maanantai 14. heinäkuuta 2014

Kallis arvoisia vieraita


Yksi häästressiin liittyvä oli suomi-ihmisten lentolippujen sumpliminen. Hääpäivää jouduttii muuttaa muutamaankin otteeseen ,että kaikki tai ainaki mahdollisimman moni pääsis juhlapaikalle.

Ekana oli saapumassa perhettäni: sisko Heli sekä äiti ja isä. Äiti ja isä oli tuumannu, et nythän niillä on hyvä syy tulla Ausseihin kun Heli on niitten mukana. Osaa mennä oikein kentällä ja osaa kielen. No niinne lähti matkaan.

Äiti ei ollu ikinä lentäny ja isäkin vaan kerran 40v sitte, joten oliha se aika nähä hieman maailmaa :).

He saapuivat sunnuntaina 23.3 klo6 aamulla. Ite en tajunnu,et nehä saa kaikki erityiskohtelut isän pyörätuolilla tulon takia, ja laskeskelin et vahintaa 20min-puol h kaikilla kestaa ku tuloo ausseihin.

No sielähä ne oli ollu jo pihalla 6.05 oottelemassa. Ei muuta ku ihmiset mun autoo ja kamat priamin autoo ja kohti kotia.
Matkalla kaikki oli jo niin ihmeellistä jota en ite ollu ees pannu merkille. Hassua. !! maailmanmatkaajat olivat liikkeellä ;)

ite menin sunnuntaina viel toihin ja muut jatko nukkumista kotona. Heraamisen jälkee Priam oli kuljetellu niitä eripaikkoihin ja näytelly maisemia. Äiti tuumas mulle sen jälkee että : En ihmettele yhtää, et viihdyt täälä.

Ekana iltana meilla oli meno Jerry-isän työ illalliselle. Oli siis appivanhempien tapaaminen :DD. Jerry oli kokkaillu taas hyvät sapuskat valmiiksi. Ilta meni rattoisasti.

Meillä oli aika mennä Farmille ma-ti yöksi. Vanda ja John oli meitä vastassa kera woofalasiten. Siela oli tauluun kirjoitettu TERVETULOA- monella erikielellä, ja suomeksi löytyi ekana!

Porukat pitivat farmi ajasta todella: kierrettii farmi ympäri Kubotan kyydilla, niinku se pitaaki tehä. Syotettii lehmiä ja rukoiltii yhessä tulevaisuutta.

Äitillä ja Vandalla ois ollu varmaa paljo juteltavaa keskenää jos vaa ois ollu yhteinen kieli.

**
Viikko sinänsä meni häävalmisteluissa ,pikku pussukoita tehden, kaikkien viimesten asioitten löytämistä ja yhteentuomista. Onneksi vieraat osas viihdyttää itteensä koska tuntu etten ollu parasta seuraa niille. Reima onnellisesti nukku päivät ja äiti ja heli shoppaili jalat väsyneenä pvästä toisee.

Jenna tuli kuvioon pe aamu yöllä. Hän aloitti vuorostaan working & holiday -visan. Pe ja la meni itelläni viel täysin hääjutuissa. Jenna toteski et vaikutat aika stressaantuneelta. Sanoin että Joo, myönnän.

Lupasin häitte jälkee olla parempaa seuraa, sekä olla oikee turisti opas.
Ja näin tehtii.

**

Käytii Koala Parkissa koko porukan voimin. Ostettii helin kaa äitille lipuke yllärinä, että saa pitää koalaa sylissä. Tästähän se tykkäs ja kovasti <3.
Käytii Kings parkissa kattelee maisemia, Harbour townissa shoppailemassa.. Laitettii ne isän matkaan Cervantekseen kattoo Pinnacleseja. jajja .. sitte tuliki jo Jussi kuvioon muutamaksi päiväksi.

Jussi piti jo majoittaa kaverille Lauran työ, koska ei ollu enää sijaa majatalossa.

Käytii Cottesloe rannalla, shoppailemassa, San Churrossa kahvittelemassa, lauantaina viimeisellä lounaalla isän tykönä, Perthissä aika pikaseen lautalla joen yli. ..Syomässä illallinen koko porukalla Fremantlessa. La iltana käytii viel nuorisoporukalla Priamin keikalla ja su aamuna olikin taas matka kohti lentokenttää ja sanoo heipat kotiväelle!

Hienoa oli saada kotijoukot kyläilemään. Vaikka itestä tuntuki etten kaikkei parasta seuraa ollu (ainakaa enne häitä). Mutta hienoa että he silti viihtyivät ja olivat oikein onnessaan matkaamisestaan. Nyt on paljon kerrottavaa kotopuolessa vuosiksi ;) -..

Äiti kuulosti nii innostuneelta matkaamisesta, että hyvinki voin nähä hänet viel reissujen päällä. hehe. Siitä se lähtöö.

**

Me jäljelle jääneet :Minä, Priam, Jussi ja Jenna lähettii katsastaa Down South nopsaa. Mannan aamupalan jälkeen lähettii liikkeelle. Busseltonia, Dunsborough, Margaret River... Käytii tsekkaas 2km pitkä laituri, rantaa, auringonlaskua , villi kenguruita, luolaa, viinitilaa.. Yö vietettii kaveriemme Camillen ja Jimin tykönä Dunsboroughissa.

Minireissun jälkee Jussi jatko matkaansa itäpuolelle ja me alettii lopulta elää normaalia elämää :DD.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti