tiistai 27. elokuuta 2013

Kotimaa kun taakse jäi, mietin hiljaa mielessäin..

HELSINGIN LEIJAT YLLÄ

Oli aika sanoo hyvästit Jklälle ja lähtee ajelee kohti Lahtea auton palautukseen. Priamki sai jo hengittää ,ku päästii Jklästä pois. Ei ollu enää nii hektistä menos luvassa. Heikki ja Seena oli siel pikkupurtavat valmiina orottamas niiden uurella terassilla :). Oli lattia ilmestyny sillä aikaa ,ku oltii reissun päällä. Ne heitti meirät asemalle Hesaa menevää junaan. Vika etappi oli edessä.

Meillä oli tarkotus olla Helsingissä klo15 Alppilan puistossa. Siel oli kaverini Sarin poikakaverin bändi soittamassa ilmais festareilla. Helsingissä oltii kahen jälkee, josta laukut lokerikkoo ja  kohti alppilaa. En oikee tienny mikä ratikka ja mistä lähtöö, hypättii taksiin ja oltii just klo 15 paikalla ku bändi aloitteli soittonsa.

Sari oli siel kavereineen ,ja oli ihana nähdä taas Aussi-loman jälkee. Sää helli vihdoin ja viimein. +28. Priamki sai tuntee helteet suomessa. Streak and the
Raven on bändin nimi ,jossa jaakko (sarin pk) soittaa ja musiikki on electronista poppia(ko). Olin itseasias yllättynyt positiivisesti, ku ei mulla oikee ollu mitn kuvaa mimmosta ne soittaa. Mut tykkäsin.

Festaripaikka oli Linnanmäen takana oleva puisto. Meil oli piknik kamat yhessä, ja paistateltii pvää yhessä hyvässä seurassa ja musiikissa. Siel oli koko pvän kestävät festarit. Me oltii about 7 asti, kunnes lähettii kävelee Linnanmäen poikki. Näytin Priamille hurjimmat laitteet, tosin ei menty mihkää laitteessee. Maistatutin myös pihjalanmarjat matkalla, ei tykänny. Lintsil oli hauska " pusukoppi" . Se täyty tesmata - Hymyilytti.

Musen keikka oli samana iltana Stadiumilla. Keikka oli ilmeisesti loppuumyyty, mutta mentii ulkopuolel kallioille istuskelee. Sielä jo riitti porukkaa ja hyvin kuuli biisit. Lämppärinä oli Mew minkä mä ite tiesin paremmin kun ite pääartistin. Priam oli ihmiessää ihmismäärästä, paljonko oli kuuntelees. Ilta oli todella lämmin ja leuto.

Meillä oli yöpaikkana kaverini Jussin asunto Kampissa. Sinne saapuessa, Musen biisit kuului veil kotiovelle asti . Hassua. Saatii nauttia ilmasesta konsertista.

SUNNUNTAI- SARI 

Meillä oli sovittu treffit Sarin kaa, joka tuli olee meirän turisti opas sunnuntai pvän. Sari on aikoinaa asunu Hesas, minen teirä oikee mitn sieltä. Mentii kattoo temppeliaukion kirkko, puutalo asuinalue, siirtomaapuutarha, sibelius monumentti, rantakahvilaa.. venäläistä ruokaa kalliossa. Käveltyä tuli paljon sekä suhattua ratikalla :).

Hyvästit Sarille ja lähettii metsästää Jussin neuvomaa kirkkoa jossa on enkunkieliset kääntäjät. Parin mutkan jälkeen se löyty. Priam oli onessaa et sai kunno tulkkauksen kerranki (hieman paree mitä sjoes minä). Ite olin sen verra väsy, et nukahdin melkee kesken saarnaa :DD... näinki voi käyrä.

JOEL JA JUSSI

Maanantai oli viimenen Suomi pvä. Meirän lento lähti keskiyöllä, joten oli viel hyvin aikaa. Päätettii mennä piknikille Espan puistoon. Johkin minäki osaan sitä vierä Hesas. Nähtii ystäväni Joel, joka oli vapaalla laivatöistä. Oli ihanaa nähä vanha kaveri:). OLin yllättyny kuinka Joel oli "kasvanu" hieman ujosta joelista mieheksi :D. Yks syy oli se , et Joel puhu enkkua kokoaja, ja otti Priamin huomioo sillä. Oli kuulemma koko kesän joutunu puhuu enkkuu töissää parin ulkomaalasen vahvistuksen takia. Mutta olin yllättynyt positiivisesti.
Pojat tuli hyvin juttuu ja kesäpäivä oli parhaimmillaa.

Otettii Jussi mukaa meirän seuraa, sekä mietittii meirä seuraavia siirtoja. Tosin tapoin mun puhelimen tiputtamalla sen wc-pönttöö. Sen jälkee pystyin kyl muutamaa otteesee soittaa, mut puhelin oli menetettyä kalua. :( en iha näi radikaalia kohtaloo sille oisi toivonu.

Priam meni loppuajaksi pakkaamaa ja mä menin viel shoppailee viimeset suomituliaiset : ruikkarii :P
Aika oli lähtee kenttää kohti ja sanoo byebyet Suomelle. Vielä äitille vikat soitot. Äitin komentti : minun puolesta voisitta mennä jo naimisii ja hankkii lapsia, ku jokatapaukses asutta jo yhes. Et näillä neuvoilla eteepäi :D.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti