keskiviikko 30. marraskuuta 2011

TAMPERE

TAMPERE

Maria tuli vastaan asemalle. heitettii kamat kämpälle. ja lähdettii syömää. Illalla mentii joelille,jossa olin yönki. puhuttii, musaa ,tanssia, ruokaa, MAITOA :DD:. .. muisteltii lapsuutta :).
Tre on aina aikataulutettua. tosin mukavaa ku useat ystävät asuu samalla paikkakunnalla.. mut toisaalta sit aina haluaa kaikki nähä. nii on ilta siel pvä tääl - ololla.

14.30 varasin hierojan lauran kätösiltä. Kiitos siitä että tästäki jumiakasta voi joskus tulla ei jumittava :DD.. Siit oliki vuoros Laura ja Antti .kävellessäni kohti lauraa ja puhues annun kaa.. huomasin et mua seuraa joku pyöräilijä. ja sit se tuijotttaa ja tuijottaa... ja kysyy: ootko sä Heini?? ja siinähä se. ilmielävänä.  Mette. ties millo 5v sitte viimeks akan nähny. :DD.. juttua olis kyl riittäny vaik kuinka mut Laba mua jo ootteli nii ei pystyny.. :/ ehkä ens kerralla :)
 Käytii passikuvat ottaas Heba & Laba tyyliin ;)... ja pirettii koti-iltama. Saunas kävin (vikaa kertaa ehkä vähään aikaan ny ainaki ) .. Kiitos Teilleki <3

Tiistai 29.11
Verotoimiston jälkeen marian kaa metsästää kaupungille laukkua ja pipoa. Ei iha löytyny Must - laukkua. muuutt.. paita kyl ois löytyny taas (kompastuskivi) carlingsista :DDD.. katotaa huomisen lopputili olo, et jääkö euro vai kaks ja et mitä pairankaa tapahtuu ;) ;)..
Nytte o Hilla vuorossa. Mennää elixialle pyöräilytunnille ja illasta sit Miinun kotikolo tsikuleeraamaa. on tää vähä tällästä aikataulutettua eloo.. mut minkäs sille voi ku on liia rakkaita ihmisii.. <3

Ke 30.11
Nysse sit tuli , Lopputili. ;D.. "tili tuli ,tili meni" hah.
No jooo.. nyt on jopa kaks viimestä yötä saanu taas nukuttua. Hillan kanssa käytii kaupungilla shoppaamas eiliset jutut mitkä sieltä jo kattelin valmiiksi,, ja vein vaimoni vohveli-kahvilaan. Njamss :P.. Hyvästit heitettii, mut mitä luvattii toisillemme synttärilahjaksi.. nähdään siis toukokuussa ;DD..

Saanatus oli seuraavana vuorossa. Haettii ruuat meirän vaki kinu-laisesta, (sain harjotella tulevia hong kong ruokia.. ) :D .. jaaa... käytiin katsastaan niide rempassa oleva uus asunto. hienoha siit tuloo..jokatapauksessa. ja Tukenki näin, josta o tullu jo vanha herra :DD..
Marian kautta viel kimpsut ja kampsut ja sitte kohti asemaa kohti.. Helsinki siis kutsuuu. . jossa Jussi onki sit viimene etappi . Voiiihhhh... Jännittäää... Kutkuttaa... Vihastuttaa.. Ihastuttaaa... Kauhistuttaa.. HErkuttaaa... Nysse tapahtuu- OLO . :DD . A-P-U-A !

Jussilla ois tarkotus viel seklata kamat sillee et kaikki siis oikeesti KAIKKI ylimääräne pois.. jote.. katotaa montako kassia jussin hoiviin jätän :DD..haaahaa.. jossai vaihees (jouluna) ne pitäs kantautuu sit takas Jklää.. ja kohti häkkivarastooo :D.. tai helin kaappia :D.. mut joo.. enää ei oo montaakaa tuntia ite lentoon.. siihe huomasinki et mun niskatyyny on karonnu matkalla.. en muista sitä elose jälkee enää nähneeni.. nooohhh... ehkä siel löytyy uusia tyynyjä. Hope so. :D

Kaikille teille : Nähdään, kun on aika. <3
" Mun Tre -Nähtävyys " 

Laba & Heba


<3:taa Vohveleita


VohveliKahvilaJuFAseUs

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti