maanantai 14. heinäkuuta 2014

Aussi vuoro häille. 30.03.2014


Aika oli juhlia suuria kesähäitä Australian maalla.


Aamu alko klo8 kampaajalla Freossa. Meirän kuvaaja Nicole tuli jo sinne paikalle. Meikkaaja tuli myös, eli saatii molemmat tukat ja naamat kuntoon Georgian kanssa. Sää oli hieman epävakaa, ja sataa tirautteli aamusta. Hieman oli jännitys kauhistus ilmassa, mitäpä jos se sataaki kaatamalla ja meillä on luvassa seremonia rannalla. NOOOUUU!!

Toinen stressin aihe oli itse sulho, joka oli totuttuun tapaan myöhässä omasta kampaus ajastaan puolisen tuntia. Mulla alko tulee jo harmaita hiuksia. Sain siis kokee senkin ,kuinka morsian joutuu stressin alle :DD:. (tosin ei ollut naurun asia sillä hetkellä). Nicole ja Georgia yritti lepytellä että kyllä se sieltä tulee.

Meillä oli kuski tulossa klo10 meirän pihaan ja klo oli jo kymmenen. Mä lähin kotia päin, jollo matkalla näin hääauton ja Priamin sen kyyrissä menossa parturille.

Stacey ja Samantha oli tullu tuomaa kukkia meille ja mä hyppäsin niitte kyyrillä takasi kampaajalle, kulkien täynnä olevan Freo marketin läpi häätamineissa. Naiset matkat samalla koristelee rantaa. Samalla tirutteli vettä. ÄÄÄÄÄ!!!

Nooohh... ei muuta ku kaikki vihdoin ja viimein hääauton kyytiin : Priam, Nicole ,minä ja kuski Damian. Lähettii ottaa potrettikuvauskia.

Kun saavuttii Point Walter- kuvauspaikalle (joen ranta, missä sandbank ja puistoa).. Taivas selkeni täysin!!! Ihanaaa!! rukouksiini vastattiin <3.
Saatiin otettua kuvia monesta erikohdasta, vaikka hieman kiire aikataulu oliki.

Saavuttii rannalle kuvauksien jälkee. Priam meni kohentaa kitaraansa ja asettelee ittensä paikoillee. Hääbiisinä meillä oli yksi priamin albumiasiakkaan biisi heidän esityksenä. Selina : Is this love natural?

Ite piileskelin puskien takana, ja kun kurkkasin rannalle : AIVAN IHANAN NÄKÖNEN!! en oisi voinu parempaa toivoo. Olin tehny hyvän valinannan ottamalla Staceyn ja Samin sommittelijoiksi. TÄYRELLINEN. (naiset oli JUST saanu kaiken valmiiksi klo12) . Sää oli siinä mieles täyren oma myös, koska aamusta ei ollu hyvä rantasää.Joten ei ollu uimareita/arskan palvojioita liikentees. Saatiin siis koko ranta itellemme ;).

Hassu tunne tuli itelle sielä orotelles, ku näin muutaman ohikulkijan pysähtyvän sinne myös kattomaa häätouhua. Iteki teen samaa, jos nään joittenki häitte alkavan. Samalla tuli tune ,et ompa hyvä, nuo tuol vaa seuraa meirä häitä :DD.

Oroteltii siel lähtölaukausta kaasoni Georgian ja kukkaistytön Scarletin kanssa. JÄNNITTÄVÄÄ!!
Siitä se lähti . Priam ja Selina aloitti laulunsa, tytöt meni eka erellä. minä hetken päästä perässä. Kaikki murheet häipy tiehensä ,ku kävelin kohti rantaholvia. Alussa hieman itketti, mutta nopeesti sain kerättyä itteni. Paljon oli porukkaa tullu rannalle.

Laulu ja soitto kantautu ihanasti. "Alttarille " tultua, jäin jammailemaan musiikin mukana, kun taidettii olla hieman nopeita kävelijöitä. Hahah.
Mehän oltii jo naimisissa Australian lainkin mukaan, joten seremonia oli enemmänkin siunaus meille. Pastorina toimi molempien tuntema John. Tapasin hänet vaimonsa kanssa aikoinaa ennen jo Priamia Chidlowssa. Sekä priam on tuntenut heidät myös tovin.

Tilaisuus meni ihanasti. Uskon, että se näytti kovasti meiltä. <3

Onnittelujono alkoi heti sen jälkeen, oli huvittavaa kun en yli puoliakaa tuntenu (isän sukulaisia /kavereita). Kaikki esitteli ittensä samalla ja kiittelin kovasti kehuista :D. .. Niinkuin pitääki.

Aika oli jatkaa matkaa kohti juhlapaikkaa Fremantle Sailing Club:ille. Sanottii heipat ja kiitokset autokuskille Damianille ja ei muuta ku juhlimaa :DD

Meillä oli sielä juhlaruoka katettuna merenelävillä. Musiikki soi ja kaikilla oli hauskaa.
Muutama puhe meillä oli ohjelmassa ; Kaaso ja Bestman, Jerry- isä kertoili vaan vitsejä ja myöhemmi molemmat meistä sanottii kiitokset ja pari sanaa.

Musiikkina meillä oli Kroatian musiikkia sekä vastapainona Ukuleidit,jotka ensiesiintymisellään lumos juhlakansan. <3 Diasarja elämiemme varrelta koottii ereltävä iltana Jennan kaa, josta yleisö tykkäs kovasti. Loppujuhlaa alko Groove bändi soittamaa, meidän tämän juhlan häätanssibiisinä oli Maroon 5 : Move like Jagger, joka aikoinaa alotti meirän ihka ensimmäiset keskustelut Priamin kaa.

After partyissä osa Manna kavereita tuli juhlistamaa meirän kaa ja tanssittii Grooven tahtiin koko ilta loppuun saakka.

Kotiin saavuttii yöksi juhlakalujen kanssa. Ei muuta ku hääyötä viettää kotisänkyyn :D.


Nytte kun on päässy kokee molemmat häät : pienet talvihäät ja isot kesähäät. Osaa arvostaa/katsoo molemmissa hyviä/huonoja puolia. Molempien mielestä pikkuhäät on paremmat fiilikseltään, mutta itelläni ranta vei voiton kirkosta :D.. eli kuten sanoin kummassaki hyvää.

Enemmä itellä oli stressiä näistä häistä. Stressi kaikkos rannalla kävellessä, mutta välillä tuli takasi juhlan aikana. Jostain pienistä ,tietyistä asioista.. Muttei kuitenkaa päässy pilaamaa tunnelmaa.

Hauskin kommentti oli yheltä sukulais naiselta: Teirän kuvia kattelles, tajusin et sä taidat olla se joka käy warehousein BodyCombatissa. Sulla on se hikipanta päässä jne. . Myönsin olevani kuvailtu henkilö. Nainen totes : hetki meni ku tajusin.. ku näytät niin eriltä tänää. !!
Niin no salityyli ja oma häätyyli ei ehkä ihan kulje käsi kädessä :DD...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti