tiistai 9. huhtikuuta 2013

Neidit Kauniina.

Kauheesti tuntuu olevan tekemistä kokoaja ku ei oikee kerkee olee ees kotona, välil tuntuu ettei kerkee ees hengähtää- Siit lähtien ku maria tuli tänne asustelee, itelläni on tullu semmonen "kaikki vapaa-aika mitä on siunattu ,annettava Marian käyttöön". Varsinkin kaikki aurinkotunnit, jollo pyritää menee rannalle. JOte kaikki kotitunnit menöö siinä.

Ei se sinänsä huono oo,paitti koti näyttää iha kaameelta. Vaatteita kerkeen vaan pesemään, koska on pakko, mut ei oo aikaa purkaa niitä pyykkikoreista, jote kamala ,oikeesti KAMALA vaatevuori orottaa makkaris. 
Maria itseasias kysyki multa, et mite mä nyt nii "rannallle rannalle,äkkiä rannalle" oon alannu olee,ku kerroin et tääl oikeen kesän aikaa en oikeestaa ees koskaa ollu rannalla - Mut totesin siihe et se on se marialle aurinkoo-vaihe jääny päälle. 

No joo-- se siitä. 

Meillä on aina ollu haaveena mennä oikeelle meikkaajalle, laittaa tukka kauniisti ja puvut vimpan päälle, sekä kaikin puolin näyttää koreilta. Ollaa siit haaveiltu ja puhuttu jo k-a-u-a-n aikaa. Priamin isä pyys meitä la iltana Italialaiseen iltaan ,jossa oli luvassa illallinen sekä tanssia. 

Maria ehdotti ,jos pistettäis tonne kaikki kohillee ja haave toteen. Pienillä varotusajoilla, kyselyt meikkaajilta ja parturista(minun ei tarvinnu tukkaa mennä laittaa,on sen verra helppo),harkintojen jälkeen löyty paikat. Työkaverin Georgian kämppis Jacobi osottautu meikkaajaksi, ja Maria löysi lähinaapurista parturin. 

Pe iltana alko olla viimeset hetket ettii mekkoa, ja mentii Perthissä olevaan Harbour Town -outlet kylään. Epätoivo pääsi jo iskemään, kun ei tahtonu löytyy mitn oikeenlaista, sädehtivää mekkoa. Itelläni on jo mekkoja omasta takaa, joten ite keskityin kääntämään moodini shoppailumoodiksi. Lopulta sielt muutama vaatekipaleet omaa pussiin jäi.

Maria oli jo luovuttamisen partaalla.
Mentii shoppinkien jälkee Priamin Groove bandia kattoo canningtonii. Minäki jopa osasin suunnata Perthistä päi sinne. Hienoa, jos sanoisin itestäni :DD. Mun päänsisäinen navigaattori toimii.

Groove erellee osas Groovata. Nyt ne on tehny jo hiema itteensä tutuksi ja saanu jo seuraavalle kk:delle joka vkolopun pvälle keikan!! hyvä ne ! :) no ei vaiti ,onne hyviä. Mariaki tykkäs.

Kotia tultaes maria oli jo nii epätoivon partaalla ,et sano jo luovuttavansa huomisen kauneusjuttujen suhteen.

Mutta aina se on parempi nukkuu yön yli kute tässäki tapauksessa, ja mentii lähimpää ostoskeskuksee aamusta , jossa on mekkoliikkeenä tunnetuksi tullu Ally. Sieltä sit mekkoja mekkojen perään sovitukseen ja kappas ku löytyki sopiva, Marian näköne mekko.

Shopin jälkee nopeet rantatunnit viel iholle ja siit se kaunistuminen sit alkoki.
**
Maria oli eka vuorossa klo 2. Mentii Georgialle jossa Jacobiki asusteloo, ja akat oli valmiina kaunistumiseen. HUI KU JÄNNITTI!!

Ei oltu Priamil kerrottu suunnitelmista,mut juhlan kulusta yritettii kysyä onko ok laittaa ittensä kauniiksi kauniiksi. Se sano et joo. Päätettii tehä sit kunnolla kauniit naamat.

Tunnin verra kesti molemmil tullaa kauniiksi, ja kyllä. Tykättii. Mut oli kyl hiema erikoisen olonen olo :D. Ei ollu iha normi päivämeikki, ja Mannaski suurimmaksi osaksi kulkee naturelina,koska hipit on hippejä eikä itekää jaksa aina panostaa. Muutenki jos on ripsariaki ,erottuu joukosta,ja varsinki jos on rajauksetki nii on jo ,et Wow! no se siitä :D.

Kävin heittääs Marian kampaajalle 15.15 ja tulin ite takasi sitte omaan meikin vuoroon. Sanoin Marialle et jos menöö kotia,pitää matalaa profiilia eikä liiku huoneestansa mihkää. Haluun näyttäytyä samaa aikaa yhessä.

En tiiä onko teille koskaa tullu ajatus et jos oma elämä ois musikaali, mikä biisi millonki sois? itelläni nimittäi on tullu ja sillo ku mun naama oli valmis, enkä ollu peiliin kattonu koko tunnin aikana, ottanu itestäni paparazzi kuviakin ilma kattomatta välivaiheita. Kun Jacobi anto luvan kääntyä. Aloin laulaa : " Turn around,  .. " Total eclipse of the heartia siis "

Peilin jälkee tuli olo laululle . Im pretty,i feel pretty.. oukey tähä voi nää mun musikaalit sit loppuukki .

Nonni kyllä ! kauneustiimi oli valmis, ja ei muuta ku kuvia kuvien perää.
Juhlii päästii ,siel oli porukka kyl aika eläkeläis porukkaa paitti meirä pöyräs oli enemmistö nuoria, vähemmistö vanhoja. Vaikka juhlat oli hiema pettymys siin mieles,ettei iha parhaimmalta siel olsi tarvinnu olla. Mut se oli jo tehtynä, nii nautittii siit sit senki takia. vähät väliä käytii kuvailees yhessä .

Siel oli bändi soittaas tanssimusaa, enemmänki tyylinä oli vanhojen tanssi tanssit. Mentii Priamin kaa lattialle, ja oli se hauskaa vaikka aika omat askeleet tuliki. Mariallaki oli kavaljeeri , Priamin isä. Oli kuulemma ollu hyvä tanssikaveri :D. Oli se hauska ilta, hauskat tanssit., Mukava oli näyttää nätiltä.

Italia-illa jälkee lähettii kolmee pekkaa viel Freon yöelämää näyttää meikkejä :D. Paikkana oli East End- club, joka näytti sisutukselta entiseltä Kharmalta. Täällä tosin ei ikärajoja tunneta baaris,ainoo on k-18 .Ja sen tierättäki kaikki mimmosta on olla samas baaris teinejen kaa. Tunnettii ittemme vanhoiksi Marian kaa  teinien keskellä ,ja miltä Priamista vasta tuntuuki olla siel :DD.
Teinejen lisäksi dj ei oikee osannu päättäää mitä laulua soittas,ni soitti jokasta lauluu about 10sek tai sit päällekäi.

Huoh! Mukavat tanssit ,illat,meikit, seura.


**
Kymppiuutisten loppukevennyksen tapaa tänne taas pieni heitto,minkä oon itessäni huomannu.

Aikoinaan suomes tuli sanottua Perse tai siit muodostune Persuke ,jos otti päähä.
Täällä aluks en osannu "manata" enkuks mut kyl seki ajan kaa tuli ja käytän Shit, josta on muodostunu oma Shit-ta!

Hah!


2 kommenttia:

  1. Olette te kyllä kauniita! ettekö oo koskaan käyneet kampaajalla ja meikkaajalla ennen, en voi kyl uskoa ettette olis? ps. hyviä noi papat tuossa viimeisessä kuvassa teidän takana.

    VastaaPoista
  2. emmä oo ainakaa käyny .sillo hiusmalleina ja amikses kävi.mut ei niitä enää muusta.ja arvasin et heli huomaa taustakaverit:-D

    VastaaPoista