tiistai 31. tammikuuta 2012

aussi pvää ja sydneytä.

Australiapvää vietettii loppuilta Calvinin kotona ja kattoen 25min kestävät kaupungin ilotulitukset. Oli kaikenmaailman väripallot kehitelty niihi. mut oli kyl hienot. Huomas et panostettu oli. Aamulla oli tarkotus lähtee Freosta Chidlowhin. . ja minähä lähein. TOsin Priamin piti ladata autoon eka akkuaki ,et voin lähtee liikenteeseen. . luulin tietäväni mistä käännyn,mut silti menin väärään suuntaa ja siel harhailles,pistin gps-akan kertomaan matkani. Nooh vihdoin ja viimein tiesin mis oon (midlandis 40km kotii) ...nii auton nopeusmittari tipahti nollaan eikä liikkunu siit enää mihkää. . enkä päässy enää 20km/h vauhtii lujempaa,ilma ettei auto huutanu ja piti painaa kaasua kahta kauheemmi. pysähdyin bensa-asemalle, soitin priamille sekä vandalle ees takasi.. no kohtalona oli ettei mekaanikko alannu sitä siel korjaa ja sano et aja 20km kotia asti.. ja oli nii körökörö vauhtia kyl et oikee pisti vihaksi. Minä ja autot!! ei oo näköjää hyvä yhistelmä ! :// kaks peräkkäistä pvää ja molempina pvinä auto hajoo. tosin tää vika ei ollu kuulemma musta kii, priam jo ootellukki et koska se kosahtaa :DDD:.. et hyvä sit antaa se mun käyttöö! .. nooh.. kotia tultaes klo oli jo lähemmäs 10. ehhämmä herännykäää ku jo 5.30 siin toivos et oon aikasi kotona ja teen aamupalat jne.perjantai meni siin touhutes , illaksi oli sovittu Danielin 30v synttäreitte viettoa perthissä. Vanda heitti mut sinne ja alkupaikkana oli japanilais ravintola. Oli hyvää ruokaa, erilaista mihin normisti tottunu. mut hyvää oli. mukavaa seuraa.. 16hlöö syömäs, marcin ja danielin ainoostaan tunsin.Mut mukavia ihmisiä oli,ja muutenki hiema uutta seuraa nii mieliki virkisty :). jatkettii siit Belgialaisee pubiin ja parit tanssipaikat viel tanssilattialla kulutettii . porukka kutistu lopulta minä ja miehet.


Aamulla Vandan oli tarkotus hakee mut 8-8.30 ajalla. soitin sille ,misse on ku jäin danielille yöks. se sano olevansa viel sängys.ja sano et soittaa 9. Nooh lopulta heräsin klo10 ku pojat jo siel kolisteli,eikä vandasta ollu kuulunu mitn.  Aamupalat serenal ja marcilla ja sit kaupan kautta kotia valmistelee tulevia läksiäisbileitä. Bileet alko 5aikoihin. Jee löysin hulahula-mekonki 2dollarin kaupasta  :D. Tosin bileet.. tuntu et ollaan tultu takasi lähtöviivalle, koska kaikki ns. mun läheiset ei päässy tulee. No priam tuli,mut sen piti lähtee jo 7 aikoihi subiacoon soittokeikalle. ne sen bändikaverit oli kyselly mis oon ku ei mua näkyny :DDD.Parasta bileis oli uima-allas ja Farmi-johnin kaa tanssimine :D.  

Sunnuntaina oli muutto pvä. Farmi aika on nyt sit takana,ainaki tältäerää. Tairan kuitenki tehä sen kolme kk täytee tota woofa työtä,nii ainaki on sit mahollisuus 2v visaanki,jos siltä tuntuu. ku on tos jo yli puolet siihe tehtynä töitä. :).. ja saan suomeen tulla näitte vuosien väliski. mut jos tänne sit haluu tulevaisuudes palata ,nii mahollisuus on siihenki. Muuttokuorma heitettii Priamin autoon,ja kysyinki viel et ootko nyt varma et haluut mut sinne tavaroineni. Ei pistäny vastaan :D. Priamin isällä oli päivällinen tieros ja ruokaa riitti. !! :DD:. oli liha pvä. ja sitä oliki sit lautanen täynnä erilaisia pihvejä. hah. Ruuasta toipuneena mentii kahville Piian kaa. Uus alue oli mulle ,mutten enää muista mikä :D.. northbridgen kaltane paikka.

Ilta meni kotona purkailles ja pakkailles kamat sekä kotiin laatikkoihin että miettien mitä sitä parin vkon uus-seelis reissul tarvii mukaan. Kylmänsään takin lainasin Fionalta. Loppu ilta meni Suomi-iltaa viettäen. Katottii Seili-dvd ,juotii Uskollista ystävä-teetä ja syötii joulusuklaata. Priam sano ettei ymmärrä muusta ku musiikista , jote mä yritin aina parhaani mukaan kääntää mitä jenni höpötti dvdllä ja mistä mikäki laulu kertoo. mut kyl se sit loputtua sano et tykkäs kyl bändistä ja haluu kattoo sen uurestaanki. ja kuulemma kitaristi oli tosi ammattimainen. :DD..

aamulla sit koneesee  klo5:45 lähtevään ja pienten yöunien jälkeen,nukahdinki heti sinne mentyäni.toinen kerta eläessäni ku nukun jo ennemmi ku konekaa kerkee ees nousee :).
Keskusasemalle päästyäni Veera oliki mua vastassa. Mentii heittää kamat niitte kämpille. Veeral ja Sussul oli työpaikan vikat bileet. Minä ja Viivi lähettii kiertää veeran ympyröimäl kartal eteenpäi. Nyt on sit nähty Oopperatalo,(kuvattuna tuhansista eri kulmista) .. harbour bridgellä käveltynä, monet puistot koluttu ja kuvattu. Viiviki sano et oli silleki uusia maisemia,vaik seki jo yli 2kk tääl ollu. sekä sano et oli kuulemma virkistävää olla muun seuras ku samojen tyttöjen kaa. :DD. Käveltii parkit läpi , rocks alueella käytii syömäs pitsa ja sit darling harbouris ihanalla vohvelilla :P. Kotia tultaes käytii tsekkaas tyttöjen tuleva menopeli jolla niil ois tarkotus lähtee 1.2 reissaamaa kohti ylöspäi east coastii. tytöt(sussu) oli sisustanu sen sopivasti hello kittyillä ja pinkeillä lakanilla. sisälle kämppä tultaes, kaaduin sänkyyn ja oikeestaa nukahdin samantie :DDD- tais hiema olla univelkaa.
tiistaihi herättii klo10 aikaa. Heli-siskon synttärit <3< 3. Onnea Hellerille!! lahjaki oli menny hyvis ajois (ehkä eile) perille . goood !! Ite lähin seikkailee kaupunkii. kattelee kauppoja jne. menin Markettii, siel tosin market on auki ke-su ,mut ylhäällä oli vaattekaupat ja mikä parasta pähkinäkojut auki. Musta on tullu kyl ihme shoppailija.Ajattelen järjellä ,en tunteella. ja kätee ei jääny mitn..mieleen jäi yks mekko. Jatkoin matkaa darling harbourii ku eile siel kävelles viivin kaa, huomasin muutaman liikkeen mis halusin käydä. Meilloli tarkotus mennä rannalle siin kolme aikoihi,mut oli kyl nii pilvistä ettei paljoo rannal oisi tarjennu. Aattelin olla aikunen ja mennä kattoo kiinalaisen puutarhan. 6donaa sisälle, ja kuvia ottaa enemmä ku lakisallii :D. oli hienoja kasveja ja kiviä. :D. yhen kivibudhan kaa menin kuvaa, ja ku yksin matkates tuloo käytettyy itselaukasijaa aina sillo tällö. nii menin kuvausasentoo ja ku kuva oli otettu ,sinne oli tullu pariskunta joka naureskeli mun juoksuille . ja ne kysy et haluunko et ne ottaa musta kuvan :D. tais näyttää hiema toivottomalta. mut lopulta mun juoksema kuva oli kuitenki paree..


Veera laitto mulle viestiä että NIITTE AUTO ON VARASTETTU!!! En tiiä, tuonko tänneki tätä mun huonoo tuuria näihi autoihin kohdistue !!  Noohhh kotii tultaes, meno oli ku hautajaisis. Tytöt alko miettii vakuutuksiansa läpi ja .. miettii mahollisia ratkasujaan. Mulla oli varattuna ens yö Priamin veljelle Jerrylle, ku tyttöje oli tarkotus lähtee aamusta jo pois ja siivota koko kämppä jne. mut sit ku auto katos, ne sai muutama lisäpvä aikaa,jote jään tänne sit toiseksiki yöks. Lähettii kävelee Veeran ja Sussun kaa lähikulmia siin toivos et auto näkyis.. mut ei :/. minä tosin pääsin kuvailee taas uusia katuja itelleni. Mut joo. siin se pvä sit meniki, harmitelle ja ihmetelle MIKS MEIRÄN AUTO!!


Huomen vika pvä tääl kulmil ,sit matka jatkuu täysin kohti tuntematonta. !! :PP .. vähä taitaa tätä neitiä jännittää, mut eiköhä sieltki hengis selvitä. Hope so . Kävin tänää vaihtaas jo muutamal satasel Seeliksen dollareit. Nii ja kävin mä lopulta sit hakees sen mekon joka mun mielee jäi pyörii ja myyjä tunnisti mut :). no joo.. nyt meen alakertaan leffailtaan. jospa huomen ois jo parempi pvä <3. Säät Sydneys ei oikei suosinu ja rannat jäi senki takii näkemättä.. nyt ollaan jo lentokentällä ja tutustuin yhteen tanskalaiseen tyttöön jolla kans vähä suunnitelmat seuraavasta yösta epäselvät. se matkaa kohti Rotouroa bussilipulla . ja minä ehkä jään yöksi kentälle,riippuen mitä Mike sanoo ku se soittaa mulle viimesen kerran. huomen pitäs olla mahista jo nähä jokin ihminen joka auttaa eteepäi... mut näillä mennää mitä Herra on suonu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti