maanantai 28. marraskuuta 2011

I LIKE HOW IT FEELS !!!!

Nysse on takana. Jyväskylä.
Voiiihhhh... TJ 3 Suomessa. Olo on.. itkuisen ihana.
Työt siis lopetin 19.11 . josta lähtien ollu työtön. ;)..
Ne pääty elos porukalla Tuuriin, ja sieltä suoraa äiti tuli hakee mua klo3 yöllä ja jäin kotikonnuilleni. Alavurella olin su-to. Pointtina itelläni oli olla osana äitin ja isän arkea, ja mennä mihin ne kuljettaa. Sunnuntaina tehtiin historiaa yhessä ja mentiin Alavus-Areenalle kattomaan jääkiekkoa APV- IKK. (kroonpy(kö) ) ;).. ite olin käyny kyl kerra ennemmi  kattoos Jkl:ässä jypin peliä , mistä vitsailin aikoinaan et parasta pelissä oli välierät ja mainokset ku soi musiikki :DD. . mut no joo.. oliha se mukavata seurata vanhojen yläaste luokkalaisten viuhaa luistelua. ja tottaha toki APV VOITTI 7-3 !! Hyvät Pojat !! ;)

Vkon aikana tuli nähtyä sukulaisia, tädit ,enot, sisko ja sen mies. Alavurella elo oli mukavan rauhoittavaa. tietäen mite täs on tullu sykittyä töitä ja kaikki muut siihe päälle olevat, ihmisetRAKKAAT siihe päälle nähtäväksi. ja ku mut tuntien ,en osaa sanoo ei ja pyrin kaikki näkee ja kokee.. niii oli aikalailla aikataulutettu elämä. mutta : onneksi oon hyvä siinä ;)

maanantaina ku avasin silmän aamulla. rukous oli käyny totee. LUNTA. Kerkesin. Ei muuta ku lenkkarit jalkaan ja juoksemaan. oli ihanaa ku lumi vaan narsku kenkien alla. Meillä oli pointtina äitin kaa juhlia kaikki menneet,tulleet ja olevat juhlat yhessä. alottettiii synttäreistä ja päädyttiii jouluun. koko tiistai meni siinä ku kuunneltii joululevyjä ( elvis, pavarotti, teräsniska) .. leivoin joulutorttuja. syötiin suklaakakkua. (äiti tietäää mitä tytär rakastaa ) . poltettiii kynttilöitä. haettii pikkujoulukuusi tupaan. ja kyllä. JOULU OLI KOTONA. tunnelma ja kaikki.
hanna ja pauli tuli käymäs kans kotikonnuilla. tarmo kans tuli mettäpuuhiltaan poikkees. bertta ja mauri.

ke pirettii "äititytär" kaupunki pvä. hain uuren kortin matkaa varten pankista . käytii synttäripitsalla alavuden uures pitseria raflas. sitte kaupoilla loput tarvittavat (isälle ostin joululahjan ..arvata saattaa : RISUSAAVI) . Poikettii Jorman ja Tellervon työnä ,en ollu niilläkää käyny vaikka 3v siin jo asunu. nojooo..
torstaina syötii sit jouluruoka <3. ja mentiii sjokee mun lemppari tädin Tarjan työ. sitä ennemmi käytii ostaas käsitavara matkalaukku mulle. ja tietty mun väri > vihree. ;). ..  Tarjalla kahvit ,jäätelöt, jutustelut, naurut ,halit.. ja viel kerra naurut. kute tapana o. 

Pohjammaalle oli aika sanoo hyvästit. Seinäjoen asemalla tuli heippojen aika. Klo 19.35 lähti juna. Äitin ja isän saattelemana. halit kuvat rutistukset halit halit ja viel kerra HALIT!! <3 <3
isäki yllätti mut sanomalla " kuutpai kuuutttpai kuuuttpaaiiii kuutttpaiii ". Ihana. tai sanoisinko : JULLE <3.    
äiti sai mielenrauhan ku sain siunauksen matkaani varten lempi pastorini suusta. "se on se 12kk , mikkä Timo siunas jo. " näi se on niillä lähetää matkaa.. katotaa mite ja mihi jalat  vie .

POHOJAMMAAA HILIJENÖÖÖÖÖÖÖÖ.......





JKL 24.11 to klo22.30 olin kotona.
Tierossa oli kaks varsinaista ja virallsita viimestä JKL pvää eres. ja tahti oli tietyn mukaan : AIKATAULUTETTU !!! ..

perjantai
8.00 Aamupala Elosella kera Tatjana 
9.00 Hammaslääkäri
10.00 Sariko parturi
11.00 Kauneuskeskus Susanna : ripset ja kulmat
12.00 Rahanvaihto , bra työtodistus haku, ostoksii välissä, elosen pukkarikaapin tyhjennys
12.30 Arin juoksuttamana puolimaraton tavoite alle 1.40h
... tahti piti olla tämä ja oliki. PAitti ensinnäki nukahdin vasta 3.44 ja herätys oli 7.32.. ja olin myöhässä JOKASESTA jutusta 10min !! ja ketutti !!! Suunnattomasti.

jote juoksuun tultaes... mun jänis Ari. meni pyöräl pitäe tahtia yllä..mä juoksin..mut vauhti vaihteli samoi mahaa kouristi ja jajja.. löytyyhä näit selituksiä. :DD..  päästyäni vähä päälle 10km ajalla 50min ja risat.. sanoin et sil vauhdil en jaksa enää loppuuu asti .. ettei oo toivoo päästä alle 1.40 .. jotta se ois menny lopulta siihe perusvauhtiin 1.50 paikkeille. tein sen mitä en oo enemmi tehny. LUOVUTIN. Ja aloin puhumaa arille. :D. totesin.. mustei oo juoksijaksi. ehkä joskus. :DD nooh... lupaan opetella juoksemaa ausseis kera kenguruitte.
voin laittaa sen pvänki piikkii.. KOSKA kaikesta mitä tein olin AINA 10min myöhässä. niii kute toski.

Nooohh.. pvä jatku
(satiinilla vikan kerran käynti. anniinan halaus)

klo16.00 vuokratyttöni kaa kahvilla. Oon iha mielettömä onnekas saaneeni hennan pitämää rakkaasta kodistani huolta. <3

ja illaksi oli tierossa IHANAA !! klo 18 jälkee mentii porukalla Leppäverelle Ystäväni Maijun ja mikan luokse. Korkattiin porukalla mikan pikku kätösin tehty palju (vielä ku sen kupun sais ;))) ...) (ei vaiti .. se tärkein on sit oltava siel ens kerralla : musa :D ) ja vietettii samalla mun läksäreit. KIITOS mukana olleille. <3 
ja olo oli sinne päästyä et enää mä en tee ythtäää mitn... ja niin se meni. Kiitos ihana maiju. oot rakas ! ! (ja te muutki)

La 26.11
Heräsin pakkailee klo 9 paikkeil .. alotin helpoimmasta : vaatteet . neki jakautu kolmee osaa. : suoraa menöö varastoon - olevat , tre elämään - tulevat ja vuosi ausseissa kanssani - seuraajatt . Eli eipä sitä tarvinnu muutaku bikinit ja varvassandaalit ;););)... ja se +50 kertoin aurinkorasva minkä heliltä sain synt. lahjaks. :DDD..


Nooh ... kaikille tärkeillehä pit'äää sanooo hyvästit <3


Vuorossa : 


klo 11-12 bodypump Satsissa.
Fiilistelin . Tein hiema rauhallisemmi. mutta sopivan tiukasti. Tunnin päätyttyä Hyvästit respa tytöille. ja veturilla orotti jo seuraava kohde aikataulussa.

klo 12 > "juoksupappani" Reijo. Käytii heittääs halssilan juoksupoluilla kenkää toise etee.. ja parannettii maailmaa höpöttelemällä elämän kulusta. Kiitos tästä <3

klo 15 oli seuraava kohde Saana <3. sohwissa sapuskat ja juttutuokiot.. saana oli menossa riikan jokavuotisee pikkujoulut keskikadulla - bileisii. yritti houkutella mukaan kovasti. eres käymään.. mutta mulla oli suunnitelmia. muita.
 
Pvä tuntu melko lepsulta erellisee nähde.. melkee pysty jo hengittäääkki :DDD

ilta oli kuuren tienoilla ku menin viel pikku pysähdyksie kautta kotia. siel oliki viel helin kaverit minnamaija ja leenakaisa kattoos mun viimesiä hetkiä . :).
harjottelin rinkan pakkausta jaaaa.. tapani oivana heitti sinne kahvakuulan 17kg.. ja sano . heitäppä selkääs. minä heitin. ja harjoittelin kävelyä. :PP
Pakkailin ja tuumailin, tuumailin ja pakkailin.
kunnes..minut tuntie tykkään järjestää (mukavia) ylläreitä ystävilleni.

Riikan pikkujoulut oli illalla. Olin sanonu riikalle ja  saanalle etten pääse, ku oli kiireitä ja kaikkee pakkailuu ja heli ja maria vkoloppu tuloo. (joka alkujaa piti ollaki)
nooh sit soiteltiin avecini kaa, joka oli yksi herkkupullista : JENNA .
ja päätettii tehä ylläri . ykköset päällä. riikan bileet <3
käveltii pimeessä rappukäytävässä, soitettii ovikelloa. askeleet kuuluu... sen jälkee ovi aukee ja HUUTOAAAAA!!! HEINNIIIIIIIIIIIIIII!!! sä tulit !! Minä siihe: .. nii eikös tää ollu avecci ilta , et kaikenmoiset avecit saa tulla?.. Riikka : Jooo-o. missä mikä ??? pää pyörii tytöllä ku pöllöllä ja yrittää kuikuilla olkani takaa..  avasin oven kunnolla. ja jenna hyppäs kehii. JEEEEENNNNNAAAAA !!!!! IIIIIIIIIIIHHHAAANAAAA !!!! SAAAAAANA TUUU ÄKKIÄ TÄNNE !! ;);) .

yllätys onnistu . taas. täysin.             (olen hyvä siinä mistä tykkään)

iltama koostui glögin maistelusta, joulupuuron ja pipareitten . kuten kuvaan kuuluuu, pikkujoulut.
iltama jatku kaupunkiii Bra (viimestä kertaa ) ja.. sit minä, jenna , jenni ja maiju vaihdettii londoniii... ja AI ETTÄ KU TEKI HYVÄÄÄ ;);):.
oikeesti.. mutku tuntien mut ja mun vaki tanssikokoonpanon (jenni ja maiju). Se ilta oli niiiiii meille tarkotetu. siel oli JUST sopivasti livenä covereita soittava bändi..joka soitti esp. bon joviii (runaway) .. ja sit ku ne sano et niillä jollei ole viel kuuma nii seuraavan biisin aikana varmasti tuloo : " biisi kestää vaan 15min , 23 biisiä pötköön ja 90luku teemana." Olin myyty. samoin seurani. ei muutaku korkkarit vaihtu tanssitossuihi ja se oli menoa.
AI ETTÄ TEKI HYVÄÄ !! <3

oli täydelline lopetus ,täydellisille jkl- tanssi iltamille.
 
IIK - APV




Kisakatsomo


täyden oma

tortut
synttäripitsa




* Mirrikatti *
meirän joulu

tätskän joulu



Emäntä

                                        


                                              2/3 Herkkupullista paikalla





joulupuuro













IhaNaiset











SU 27.11


Sunnuntai aamuna heräsin kasin jälkee pakkailee.. levitin kaikki paperit ,johdot, ym jutut lattialle ja varmistin et kaikki pitäs löytyy.. heli ja tabu heräili siin 10 tienoilla.. "kauhisteli" olohuonee tavaramäärää.
keskellä siinä touhutessani. katoin heliä ja alko itku. Koko sunnuntai oli herkin pvä..
ehkä siinki tajus et lähtö alkaa olee lähellä. ja vielku ei oo saanu nukuttuu, monee yöhö. syytä tuskin tarvii sanoo :DD.. 
Sain vihdoin ja viiimein kamat kasaan, ja lähettii rehaamaa niit kohti häkkivarastoo Yliopistonkadulle. Matkalla sinne kirjottelin Saarien vieraskirjaan 3kk erestä sepostukset :)..
Heli ja Tabu heitti mut elosee yhen aikoihi. Lastasin kamani seinää vaste. ja jäin viimeiselle kahvilleni. Hanna ja Essi oli töissä. <3
Nostaessani katseen, yksi papoistani tuli sisälle. ja mä alkasin samantie itkee... tunteetko pinnassa :DDD.. Sepi siihe : eikö sitä pitäisi hymyillä nyt ku pääset pois? . .  
kahvittelut sepin seurassa. halit . rutistukset. " jään kaipaamaan" - lauseet. ja "läpsystä vaihto" .. reijo tuli kans sanoo heipat. Jenna halus vierä mut asemalle, ja elosesta lähdettyäni , viimeinen katsaus.. ja heitettii kamat jennan autoon. Reijon halaus. ja viimeselle matkalle Jkl:ässä.
Jennan kaa kuvia. halit.rutistukset.halit.rutistukset.halit... 
ja heini heiniläinen oli matkallensa valmis .. 

Juna lähti lipuamaan kohti Tretta.. ja ikkunasta katsoin jälkeeni. Sepi käveli junan vieressä mukana ,ku lähin. <3 









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti