torstai 31. toukokuuta 2012

NKOTBSB

Nytse on takanapäi !
backstreet Boys ja New kids on the block konsertti. Paikkana oli Burswood Dome, hieman Hartwall areenaa muistuttava rakennus. Ovet aukes 7.30, mut paikalle saavuttiin kasin paikkeilla koska priamil oli muutama yksityis oppitunti ennemmi, ja vika loppu Perthissä 7.15. Mää viihdytin itteeni autos nukkumalla ja syören sushia. Nyt voin sanoo et jopa tykkäsin :D.

Domeen saavuttua, joka ikinen autopaikka oli kyl varattuna, tienvierustoja myören. Jote suosiolla se piti jättää ja lähtee hakee seuraavaa spottia. About kilsan jälkeen tuli Tennis halli jonka erustalla oli parkkipaikka ja bisnestä tekevä nuoripari. Pulitettii 5donaa ja saatii auto paikoilleen. Ja eiku jalkaa toisee eteen ,ku musaa jo alko kuulumaan mitä lähemmäs Domee päästii.

Lämppäri räppäri oli meneillää ku tultii sisälle. Ei sinänsä haitannu, tärkeintä oli vaa ettei missata ite bändeistä. Koko sali oli ns. tuolitettuna, ja permanto oli kans, kellää ei ollu perinteistä seisomapaikkaa (mihin tottunu suomes aina suollutuu) . . Miesten lava oli kyl hyvin suunniteltu piiiiiiiiitkällä catwalkilla. No oliha niit 9 rahvasta miestä parhaillaan :D.

Konsertti alko about tunti ovien aukemisen jälkeen, 8.30pm. Alus kaikki yheksän oli lavalla, esittivät miksatut biisinsä yhessä. Ja alkuteksteissä esiteltii kaikki miehet ,joista infosin Priamia kuka on kuka ja kenenkäki suosikki :DD.. Että raukka ois ees vähä kärryillä.

Onse  hyvä taas huomata et pituurestaki on hyötyä. Siin ku seuras vieres olevaa (thai) naista,joka raukka ei nähny mitn. Uskon ainaki nii. Koska siin se yritti iPhonen kautta kattoo keikkaa samal mitä kuvas sitä. Ja välil nous penkille seisomaa, pyöri ympyrää ku yritti meittiä mite näkis parhaite. välil meni istumaa.. ja lopulta meni facebookii turhautuneen näkösenä :D..

Konsertin aikana pojat (tainno miehet ) esiinty tyyliin vuorotellen ,eka NKOTB veti kolme biisii, sit BSB kolme jne. eli joka toisel kertaa sai laulaa mukana ,joka toisel kertaa hymährellä rytmissä :D.
Puoles välis kysyin Priamilta tietääkö se kumpi on kumpi. Ei tienny. :D. . valasin sitä.. ja lopulta alko mun käyttäytymisestäki huomata ,kummat on niitä mun poikia :D.
Hyvin se siel oli mukana, yhtälailla melkee kuvaili mitä minäki. Ja ku tuli " I`ll never break your heart " biisin vuoro Bsb:llä, nii ne alko ettii naisia yleisöstä. Priam työns mua selästä lähemmäs lavaa. Menos mukana siis :D.

Harmi vaa, ei auttanu. Liia kaukana.

Sit alko järkkärimiehiä tulee käytäville ja toi yhtä koroketta siihe. Meirän paikat oli eturivis yhestä osiosta, jonka eres meni käytävä. Kunne ne sai sen siihe aseteltua, miehet keräänty vähäväliä korokkeen ympärille ja piti köyttä käsissää ns. aitaamassa aluetta. Tierettii et pia tapahtuu ;).

Oli NKOTB vuoro esiintyy ja sieltä sinne pompsahti yks niistä ukkeleista, oisko se ollu se Jordan(?) laulamaa. Eli iha siihe metrin päähän. Toiset Kidsit oli lavalla. Laitetaas kuva nii viisaammat voi kertoo kuka miehistä oli kysees ;)

Kidsit lähti, ja oli Boyssejen aika tulla lavalle. Laulu kyl alko " Shape of my heart" , mut miehiä ei näkyny missää.. Kunnes alko käytävää pitkin tulla järkkärilaumaa ja eka Nick , sit Howie perässä. Olkapäälle pääsin taputtamaan. Hahah. VOIIIHhhhhh !! ja Howie oli NIiiiii pieni !!
Harmi ku ei Brian tullu siit. Mun idoli. Mutta kyllä noiki jo syräntä sykäytti. Kun pojat oli menny ohi, ja takas lavalle, Vilkasin Priamia : UNBELIVABLE ilmeellä :DD::DDD. En enää ikinä pese vasenta kättäni!

Parin tunnin setin ne heitti. Yhentoista aikaa oli aika sanoo hyvästit. Väkijoukko oli kyl 90% naisia, mut kyl siel niit miehiäki näky joukos, muitaki ku Priam. Ja just tyylii +30 (nkotb fanit) ja -30 (bsb fanit) . Yks syy miks Priam tuli mun kaveriksi ,oli se ,et saan jakaa kokemuksen jonku toisen kaa sitte. Jote konsertin loputtua, mietteet oli :

Priam : Siel oli eritasosia laulajia, mies jolla oli parta ja lätsä suuremmaksi osaksi oli parhain laulaja. Komentoin siihe et Bsbn AJ, sama suosikki kun mun siskolla, Helillä. Se hymähti.  Bsbt veti paremmi, koska ne tanssi ja oli ns. showmieles parempia. Taustabändi oli tosi taitava, otti muutamia clippejä iha vaa bändin soittamisenki takia, et saa omien bändipoikien kaa kokeilla vastaavaa. Ja miehet viihdytti myös miestäkin. :D. Ei tykänny bändistä vaan mun takia, vaan oikeesti oli kuulemma viihtyny.

Oma mielipiteeni oli et bäkkäreitä ois saanu olla enemmänki :D. Eli konsertti oli kyl hyvä, ei siin mut, kyl pelkkä bsb konsertti on paree ku noitte yhteis, koska sillo saa olla kokoaikases lumokses :D. nyt tuli välil hiema taukoja ku ei tunnistanu toiste biisejä. . ja aikalailla nykkäreis oli vaa ns. yks solisti ja muut oli ns. taustalla.. jossen iha vääri tajunnu :D. kun taas bäkkärit lauleloo aikalailla kaikki samanverra. Mutta hyvin ne veti, ja viihdytti ja hauskutti. Etten kadu kyl yhtää !

Priam sano viel lopuksi et näki mussa uuren puolen , joka oli kuulemma söpöä.








Thai naine yrittää kaikkensa


JOrdan?






Brianini


2 kommenttia:

  1. oijoi, olisimpa voinut olla kärpäsenä katossa :)

    VastaaPoista
  2. No periaattees olitki. ja viel iha ihmisen muoros :DD. nimittäi ku sinne mentii nii sanoin priamille et nyt alan sit kuvittelee et sä oot mun sisko ja saan käyttäytyy kute normistikki sen kaa. Ja sit alkasin heiluttaa sormia kohti priamin sormia "meiränmalliin tuhat ja sataa kertaa" :DD.. Olit siis siellä <3

    VastaaPoista