tiistai 27. elokuuta 2013

NOOSA : Vihdoin paikoillaan

Pvä 14-17.

Kajakkireissu

Oli kajakkireissun vuoro. Ei oikeestaa tietty kyseisestä reissusta mitn. Saatiin se kaupan päälle aikoinaa, ku ostettii Whitsunday reissu. Klo 1 piti olla linja-autoasemalla. Kyselin toisilta turistiopas pojilta hieman tietoja ,mitä reissuun kuuluu. Toinen pojista oli ollut samal reissul ,ja kehu sitä. Hyvin poika kertoi, josta vihdoin sai huhua mihin ollaa menossa. Siitä lähettii matkaa, seuraamaa turistibussia. Me oltii ainuut ,joilla oli oma auto.

Tultii Guguji- leirintäalueelle. Alkeellisilta paikoilta näytti, mutta kotosilta. Turistiopas kierrätti meirät kaikkialla missä mikäki on ja sen jälkee oliki vapaata loppu pvän. Huomenna aamulla klo8 alkaa eka kajakkireissu. Meitä oli seittemän yhteensä. Tää on enemmä ittensä kaa selviytymis- reissu , meillei oo turistiopasta ollekaa. Yhessä kuljetaa porukan kaa, muttei oo johtajaa. Meillä on täällä saksalainen, kanadialainen, skottilainen pariskunta ,irkku ja me.

Aikaa oli puol h uimaa lähtöön. Saatii kuskilta kyyti uimaa, jos oli valmis 3.15pm. Tein meille nopeet snacksit autolla sekä maittavat lomadrinksut (veet sitruunalla :D). Kuski oli hiema etuajas, ja tuli hiema kiirus lähtee kytii. Lopulta minä ja saana hypättii vaa kyytii klo3, ja ei oltu iha varmoja mihi ollaa menos, koska muut kyytiläiset ei ollu tutun näkösiä.

Mentii uimaa eka kahteepekkaa Paikka näytti louhokselta. Vesi oli syvää, turkoosin kirkasta ja virkistävää. Paikkana oli työmaalle tullu lampi. Siel oli pikkupojat temppupyöräilees. Meillä molemmilla oli olo, et ois ollu mukava tutustuu uusii ihmisii, mut nyt oltii lopulta kahtee pekkaa uimas.

Hetken päästä toiset tuliki sinne kävelle, sanoivat missaanneen kyyrin, koska se otti varaslähdön.
Saatiin tutustua samalla toisiin matkalaisiin. Skotti ja irkku ihmiset omaa oman aksentinsa, ja oon huomannu et ees vähä paremmin saan jo niistä selkoo. Oon tyytyväinne itteeni :D.

Mutta kokonais kuva reissuihmisistä > tuloo olemaa hyvä reissu. Todella hyvä ilmapiiri ja mukavia ihmisiä.
Keittiössä tuli tavattua muita ihmisiä, jokka oli lähössä seuraavana aamuna pois. Sekä Taiwanilainen poika oli tullu, joka liittyy mierä kanoottireissuu huome ja toinen saksalainen tyttö.

Ilta meni ruokaa tehde, jutelle toisten kaa ja istuen nuotionäärellä. Voih. Puuttu enää kitaraa soittava hlö (priam) nuotiolta.

AAMU

Matka alko kanoottireissulla. Saatiin priiffaus alkuun, miten ja minne , milloin ja mitä tuloo tapahtuu. Yhtee kanootti meni kolme : Minä, Saana ja Taiwanilainen Lintubongaaja Jen. Meillä oli oikein toimiva tiimi. :)

Kolme kanoottia meitä lähti yhes matkaan. Alus hauskutettii muita kanootteja laulamalla : we will we will rock u!! tai we are the champions !! :DD. ja mitä näitä nyt on :) .
Alku soudut meni todella joutavasti ,oli myötätuuli ja kaikki paikat kohillaa. Reissu alko 3,5km kanoomisella jokee sekä järvee kohti. Järvi oli kerranki oikeen järven näköne, mut aika matala kylläki. Keskellä järvee pysty jossai kohdin ottaa pohjaan.

Sielt meil oli matkaa rannalle 2km kävelle. Hyvin matka taittu kaikki yhessä. Rannalle päästii ja uimaa . Oikee mukava rantapäivä. Mukava tehä välillä isomman porukan kaa, ettei vaa kahtee pekkaa. Tästä paikasta tykkään todella. Oikeesti jo eile uimas olles sekä sielt kävelles ,ku katteli maisemia : Iha suomi tuloo mielee :) . Täällö mettää ja itikoita :D. . ja järviä. Kovasti oon tykänny tääl olla. Sielu lepää.

Nähtii yks delfiini hyppivän oikee kunnolla meressä, aallot oli aika viekkaat. Kunno lasku ja nousuvesi aallot kokoaja. Nähtii yks ihme pallokala. Joka oli eka pallo (melkei kuolemaisillaa) mut sitku saatii se takas vetee, ei ollu enää pallo ollekaa :D.

Kotimatka kanootil oli jo vaativampaa. Tuuli oli kääntyny meitä vastaan, nälkä alko kalvaa. Väliin tuli huudettua ,varsinki meirän Taiwan vahvistus. Se oli ni huvittavaa, ku muute se oli hiema ujo köyhällä enkun kielellä :D. " We never give up, never giving up " -lauseilla voittoon.

Kyllä me sielt päästii lopulta kotia. Kaikki muut työt meirän retkeltä luovutti huomisen kohalla. Oli kuulemma nii kauhee kokemus. Ei meistä vaa. Innolla huomisee.

Meirän ollessa kanootoimassa, oli saapunu jo seuraavalle päivälle uutta reissusakkia. Itel ei ollu oikeestaa kovin sosiaalinen olo. Mentiinki piakkoi kattoo Everwoodia autolle.

2. AAMU

Nyt oli matkana 16km. Meitä oli 15 hlöö, 5 kanoottia matkassa. Varsinaisesta meirän porukasta ei ollu ku neljä jäljellä. Meirän tiimi sekä Skotti Jan. Uus tiimi omisti monta suursuuta, mieles kävi, sekö siitä luonnonhelmassa olosta.

ALku taival oli 5km joki osuus, joka tuntu oikeesti menevän suitsait vaan. Tehtii lisälenkki yhessä pienemmälle joelle, jossa oli liaani ja puu porrastettuna mistä voi hypätä vetee. Pojat oli heti ekana tietty siel hyppimäs pääerellä ym. Me hieman ynnäiltii, haluuko mennä vai ei. Haluukko kastella itteensä vai ei, oli hiema kalasia ilima.

Noooh, lopulta liaani vei voiton ja siel oli oikeestaa kaikki koittaas vuorollaan. Jeij. Oli hauskaa :) . Oli hauska huomata ,kuinka Vietnamis vahvistus oli tohkeissaan kans. Taisi olla suuri temppu sille, siltä sen iloinen naama ainaki näytti. Söpöä. Siinä oli about 3m korkunen puun oksa, jolta pysty hyppäämää vetee kans. Hieman alko herkuttaa, ja tulla lapsuusmuistot mielee. Uskaltauduin ja rupesin kipuamaa. Se oliki se kauhein kohta :D. Mutta hienosti selviydyin, ja sieltä hyppäys vetee. Jee! kyllä sitä viel vanhoillaki päivällä voi lapsettaa.

Jatkettii matkaa kohti järvee ja sen hiekka rantaa. Matkan varrella jäätii pyydystää erikoista linnun höyhentä, oliha meillä lintubongari kanootissa mukana.
Rannan lähestöllä oli pieni kylä, jossa oli pubi. Mentii sinne yhteistuumin. Tutustuttii paremmi uuden tiimin ihmisiin. Mukavia tyttöjä noi hollantilaiset, Eva ja Letty.

Klo14 oli aika lähtee soutaa takasi. Tuuli oli taas vastassa, tällä kertaa oli hiema totisena kanootissa. Sitku päästii järveltä joelle, alko helpottaa. Loppuvaiheessa pistettii voimat yhtee kahen muun kanootin kaa, ja keskimmäinen kanootti pääsi vuoronperää huilaamaa.
Illalla leirinnässä katottii Hobit leffa, jonka olinki halunnu nähä. Pikapuolin Everwoodin kautta nukkumaa. Aika oli pakata aamulla ja lähtee jatkaa matkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti