tiistai 21. elokuuta 2012

mitäpä sitä teille nyt kertois :)Viikot menöö nii nopeeta ettei oikeesti itekää pysy perässä- Perjantai tuloo aina nii nopeeta ettei oo viime vkon hampurilaisiakaa viel kerenny unohtaa. Meillo aina perjantaisin  hampparipäivä. Vege-hamppari.

Viime vkolla oli työpalaveri torstai-iltana ,syötii pitsaa,sushia ja ollaa kuulemma parhaita Myra omistajan mielestä :D. Palaverin jälkee mentii työtyttöjen kaa mulle uuteen paikkaa Didgeridoo breath-"pubiin" ,joka on aborginalien pitämä paikka,  kuuntelee live-musaa.
Eka siel oli muutama poika soittelees vuoronperää kitaraa ja laulo. Sekä muut pojista rummutteli omatekosia rumpuja. "melkee tyylillä kattilan kansia" mut hyvällä maulla kuitenki.

Siel jos jossai saa koittaa Didgeloon soittamista, joka on soitin, pitkä puinen pötkö, josta lähtöö matala ääni. Laura lupas mut vierä sinne toiste ja opettaa soittaa sitä ;). No kitarapoikien jälkee asteli japanipoika lavalle ja alko beatboxaamaa. Oli kyl MAHTAVA. Se veti kunno settejä, välil se sai siihe lasipallo- japsipojan mukaansa tanssijakseen.Jossei jolleki oo viel tullu selväksi, asun siis Fremantlessa. Freo on tunnettu : terveellisestä ruuasta(LUOMU ), hipeistä ja muista elämän tavan omaavista henkilöistä. Kaiken näköstä hippikansaa tääl siis tottuu näkee, ja kute Priamki joku pvä totes ettei oo mitn väliä miltä näytät ku meet ulos, jos Freoon meet. Välil se on kyl totta. Yhtenäki päivänä yks nuori nais asiakas tuli OIKEESTI yökkäri shortseilla sinne. ja ku ne oli viel sen pituset, et just polvet näky. Ei siis normi lyhyetlyhyet eikä pitkäpulttuset vaan just se kamalin pituus., No joo.. emmä iha kokonaa tätä mun pinnallista minuutta oo karottanu mihinkää. :D

 Pe pvänä meillä oli kahvikoulutus.ei sinänsä mitn uutta tietoo tullu, mut on se hyvä välillä kerrata. Pe ilta taas meni koti-iltana. Pistettii molemmat koneet pöyrälle vieruteste ja googlailee Tasmaniaa. Ollaan suunnitteilla sinne viikon lomamatkaa lokakuus. Jourun tosiaan Mannassa lopettaa työt  lokakuus,koska 6kk tuloo täytee. Jos uus visa mulle myönnetää, on taas uuret 6kk aikaa olla siel, jos sinne palailen.

Viime  aikoina on hiema mieles käyny, et jos toisen vuoren visan saisin ... jatkaisin sen suoraa, eli en suomeen tulsikkaa viel jouluna. :O
Mielitilat muuttuu kokoaja, ja tottakai teitä on ikävä, mut silti on viel (ainaki täl hetkel) semmone olo ettei iha viel suomee tarvisi tulla. Mutta tosiaan kute sanoin, mieli muuttuu enemmä,mitä itekää aina peräs pysyn. Jote hyvin voi viel nääki olot muuttua.

**
La iltana mentii Piian ja Priamin kaa syömää 2 Fat Indians - ravintolaa Mt. Lawleyhin. Oli nii tulista mun suuhu et mun oli pakko tilata raitaa(jugurttia) lievittämää tulta suussa. Piia on hyvä apu ollu tääl kyl ku se on kokenu jo kaikki samat mitä iteki tuloo kokee(visa asiois ym. virallisis jutuis) ,nii siltä on helppo kysyy et mite mikäki menöö ja mitä mun pitää jajjaj. . ja kute priamki totes et se tykkää nähä piiaa,just tonki takia.

Ruuan jälkee meinattii jatkaa iltaa viereisee Queens pubii, mut mullei ollu passia mukana. Jote ei päästy sisää. En vaa viitti rehata sitä mukana, ku se on muutenki hiema repaleine.. enkä kyl tienny et ollaa ees jatkaas iltaa.. jote en osannu varautua.
**
Sunnuntaina mentii Priaminkaa yhteis lenkille, mä koittamaa mun polvee ja juoksemista , se näytti tietä pyöräillen erellä. 2h 10min oli yhteismatka, ihmeellisen hyvin se meni . Aluks vihlo polvis toine toistaa enemmä, mutku anto mennä, nii kyl ne siin alko sit tottuu. Käytii kattoos yks sen kouluista, ja sinne mentäes löyrettii mukava puisto jos oli järviki. Sanoin sille et tänne tullaa seuraavaks piknikille .

Mun auto on nytte korjaukses, jote Priam heitti mut bikramii, ja sielt haettua , mä heitin sen X-wray cafeen,ku se meni taas soittaa jazzia sinne. Ite olin nii hikisenä joogan jälkee,pakko oli mennä kotia ja suihkuu. Lupasin tulla takasi.

**
X-wray.
Otin läppärin mukaa, ja rupesin listaamaa ja kirjottelee päiväkirjaa aikoinaa olevilta farmipäiviltä. Itelle tuli vaa ajatus, et jos sitä tasmania reissun jälkee heittäis ittensä uusii seikkailuihi muutamaks viikoks ja pyrkis hakee farmipaikkaa Darwinin seudulta. Muutama hassu farmi päivä multa puuttuu viel ja sanoinki Priamille et jos tasmanian jälkee ,ku mannaki on loppunu.menisin Vandalle farmitöihi muutamaks päiväks. Alko mieli lentää, ja ajatus et mitä jos : otan hyödyn irti ja hankinki toisen farmipaikan iha muualta. Sais laajennettua tätä aussinäkemystä hiema enemmä (perthin seuruille jämähteneenä) . en oo viel tehny asian etee mitn, paitti kattellu kirjasta mimmosii farmeja siel on tarjolla.
Mut se nyt on viel nii alkuaskeleilla, että.. Mut ihanne ois et pari viikkoo oisin semmoses , keskellä ei mitään - farmilla. ihka oikees aussi ympäristös, samal pääsisin näkee Darwinin ja jos oikeen onni potkaisis , Alice Springin kans. Katotaa mikä tuloo toteutuun,ja kuinka. :D . En oo tääl sanonu siit viel kellekää, ootte ekoja .
**
Ma mulla oli vapaa päivä, auto on vielki korjaamolla. Jote pyöräilin joka paikkaa ,koko pvän. Tai siltä se ainaki tuntu. Aamulla menin Fitness Firstii parille jumpalle, kotia tulles, oli alle tunnin ajan aikaa. Lähin hierojalle. Maratonia varte jalat kuntoo. Soitin ja varasin tulevalle torstaille jalkahoironki. Torellaki jalat kuntoo. :D
Hieroja asusteloo east Freossa, josta pyöräilin ite Freoon hakee veronpalautus kaavakkeita. Sekä muutamas kaupas käväsin. Kotia pyöräilin lattiamopin kaa joka tarttu Targetista matkaa. Taas alle tunti kotona, ja takas pyörän selkää ja Abigaililn kotoa kohti. Ei ollu kaukana, 5min ajomatkan pääs. Kodon ja töitte välis.

Sushi-ilta.
Kazumi on japanista kotosi ja se aiko opettaa meille sushien tekoo. Oon jo hiema oppinu syömää niitä täällä. Aluks en oikee välittäny, koska riisi eikä soija oo koskaa ollu mun suurimpia herkkuja. Tääl tosin on jokases ostoskeskukses pikku pikaruoka sushi putiikkeja, joista välillä on tullu maisteltua, ja nyt voin jo sanoa että tykkään.

Oli kyl mukava tehä niitä ja nähä työtyttöjä vapaa-ajallaki. Kazumi oli kyl ja tehny kaikki vaativammat esivalmistelut, jote meille ei jääny ku ite sushin kääriminen. Ens kerralla haluu oppia oikeen sushiriisin jipot :D.
Priamkin liitty seuraa lopulta ,koska ei voinu vastustaa olla ilma sushia. Hah.

**
Tänä aamuna menin BIkramii, ja siel yks mun lemppariohjaajista sano, ku kerroin et oon menos maratonille: "Vaikka tää kuulostaaki hölmöltä, mut tuu sunnuntaina bikramiin maratonin jälkee. JOssei muute pysty kovin tekee,  jo lämmin ilmaki auttaa kipeitä jalkoja toipumaa paremmi. "   Sanoin et niin oo n aatellukki tulevani. ;)

**
Enne töitä Louise tuli meille, ja pisti muutamat akupunktio piikit mun reisiin, auttaakseen tulevaa juoksua. Tääl jatkuu siis samat hyvät suhteet. Eipä tarvinnu taaskaa pulittaa mitn neulahoidosta. :D.

Sitte töihi ja iloisesti palvelemaa asiakkaita. Abigailin kaa katottii meirä uusia Raw kakkuja ja torettii et viikon päästä tiistaina mun maratonin jälkeen syörää kahteen pekkaan tommone kakkupala :D. sitä siis orotelles. Ric tuli sanoo :Kalivala. muutamaa otteesee toistamisee.. Mä: HÄH?? ..kalavale? se : yes. . Mä : enny oikee tiiä mitä tarkotat, kalavale on vähä ku huijaat kui ison kalan oot saanu vaikkei oikeesti ookkaa,Sitäkö meinaat?. Se: Suomen taruolentoa johon ihmiset uskoo . Mä : Kalevala. :D.. Sit se loppupäivän toisteli sitä mulle : Kalevalakalevala. Opetin myös : Väinämöisen . ;) Huome aamuna mennää Craigin kaa joogailee. Itel taitaa olla vika enne maratonia. Ja huomen alkaaki jo tankkaus. JAIKS.

** Pvä oli mukava.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti