tiistai 10. tammikuuta 2012

Ajoin Mersua !! :DD .

Täällä vko aloteltii Frementalen suunnalla. Oon nyt kahen eri paikan woofa. :D.
Mieli on normaali. Olotila hyvä. Elämä maistuu. ja kaikki OKEI :D. Ei siis hätää. vaikka hiema epäselvää tuleva uus-seelanti reissu ku pojilla hiema ongelmia ollu siel autojen kaa jne.- ku  tarkotus ollu kokoaja et meen etelä saarelle. nii pojat uskoo ettei tuu pääsee/kerkee etelää. no sinänsä mulle ei nii väliä, saari ku saari. kuha reissuun pääsen...ja pohjoissaari siitki paree ku siel on kaikki Ginin konsertitki,hieman pitäny siis silmällä. :D mut joo.. lentoja en uskalla viel varata ku mistää ei oo varmaa tietoa. :/.. ja toine työpaikka on kiven alla, vielä ainaki. mut kute tierän et kaikki järjestyy aina niinku kuuluuki. . no worries.. mihin mun pitäs tääl ollessa tottua :D. .mut ni i , tyypillinen suomisielu pääsöö välil esiin. ja huoli nousoo. muttt silti kaikki on hyvin .

Mitä mun kieleen tullaan, oha se viel töksähtelevää. . ja sanavarasto ei oo kovin laaja. mut paranemaa päi. . huomattavasti. tänää oliki puhetta Priamin kaa et se ymmärtää miltä musta tuntuu(sen isä croatiasta,eli puolet sukuu puhuu toista kieltä) ku jos jokku keskusteloo nii ymmärtää kyllä paremmi jutun juuren ja pointin löytää. ja sit ois paljo juttuja mitä haluis sanoo ääneen jne. mutku ei tierä sanoja. nii sit on vaikeeta yhtyy keskusteluu. kylmä kaksinkeskisis keskusteluis  jo "hyvin" selviän,mut  se ottaa toki aikansa ku saan sanotuksi asiani. sanoinki priamille et  sit joskus ku osaan kunnolla puhua.. se saattaa toivoo etten osaisi. ku sit alkaan höpöttelee kaiken maailma juttuja.. joista ei tuu loppua. :DDD.. U know! ;).

Tänää jo Hillasein kerroin meirän naisten tapahtuma- pvästä 2010 syksyllä ( sinä käsi pystys vesi zumbas, minä kynsi lepajana mukana) .. :DD..  Ja ku kysyin kumpi on paree et puhun ihmisten nimillä ku kerron juttuja vai et one of friend ? . nii nimet kuulemma nii se tietää ja ehk'ä oppii yhistääki mun ihmiset :) .(jote tutuksi on käyny jo monet nimet kuvailut mukana " tanssikaverit Maiju ja Jenni, sisko, serkku, vaimo ) :D ..   Muutenki on hauskaa ku mitä täs ny viimeset pari vkoo hengannu sen kaa nii ku mun ääntämiset ei oo mitn parhaimmistoo . Olin kirjottamas sanaa ja Priam luetteli mulle kirjaimia. Tuli E kirjaimen vuoro ja olin kokoaja laittamas I :tä. nii Priam sano " iiii . and you languages EEEEE " . Vähäkö mä nauroin . :DDD.. se kuulosti iha oikeelta eeeltä. :DDD..

 Eile oltii Vandan ja Priamin kaa kiinalaises syömäs. ja puhuttii mitä kaipaan suomesta. Niin no ihmisiäni ,siinki mieles et saan puhuu mitä on mieles eikä tarvi miettii kokoaja. . ja sitä et saa lähtee juoksemaa mihin kello aikaa tahansa ja saa juosta pisempää ku vaan tunnin. koska tääl on muute nii kuuma tai pimee jo. jajaja.. sit sanoin et ku nyt oon ollu priamil enemmä et kaipaan vandasta ku sain ajaa autoa. nii priam otti sen kuuleviin korviin ja sen jälkeen oonki saanu ajella ;). sillo kolme autoo.-.. ja tänää huomasin et se luottaa jo muhun aikalailla ku mentii lounaalle Left Bankkii(mis oltii uv) kera Ray , ja ku lähettii pois nii se kysy et haluutko ajaa. ja oltii matkas sen mersulla. joka on sille ku oma baby. :DD:. Pojat siunas ittensä ja lähettii matkaan :DDD-Tää pvä meni woofana Priamille. ja katkoin puita ja kastelin kaikki maholliset kasvit. jaajajja .. viinirypäleet alkaa jo olla kypsiä. ja sen 10vuotias mandariini puu alko tuottaa hedelmää.. ja mies oli yhtä hymyä !! :DD . Nyt menossa elämäni ensimmäisee ulkoilmateatterii.. tää on piknik tyylillä.. ainut drive-in leffa on tiistaisin. sinneki pitänee joku kerta mennä. nii pääsöö kunno leffa tunnelmaa-

Tiistai päivä meni Vandan farmilla. Tarkotus olla tää ja huomine tääl. Tosin käytii vandan yhel asunnol tsekkaas ja vuokraamas se eteepäi. Paikka on Guildfordis. Ympäril kauheesti kaikkia italialais tyyppisiä ravintoloita ja kahviloita. Kotia tultaes.. tietää et oon tullu takas farmille ku mentii ostaa kunno kasa herelmiä ja vihanneksia.. nimittäi kaappi oli iha tyhjä kaikesta ku eile illalla tulin kotia. :/ Pvä meni muuten puutarhaa koheltaes, katkoin passion-pensasta ja kitkin rikkaruohot pois saalaattien juurilta. :D. Lopuks heitettii herkut lampaille (passionoksat) ja vesitankkeja käytii säätämäs et kaikil on riittävästi vettä. On tääl välil taas mukava olla ku kaikki kamat ym on tääl.. mut kyl se Fremantle alkaa kuitenki viihtysämmältä tuntuu.. ja työt Priamille ... niin se maksaa mulle 20d/h , et mikäs siin viinirypäleitä hoitaes ja nurmikkoa kastelles ;).  .


Vkolla ollu sekä normi farmilla että Freossa. Torstaina käytii Perthissä juhlimassa LeLen synttäreittä, syömässä kreikkaruokaa ja tanssahtelemassa tuttuaki tutummassa Universal- baarissa. Hiet tuli pintaan taas. ja porukka oli iloista. Klo 7 aamulla totesin puolitosissani et nyt ois juoksuaika. Priam otti vitsin tosissaa ja ei muutaku menoks. Se juoksi ekat 5km mun seurana..sit jatkoin ite 8km lisää. Sanoin sille et se on iha okei et juoksen lopulta yksin,koska en ees orota et se jaksaa tulla nii pitkälle. Ja itel on se ku ekat 5km on sitä lämmittelyä , ja sen jälkee alkaa vasta nauttii ja pääsee vauhtiin :) . . jote tuntuu itestä melkee turhalta lähtee vaa pienelle lenkille :DD.. (maratoonari ajattelua taitaa olla ) . mutta juoksut oli hyvät ja ysin aikaa lopetin ku alko olee jo sen verra lämpöasteita .

Pe otin omaa aikaa itteni kaa ja menin Freoon kattelee ja kyselee töitä. siel on kahviloita toisen perää. Osaan tarvitaan, osa oli jo palkannu porukkaa. Tierot ylös jne. . Hope tuloo vastauksia . . Työnhaun lomassa samalla nautin ajasta jollo saa olla vaan omien ajatusten kaa . :). Freo on kyllä viihtysän olonen paikka, et mielelläni sinne voisin mennä töitä tekee.
Ilta meni taas tuttuun tapaan Eden Hill:issä missä LimeWire bäändi soittaa joka pe. Minoon jo ns. niide esitanssija :DD.. ja sain hyvää seuraa > lauma aborginaleja. haha. välil oli "kuka ie kuulu joukkoo" tunne mut hyvinhän siel selvittii muitte mukana. La bändi esiintyy Margaret Riveril joka on etelässä, pääsen siis samalla kattoo muitaki maisemia. se on hienoa. :)
                     

                 FrEmANtLE


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti