perjantai 22. kesäkuuta 2012

HBD Mama !!

Viikot vierii ja elämä pyörii normi asioiden keskellä.
Välil aina havahtuu kuin sitä vaan eletää tääl toises maailmas, toisella kielellä. ja silti hengissä .

Vooiiii KIITOS MIRKKA !! Olipa mukava ylläri. Sain postikortin tänne maailmaan. Kyllä oikee syräntä ja mieltä lämmitti <3. Nähää taas ku on sen aika, ehkä taas sit lentokentäl, mis viimeksikin <3 <3 .

** **
Täs hiema kotikolo kuvailuja.
TERVETULOA!!
Darling Street 10
White Gum Valley


mun (töihin) menopeli.

shed. Ja pysyy liitoksissaa. :D


Mersu.
sisäpihaa ulkoa.
****

Perjantaina tehtii treffit Piian kaa puoleen väliin matkaa, ja tavattiin Midlandissa. Molemmil about puol h ajomatkan päässä. Mentii "yksille" kyseisee pubiin parantamaan maailmaa :). Huomattii yhteinen suomalais käyttäytyminen,kun vieres olevas pöyräs istu vanhempi mies, joka alko lähestyy meitä. Normi aussityylillähän syyttä suotta kaikki jutteloo kaikille, ja tuskin mieskää sen kummempaa oisi aatellu muutaku seuraan istumaan vaan.
Meirän suomikäyttäytyminen kuitenki astui pintaan ja ite alkasin olee niinku en oisi huomannukkaa koko miehen tulevan :DD.. Mies kysys Piialta et voiko liittyy seuraan? ja piia vastas et me puhutaan suomee:DD.
Aina ei vaa jaksa olla aussilaine. Vaan perussuomalainen . :D ja jatkettii tyttöje iltaa tyttöjen jutuilla,puhuen suomee. <3

Viikolla käyn fitnessit läpi, töissä , ja aikalailla pe ja la ilta on meirän treffi-illat ,jollon suurimmaksi osaksi mennää ulos syömää . Espanjalaista, meksikolaista, thaita... ruoka vaihtuu,seura pysyy.

Yhtenä la mentiin Gypsy Tapasiin. Se on espanjalaistyylinen ravintola. Tilattii tapas tyylillä ruokaa. Saatiin 16 pientä annosta kahteen pekkaan. Oli Njamia. Priamin kaveri Mark oli siel soittamas Jazzia bändinsä kaa, jote saatii taas kuunnella live musaaki. Käy meille.


Gypsy Tapas
Maultaa hiema Runebergin olone


Toisena la mentiin taas meksikolaiseen. Oli mukava hlökunta, hyvät ruuat, hankala ovi. :D. Tarjoilija luuli Priamia jonkin sota-elokuvan näyttelijäksi. :D.
Molemmat paikat tuntuu siltä et voi palata toistekki.( Yks mun harrastus on kuvailla mitä syön ) :DD..

*****

Töissä on mukavaa. Eile olin aamuvuoros, ja naine tuli tilaa kahvia. Kahvit tehtyään ja sen ne  saatuaan, se totes et vkolla ku kävin tääl,sain parhaimmat kahvit ikinä mitä oon juonu, olin iloinen ku huomasin sun olevan tääl, ku sä teit erellisetki mun kahvit. :) Oliha se mukava komentti, ja onneks se sano sen mun kahvien tekojen jälkeen, nii en osannu ottaa paineita :DD. .
Työtyttöjen kaa ollaa käyty Warehouse- kuntosalil aina välil kuntoilemassa. Mulleki vaihtelua Fitnessiin ja yksikseni heilumiseen siel. Georgian kaa mentii Combattii. Warehouse on hiema vanhempaa mallia oleva vanhaan varastotiloihin rakennettu sali, jos vertaa noihi perus satsiin tai fitnesiin. Mut combat tunti sai oikeen kunnon tunnelman aikaan, ku oli hiema rähjäinen sali ympärillä. Tykkäsin. Alan saamaan työkavereita innostumaan enemmänki liikkumisesta, ja mun kaa. Jeij.

Lauralle opetin : Sinä olet hullu , jota se hokoo mulle. Kuulemma oon hullu hyväl tapaa ,joka omistaa funky tyylisiä vaatteita. :D. Lily kysy yhtenä päivänä,kui paljo toin kamaa suomesta tänne aikoinaa, ku mullo joka kerta jotai uutta vaatetta. :D. Se ite on lähdös saksaan puoleksi vuoreksi heinäkuus, ja mietti samal kui paljo se voi pakata.
Kaikki on lähös johonki päi maailmaan, ollaan jo muutamia uusia tyttöjä saatu kaupan puolelle töihin.Sekä saksalainen Guido poika Cafeeseen, jonka opetin viime vkol iltatöihin. Hassua. Minä jo siel opettemas toisia talon tavoille. Mut oltii hyvä tiimi. Se oli hyvä oppilas,minä hyvä opettaja. :D. 

****

To 21.6 tosin oli äitini synttärit (samalla oli työkaverini Lauran äitin synt. ) ja mietittii et onko tää jo kohtaloo :D .
Tällä kertaa en lähetelly paketteja ,ku tuntuu et täs lähiaikoina on tullu läheteltyä enemmänkin jokaselle jotaki. Lähipostin hlökunta VARMASTI jo mut tunnistaa. Oon melkee joka vko siel jotai vailla :D.

Sen sijasta soitin sit ,eka puhelinkortin avulla, lopulta skypen. Samaa sarjaa puhelut kun aina ennenki, oli sit suomes tai maailma toisel puolel. " Ei nyt oikee kuulu kovin hyvin, pätkiii.. ootas mää meen tuonne pihalle puhumaa " ,. . "tuuloo nii kovaa" ... :DDD..

toisin sanoe, tervetuloa maalle elektroniikka laitteet !
Mut kylse pointti sielt kuitenki saatiin läpi, ja molemmat kuuli toisensa äänet ja juttuaki saatiin aikaseksi ,aina välillä :D.
Lopulta ku skypelle vaihdoin soiton, en tajua. Ite ostin siihen oman kreditin ,minkä viimeksiki. 10dollaria ja 1h verra puhuttii.
Torstaisin meil on tääl aina Priamin albumi asiakkaat ja Nigel ,minä ja Priam käytettii kaikki nettiä. Soiton aikana alko kuulua enää robottiääni.. ja sit meniki puhelu katki. Ja kyllä TAAAAAAAS netti kreditti ummessa. Pah!

No priamin luottokorttia vinkkuttaen, soitto jatku. Äiti sieltä vastaili. Priam heitti väliin : Hello. Luulin ettei äiti ees kuullu, mut pia kuulu äitin päästä. Hellou! :). . Hymyilytti.
Priam siihe iteki hiema yllättyneenä vastauksesta : Happy Birthday! Äiti vastas : Thank You (vai oisko enemmänki tänk juuu ) .
Ja kaikki nauro. Äitihä yllätti oikee kielipäällään <3 <3 .
Siitä se alkaa.

****

Nyt teillo siel siis juhannus.
Tääl ei kyseisiä juhlia tunneta,ainakaa tähän aikaa vuoresta. Mut enköhä mä selvii jotenki. Huomen tosin ois "suomalaiset Perthissä" yhteisön kautta juhannusjuhlat tierossa, saas nähä, meniskö sitä vai ei. En oo viel kertaakaa niitte meinengeis ollu. Mut . . katotaa.

****

Tää vkoloppu on pyhitetty mun järkkämille treffeille.
Eile pe oli eka tarkotus mennä Blinco St. Cafeeseen,joka on pizzapaikka tääl Freossa ja auki vaan perjantaisin. Abigial (mun työkaveri) sano mulle espanjalais ravintolan Gypsy Tapasin, mis oltii vko takaperi ja tän pizzapaikan, jotka on kuulemma must see- paikkoja Freossa.

Nooh ,paikka oli täynnä ku soitin sinne pöytävarausta. Töistä lähettyä , päätin mennä yhteen South Beachillä olevaan kahvilaravintolaan kysyy mikä tilanne niil siel on.
Ite oon kerra siel käyny aiemmin Miken kaa syömässä, ja sen jälkee oon sanonu Priamille et pitää mennä uurestaa, oli hyvä paikka.
Parkkeerasin pyöräni kuistille ja kypärä kainalos menin kysymää klo20 pöytää kahdelle. Saatiin pöytä.

Ilta läheni ja mentiin sinne Priamille yllärinä. Oli hieno paikka iltavalaistuksineen. Ja sinne mentäes,en tienny et siel on livemusaa. Jote oliha se mieluisa paikka molemmille.
Musana oli hiema jazz-tyylillä soitettuja vanhoja klassikko kappaleita " esim. walking by " jne..
Se oli miehen ja naisen duetto. Naine laulo, mies soitti espanjalais tyylistä kitaraa.

Ja ruoka oli taasen hyvää, ja seura kans.
Priam siin sano mulle, et se tykkäis kans tehä tän tapasia "pikkukeikkoja" enemmän ku coverbändi keikkoja mitä ne teköö esim off the recordin kaa(mun ja lelen tanssibändi).

Istuttii musaihmisten vieres olevas pöyräs, ja ku ne alko siin lopettelee, Priam vinkkas miehelle tervehtien. Oli kuulemma vanhoja koulukavereita, muttei niinkää pitkää aikaa tekemisis. Mies heti kiinnostue sano et haluutko soittaa kans, jos soitetaa pari kipalesta. ja nii Priam hyppäs kehii. Hyvältähä ne kuulosti. ;).Pääsi iha elementtiinsä .
Miehet vaihto yhteystiedot ja alkaa kehittelee vastaavia tulevaisuutee.

Deitti oli onnistunu. Taas kerra.

sopeudun tapettiin. 
******

Ei olla viel päästy clubbailee työporukan kaa. Tänää la ois ollu tarkotus eka mennä, mut Kennyn bändi soittaa Freon Clancys kalapubis ,nii osa meistä (minäkin) menossa sinne.Vien Priamin sinne toisille deiteille sen tietämättä. Ollaa kerra ennemmi oltu kyseises kalaravintolas, ku Priamin kaverin synttäreitä vietettii siel. Kennyn bändi on rokahtavaa rokkia :D. Mut tänää niillo akustinen keikka tieros. Kenny kuvaili et rumpalil on vaan bongot, elektroninen sello,joka on normiselosta vaan runko (en oo enne Aunts bändiä nähny ees semmosta) vaihtuu normi lihavaan selloon .. Totesin et sehän on sit nyt enemmän mun "unimusiikki" tyylillä soittettua. Se nyökkäs. Jote iltaa orotelles sitte.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti