maanantai 24. lokakuuta 2011

Valmistautumista ja irtisanomista...

Viimesttä työkuukautta vierään.. eilen tuli kirjoteltua lappuja irtisanomisista : Bra 12.11 asti ja Elonen 20.11 asti.. sekä satsista irtisanoudun 5,5vuoden jälkeen.. ompas outoa. Niin se elo heittelöö..


Tarvittavat jutut mitkä oli mielessä hankittavaksi (puhelin,tietokone,rinkka,kamera) alkaa olla valmiina, kuha viel kameran luovutus tapahtuu. Kansainvälistä ajokorttihakemusta täytellen. saa nähä mimmoset ford focukset siel on vastas.. noooohh ainaki mulle on luvattu polkupyörä käyttöön ;))


Eli Tieroksi nyt näin vähemmän tietäville.. olen siis lähdössä vuoren viisumilla Australiaan. Länsipuolelta perthistä ainaki alotetaa..katotaa mihi päärytään :).  Pointtina itelläni on se että oppisin enkun kunnolla sekä pystyisin kehittämään ns. normi elämän sinne. Onko se paljon vaadittu.. se nähää sit vuoren kuluttua :)

Mitä täällä suomessa on tottunu tekee kovasti (ehkä joidenki mielestä liikaaki) töitä , niin ku mitä nyt on reissuja ulkomailla tehny . nii kyl sitä lomaillakki tykkäää MUTTA ei sitä piremmä päälle jaksa. ja seki etten oo mikää " rich bitch " nii eipä siihe taitas ollla varaakaa. .:DDD..

mut joo.. siis alkuun haluun tehä JOTAI IHA MUUTA. ja mullonki paikka sovittuna (ainaki ekat 2kk) Farmilla. Siel on lampaita,lehmii,kissoi, kanoi .. ym :)  . . ja puutarha töitä jajaja.. OLEN INNOISSANI. <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti