keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Viimeinen pva vuotta 2014 !

Niin se aika vaan kuluu ja vuosi 2014 on lopuillaan. Mulla taala paattyy 6h ennemmi kun teilla, voin siis kertoo kannattaako herata uutee vuoteen :).

Tahan vuotee on kertyny kaikenmoista. Isoja askeleita, ja ens vuos nakojaa alkaa pikkuaskeleilla ;).

Anteeksi ku en oo pitany suurat paivitysta tanne, on jotenki jaany takaa-alalle. Mutta kerrootaa nyt lyhyesti ja ytimekkaasti mita taa vuosi on pitany sisallaa ja mista alotetaa uus vuosi.

Naimisiin menosta tuloo jo tammikuu alussa vuoden verra. Todellaki aika rientaa!
Taala on tullu suomi-ihmisia kaymaan ja mentii ekaa kertaa kroatian matkalla myos italiaan. Vauvauutiset alko nousta meiran perheelle ausiihaitte jalkeen. Nyt on laskettuaika jo ohitettu 3 paivaa. Kylla taa kaveri taitaa tulla ens vuoden puolella, jollei nyt mihkaa maratonille huitasta 2 tunnissa.

Talla hetkella siis 40viikkoa taynna ja 3paivaa lisana. Vauvalla on kaikki hyvin, koko raskauden ajan on mun veriarvot,hemoglobiinit ym ollu hyvat. Samoin vauvan mitat ja sydanlyonnit ollu taytta taydellisyytta. Tanaa kaytii neuvolassa, ja sanoivat et alkaa vauva olla lahtoasemissa. Nyt kuulemma vaan pitaa meiran nauttia viimesista hetkista pariskuntana, enne ku maailma muuttuu taysin :D.

Kayra elokuvis/syomassa,deiteilla. Tehtii ne jo ennakkoo viime vkoloppuna :D. Mutta on se jannaa ku ei yhtaa tiia millo se nyt sielta tuloo. Oonjo muutama viikkoa aatellu et onkoha se nyt tulossa vai nytte taiko nytte. Vielaki sama tilanne.

Tosin juttelin vauvalle enne joulua et vois tulla joulun jalkeen kun kaikki alkaa asettuu taas paikoillee meilla kotonaki. Meilla on hiema remppaa taala meneillaa, ja tehaa tilaa uudelle tulokkaalle. Seka en toivonu vauvan syntyvan jouluna ,koska josse vahaankaa tulee muhun, se haluaa oman synttaripaivan. Kukapa ei :D. Joten senki takia kerroin vauvalle et tulis vasta joulun jalkee. Ollaa nakojaa kuunneltu.
Eile sanoin et nyt saa tulla milloin vaan ,ei haittaa enaa. Toki ens vuodelle ois "helpompaa " ku on vanhempi. Paitti tanaa tajusin et taalapai maailmaa mennaa toisetpai. Eli sillo onki nuorin koulussa jne. .
Noooh... mut tarkein ohitettu, ei jouluna >D

Koko raskaus aika on ollu kyl yllattavan helppoa mulle. jos tammosia ois kaikki raskaudet ,vois saada vaik 100 vauvaa :D. Toivotaa et ite vauvaki ois helppo kaveri :D.
Ei siis itteeni nii haittaa vaikka menooki yliaikaa. enite ootan et paasen kavelee taas normi vauhtia etanavauhdin sijasta.

Mutta kaikki taala hyvin!! Mahtavaauuta vuotta sinne teille ja taala jatkuu jannitys ens vuoden puolelle: tulooko sielta tytto vai poika ja millo se tuloo :) <3<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti