kaakkua. ja tietty muutamat uuret vaatteet mitä tähän amberin tapaamiseen aina hieman kuuluu ;). Rex oli ihana <3. Rauhallinen ja tietty Julle ! . Sovittii seuraavat treffit jo naisten kaa, parin vkon päästä lähetää kylvettää Rexiä. :D Ensimmäinen kosketus mereen tapahtuu siis silloin.

Ensimmäiset naiset takana ,kotiin tunniksi ja uuret treffit Vandan ja Johnin kaa Cottesloella. Pitkästä aikaa mun Aussi isä ja äiti ;). Ilta oli mieluisa, tytöt puhu tyttöjen juttuja ,pojat poikien. :DD.. ja tietty parannettii maailmaa kera juustolautasen ja mangosalaatin. Mun toisen vuoren visaa ajatellen, ei oo kovin monta työpäivää enää eressä, joten sovittii et perjantaina meen pilkkomaa puita Chidlowhin. :D

 Päivä tuntui pitkältä, vaikka mukava olikin. Sänkyyn kaaduin samantie, unimatti oli jo oven takana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti