tiistai 29. heinäkuuta 2014

arkielämän iloja


Kerrotaa pikasesti mitäs me ollaa arkena puuhailtu ,enimäksee Jennan kaa.

Ollaa oltu kyllä kunnon tehotytöt. Kunnostettu kovalla kärellä meirän asuinoloja. Tosin sanoen siivottu!! Muutama torakka tullu vastaan kamalalla kiljunnalla. Jenna totes kerra jopa : Emmä tiennykää et sä osaat kiljua noi lujaa :DD..
On myös löytyny mysteerinen puolikas homehtunu banaani kaapin alta. Enne ku tiettii olevan banaani, suihkuteltii sen päälle ötökkämyrkkyä, sen minkä ehti.
Mutta mahtavaa työtä ollaa kyllä saatu aikaseksi.

Jenna on myös vieny mua kuntosalille. Siis ihan salillesalille. Oon tosin seurannu sitä ku hai laivaa, ja kattonu/kyselly mitäs milläki laitteella tehtii. Muutama kerra oon käyny itekseni. Ekana kertana tein kaikki käsilaitteet missä vähäki muistin mitä milläki tehtii. Olin sitte tehny vähä kaikkia, rintaa,selkäää,haukkaria ja ojentajaa :DD.
Toisel kerral opin tekee jalat iteksee. JA KYLLÄ TUNTU.

Käytii kolmee pekkaa Lancelinin hiekkadyyneillä laskettelees laudoilla. Oli taas yksi niistä Public holidaysta. Paikalle päästyä siel oli muutama muukin, ja saatiin vuokrattua vaan kaks lautaa kolmee pekkaa. Priamilla oli mukana pahvilevy. Muutama muukin meni pahvilla alas siel.
Meirän pahvi tais olla erityismateriaalia, koska ei liikkunu mihkää. Meillä oli naurussa pirättelemistä Jennan kaa, ku seurattii Priamin toimia lähtee laskemaa ekaa kertaa. . ensin mies lykkäs itteensä liikkeelle, lopulta pahvia perässää tmv. . :D. Hienot oli maisemat, mut ei sitä paria tuntia pisempaa jaksanu. Priam oli lopulta omisti parhaimman lautailija tyylin, ja laski dyynin alas oikeella tyylillä seisten laudalla.

Jenna oli jo kauan sitten kyselly ,jos jossai vaihees meillä ois mahista lähtee reissuun tyttöjen kesken. Ajatus tuli mulle päähän viikkoa ennemmi, kuten kaikki muutki loistoideat :D. Lähetää Kalbarrii. Oli tulossa pitkä vkoloppu ,kuningattaren synttärit tmv juhlapäivä. Meillä molemilla on vapaapvät vkon alussa, joten tuumailin jos lähetää su töitte jälkee ajamaa, ja siitä ke asti. Onnistu. Matkaa Kalbarrii oli 6h, jote päätettii yöpyä eka yö Geraldtonissa. Sinne ois pitäny päästä 4h, mutta meillä matka taittu melkee 6h. Edes sen kummempaa pysähtymättä. Tiet oli nii kaposet ja sumuset, ettei raaskinu ajaa lujempaa.

Aamulla herättyä, matka jatku Subwayn aamupalan jälkee. Opetin Jennan ajamaa väärällä puolella tietä, osaa hänkin ajella autolla, kun meitä ei oo paikkeilla. Muutamaa otteesee piti muistuttaa : Keep Left- mutta muuten toimi hyvin. Kalbarriin päästii about kahen aikaa iltapäivästä. Oltii varattu hevosreissu valmiiksi.
Vuos sitte kävin Sarin kaa Kalbarrissa, mutta se oli kaikkea muuta kun hyvin onnistunu ( tiet tietyössä ja sateinen sää).
Hepan selässä totesinkin ,että oon ollu tällä kertaa vasta 2h Kalbarissa, ja voin jo sanoo,et oon viihtyny nyt jo paremmi ku koko aikana viime kerralla. Mulla oli sillo kyl ajatus et haluan tulla takasi ,ja hyvä nii.
Heppareissu oli rentouttava. Mentii pitkin joen vartta luonnonmaisemissa ja välillä käytii joen syvyyksissä, niin että ihan peput kastu niin meillä ku hevosellaki. Oltais voitu hieman lujempaa vauhtia mennä, sunnuntai päiväkävelyn vaihtoon. Mutta ei tällä kertaa.

Perthissä oli alannu vesisateet ja oli ihanaa lähtee niitä karkuun. Arska paisto kokoajan ja tuntu ihan kesältä. Otettii arskaa ja sai käyttää shortseja ;D.

Käytii kävelees luonnonpuistossa. Sielä on Natural Window joka on suuri nähtävyys Kalbarissa. Osottautui pienemmäksi mitä oltii kuviteltu, mutta puisto itessää oli hieno. Kävelylenkii oli 8km pitkä. Ekat 3km oli aika tylsät, mutta sen jälkee alko kiipeilyt seiniä pitkin. Kyltissä oli huomioitu: matka alkaa olemaan huomattavasti vaikea kulkusempaa. Valtavasti näky kenguruita ja matka alko taittuu paljon paremmin.
Viime vuoresta potutti sen verra, koska sillo kaikki tiet oli tietyössä luonnonpuistoon MUTTA tiet ei ollu kyllä yhtää sen paremmassa kunnossa.

Puiston jälkee yritettii kiirehtiä turisti infoo,kun oltii varattu seuraavalle päivälle reissu kanotoimaa. Oltii just sulkemisaikaa infossa. Ei ollu tullu tarpeeksi ihmisiä reissulle, otettii mönkijä reissu rannalle. Hieman epäröitiin mutta infotytöt vakuutti olevan hauskaa.

Seuraavana aamuna, oltiin pyörän selässä. Intopiukeena. Harmiksemme otimma vain yhden pyörän yhdessä. Ens kerralla molemmile omat ja pärräillää kunnolla. Käytii hiekkadyyneillä ja rannalla.

Miniloma oli oikein onnistunut. Tosin sielta oli vaikea loytaa muuta kun roskaruokaa koko kylasta. Vaikka sita ei lomalla taysin terveellinen taryi ollakaa, mutta ois ollu ees jotain. Todettii, et ollaa totuttu liian hyvaa Freossa asumalla.

Kotimatka alko olee lähellä. Ei muuta ku 7h kotimatka, onneksi Jenna jo osas ajaa autoa, sain levätä. Musiikkina meillä oli tätini antama häälaja : Kultakiekko levy. HAHA. !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti