keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Hauskoja ja vähemmän hauskoja havaintoja

Välil tääl havahtuu eroavaisuuksiin mitä suomes on tottunu. Ja mitä ei osaa ees oottaa-

Muutamaan otteeseen oon käyttäny netin loppuun, koska ekan kerra puhuin liia kaua skyoes. Luulin sitä ilmaseksi?? ja toisen kerra enne nkotbsb konserttia, kuuntelin youtubesta nkotb biisejä ns. taustalla, ja opettelin niit samalla ku touhusin muuta. Ja se oli kuluttanu netin sit loppuu, koska videoitten katselu kuluttaa. .

Bensat on halvimmillaa kesäaikana tiistaisin, talviaikana keskivkosin. Tierätte varmaa mihin aikoihin sääntään tankille. Huomattavasti vähemmän kuluu nykyään bensaa ku pääsöö pyöräl töihi, ja vaik menöö autolki, silti hyvin kestää vkon täys tankki. Mun auto on pieni ,30l tankki. :D

Tääl liikkeet menöö kiinni 5-6 aikaa joka pvä, paitti yks pvä vkossa on late night shopping, jollon kaikki vaatekaupatki on auki 9. Torstaina on itse cityn ulkopuolel olevien alueitten "late night" ja perjantaina on itse Perthissä shoppailuilta.  Välil on turhauttavaa ku kaikki ruokakaupatki sulkee viimestää klo18.  ja ku ite pääsöö töistä vasta sillo. Onneks töistä saa (melkee aina ) jotai mukaansa. Onneks meirän lähikauppa IGA on auki 8am-8pm ,jota aina sanonki nimeltä "kaheksasta kasiin"- kauppa.

Hyvän työpaikan oon kyl löytäny <3. Muutaki ku ruokaa sielt lähtöö mukaan. Cdn sai yhtenää pvänä mukaan(ja osottautu viel hyväksi) , tänää oli paria chai irtoteetä ja meikkejä tarjolla :D.

Töistä puhee olle. Nyt alkaa jo huomaa, et samat vakiasiakkaat sielki käy. Ja oppii tietää mitä kuki haluaa. :D. Esim.- yks mies Peter tuloo lounaalle ja haluaa long black kahvinsa vasta ruuan jälkee, vaik tilaa sen samalla. Aluks se oli vaikeimpia asiakkaita mulle siin mieles etten koskaa saanu selvää sen puheesta! Pariin otteesee ku se tuli multa tilaa lounasta,en ollu aina iha varma et menikö tilaus oikein.

Meil on lautastyylil lounas (saat valita pitsan/piirakan /pastan tmv salaatin kera. Ja salaatteja meil on 6-7 eri sorttia, joita saat omas mieles mukaa miksata nii paljo ku haluut.)Valinnan jälkeen,annetaa lappu mihi on kirjotettu mitä ne haluu ,asiakkaalle kätee. Asiakas marssii kaupan puolelle olevalle kassalle, ja sil aikaa me tehää tilaukset,ja jätetää valmiit ruokalautaset orottaa asiakkan noutamista.

Meirän vaki salaatteja on esim chic pean, ja quinea , ja jos niit löytyy Peter haluaa jompaa kumpaa. Yleensä chic peania. Jote nyt ku oon sen hoksannu, keskityn siihe toiseen salaattiin minkä se sielt sanoo, koska se haluu aina kahta salaattia :D.

Long Blackistä puheen olle. Se on ns. normikahvin korvike tääl. Eli meil tai siis varmaa koko Australiassa ei pannukahveja tunneta. LBssä tulee kuumaa vettä melkeen kuppi täytee, ja päälle lasketaan yks espresso shotti. Nyt tuntuu et alkaa hahmottaa tehdesssää kahvimaitoja, et mite oikeesti tehää Flat white maito kun taas latte.. jne. :D. kyl sitä aina näköjää vaa oppii aina jotai uuttaki.

Töis meillo kuumin puheenaihe ollu nyt et millo lähetää kaikki yhes clubille tanssii ;). Nimittäi yks päivä Beth tuli sanoo mulle et Ric sano mulle ,et enne ku mä lähen (Beth lähtee kiertää Eurooppaa) ,meirän pitää mennä tanssii clubille, koska Heinillä on hyvät muuvsit :DDD.. Hahha. . Hauskoja. <3

Nytto sit ilmottauduttu 26. elokuuta (hyvää hääpäivää Heli ja Tapani <3 ) olevaa city to surf - juoksutapahtumaan, jossa ois tarkotus talsia koko maratoni taasen. Itse juoksu alkaa kuurelta aamulla, ja ku sanoin sen töis, mechelle siihe : ja toivot pääseväs maalii enne ku tuloo pimeetä. :DD.
Kyllä. Nii se on. Saas oikeesti nähä mite tytön käy.

Oon täs pariin otteesee karsinu/siivonnu Priamin vaatekaappia. Koska sillo oikeestikki siel tyylii kaikki viimesen 20v vaatteet.. joita ei ees koskaa pirä', ja jos pitää, en haluu et se pitää niit :DD.
Itel ollu aina tapana siivota vaatekaappi pariin otteesee vuores ja vierä kirpparille. Tääl ollessa oon jo kerran sen tehny ja vein kamani save the children-kierrätys torille.

Tänää kävin shoppailees sille koko asukokonaisuuden, ja kyl mies oli otettu ja iloinen. Tykkäs tyylistä. Sanoin sille et eiköhä nyt oo aika luopuu vanhasta,et saa uutta tilalle. Kait se välil kuuluu näihi naisten hommiin, auttaa muutamaa vinkkiä antamalla, mikä käy ja mikä ei.

Tääl on ollu nyt pari päivää kauheet myrskyt. Sunnuntai-iltana tuuli oli reipottanu meirän vajan ylös alasin pyykkinarun päälle. Mää fiksuja tyttönä pistin haravan tukee sitä ku en pystyny yksikseni sitä siirtää mihinkää. Seuraavan pvänä mentiinki Bunningsii (biltemanin tapane) ostaa köysiä joilla sirottii vaja laattoihin kiinni. Tiistai iltana oli luvassa kovin myrsky. Vaja pysy liitoksissaan ja kesti sen.

Huomen meen klo20-23.30 lipputytöksi Kennyn bändi iltaa myymään. :D. palkkioksi 50donaa ja 4 drinkkilippua. Mikäs siinä..olin miettiny muutenki et menisin kuuntelee niit,jote siinä samallahan seki tapahtuu :).

Maiju laitteli viestiä, että oli paketti tullu perille. Elämäni ensimmäiset airot UGGit ostin (tosin baby koossa) ja pistin Maijun tuoreelle tyttövauvalle menemään. Koko perhe oli ollu hämillään hienoista tossuista ;). Ja oli päättäny et ku tuun suomee, maiju ja vaavi pistää buutsit (maiju omistaa samantapaset) jalkaa ja lähetää kaupunkii kahville <3 <3 . Voihh.. sitä päivää orottae <3.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti