maanantai 7. marraskuuta 2011

tunteet menöö vuoristorataa...


Lähtö lähenöö.. työt vähenöö tääl.. tosin seuraavan 13 pvän aikana ois 12 työpäivää + 4 yötä. yhellä vapaalla.. ettei siin sinänsä tartte kovin miettii et mitä sitä teköö vapaa-ajalla. Toki halu ois nähä kaikki kynnelel kykenevät rakkahat.. <3.

Läksäreitä vietettii Elos- työporukalla viime perjantaina 4.11. Minun lisäksi läksijöitä oli 4 muutakin.. Viiden ja puolen vuoren aikana työporukasta on kehkeytyny vähä ku toine ( ehkä joskus jopa ekalle sijalleki menny) perhe. Jote tierän ettei iha kaikkei helpointa oo sieltä lähtee.. :/ samoi ku aatteloo sitä meirä "vaki" asiakaskuntaa. . niin en voi sanoa muuta ku itku tuloo ja ikävä jää. KIITOS TEILLE <3 .

Luulin jo pääseenni tän itku vaiheen yli, koska ekaa kertaa n. kk sitte miettiessäni tulevaa ja NIITÄ HYVÄSTEJÄ. Mietin toisen työpaikkani Bra-porukkaa, ja pääsin ajatuksissani siihe kun hyvästelen meirän ovimiehet. ja itkin jo sillo. nii voi kuule..

nyt vkoloppuna tuli nähtyä (ainaki vähää aikaa) viimesen kerra yks <3 ystävä Sari. (jussin kaa viel nähään)  Kiitos että tulit käymää, ja vaikka siinä pystyin viel olee "kovana" ja itkemättä. älä huoli, kyl musta se pehmeeki puoli viel löytyy ;)-- siitä siis tän kirjotuksen aiheki. tunteet vuoristorataa.

mut joo.. ettei iha vetistellä, olen silti iloinen ,että saan vihdoin ja viimein itteni lähtemään ja irti arjesta. toisenlaiseen arkeen, jonka toivon siel osaavani kehitellä.
vielä on siis muutamat työrutistukset täällä. sitte se ois äitin&isän + Tre kamujen jälkeen :

" Lähde(tää)n lentoon
pidä kädestä mua kiinni lujempaa
vaikkei määränpäätä tiedä meistä kumpikaan,
lähde(tää)n lentoon
mennään ylös katsoo mitä siellä on
kuinka valtamerilaiva mahtuu alle peukalon. "Saritus <3

PitsiUnelmat <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti