sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

...vielä kun Maria oli täälä...Mulla oli tierossa lopulle marian oloajalle työputki. ainut yhteinen vapaapvä oli sunnuntai 19.5 .Tuumattii et ois hienoo tehä jotai erilaista ja olla ulkona samalla. Marialla oli tääl Tarrynin pyörä lainalla koko ajan, mutt loppuakohden se sano lopulta ittensä irti. Kokoaikana siit ei oikee tienny mite vaihtaa vaihteita, jote sillä se sitkutti menee samal "ykkösvaihteella" ylä/alamäet ja tasamaat :). Loppuhuipennukseks se alko lyömää jarrut päälle ylämäessä. Ei siis sitä pyörää enää koskaan, oli marian komentti!

Nooo.. onneksi apu oli lähellä ja saatii Camillelta pyörä käyttöön. ja vapaapvän suunnitelma selvä: Pyöräretki <3

Kerättii kimpsut ja kampsut,otettii varuulta bikinitki matkaa, ja hypättii pyörän selkää. Kohteena oli Cottosloe. Sinne mentäes pyörätiet menöö rantaviivaa pitki, joten tämä oli pääsyy valitsemalle reitille. Sekä päätepysäkkinä ranta. Ilma on alannu hiema viilenemää tääl jo talven tulemisen takia. On ollu myrskyjä muutama pvä, mut sit taas aurinkoisia enimäkseen, joksika meiränki vapis yllättäen muodostui.

Matkaa sinne tuloo about 15km yhteesuuntaan, ettei iha huikeita matkoja pyöräilty, mut molemmilla oli iloinen aurinkoiinen sunnuntaiajo mieli ja vähät väliä kuulin takana tulijalta : Ihanaa pyöräillä, ihana reitti, ihana pyöräki :D.

Pysähdyttii North Cottosloe beachille loikoilee muutamaksi tunniksi, pelailee uno-pelikortteja. Uskallattauduttii vaihtaa biksutki lopulta, eli sää helli. Nälän yllättäen vein meirät Cottosloen puolelle ettii ruokapaikkaa. Siel oli kahvilaa vierivieres, mut enemmänki brunssi tyylisellä ruualla. Suomalaiset ku tieretää, me tarvitaa kunno kokoset ruoka-annokset ettei jää vihaseksi. Jatkettiin ettimistä. Kulman takaa löyty pubi, joissa ainakin on suht isot ruuat, jote sinne. SUnnuntaitarjouksena lohi 17d, ei ollu hinnalla pilattu.

Ruuan jälkee oli aika palata kotikonnuille takasi, hyppäys pyörän selkää vielku auringon valoo ja lämpöö oli jäljellä. Kaarrettii Freon kautta ,mihis muulle ku San Churro kahvilaan. Maistoin uutuuksena olevan inkivääri kaakaon, taitaa nousta yksiin lemppareista :).

Oli ihana vapaapvä <3
**
Ti-iltana mentii kattoo Stand up -koomikkoiltaa Mojo`s baariin. Aikoinaa kuulin, jossei Mojos oo käyny, ei oo käyny koko freossa :D. Nyt sitte Mariaki on käyny Freossa. Aiheena oli Brea tytön läksiäis iltama Mannasta. Meitä oli Brea,Laura,Stacey,Maria,Mason ja minä.  Esiintyjät oli suoraa sanottuna..aika paskoja!! tai sitten en vaa ymmärrä aussihuumoria. Mut sen verra ymmärsin ,et liikkaa oli kiroilua minun makuun.

 Illa päätähti oli hiema parempi, mitä muut. Mut sekää ei oisi ollu nii ylihyvä, jos muut ei oisi ollu nii surkeita. No jooh.. Oli sil muutama hassujuttu. Se oli entinen lastenkutsu klovni, jote se osas muutamia temppuja ja naamanvääntöjä. Sekä yks hauska vitsi(ei se täs siltä varmastikkaa kuulosta) ,mut se kysy kaikkien syntymävuosia ja sit kerto vm.60 -90 kaikki mitä millekki vuosikaudelle on ollu uutta ja ihmeellistä. Vuonna 1990 syntyneille ihmeellistä on ulkoilma. Nonni tierän, ei naurata yhtää,ku mä sen kerron, mut joo se siitä.
Ehkä mustei oo Stand up koomikoksi.

**
Saanan oli aika tulla lomailee meille.

Ke iltana sen bussi kaartaa Perthii 8.50pm. Meillä vieläkää ei oo ku yks auto käytös(vai oonko kertonukkaa, ku priam törmäs mersullansa eres olevaa peräkärryllisee autoo heti sydney loman jälkee, ja on ollu siitä lähtien korjaukses. Runko meni mutkalle). Enivei.

Meirä on tullu sumplittua muutamia menoja, jos tarvitaa autoo samaa aikaa jne. Priamil oli South- Perthis bändiharkat 7-9.30pm. Lähettii Marian kaa matkaa, ja heittää se harkkoihi, ja otettii auto. Mentii iltateelle kaupungissa olevaan San Churroon. Mitä sitä hyvää vaihtamaan, vai mites se menöö :D. 

NOrthbridgellä missä kahvilakin sijaitsee, tuloo välil tunne et ois aasian maissa. Se on TÄYNNÄ aasialaisia! Koko henkilökunta Churrossaki oli aasialaisia! Muistan aikoinaa, ku liityin Fitness First- kuntosalille tääl, nii tuntu ku ois ollu jossai kiinas tai japanis. Aasialaiset + minä.

Käytii hakees saana kyytii, muutaman korttelikierroksen takia ku ei ollu parkkeja saatavilla. Pörräsin siitä sit Kings Parkkii näyttää kaupungin valoja. Eka kosketus Saanalle tääl ollessa, joka on Perthiläisten ylpeys. Oha se toki New Yorkin Central Parkkiaki isompi puisto :).
Kaikki vuorollaa elämän/matka suunnitelmia vuorotelle kertoillen/kuunnelle, katottii ja ihmeteltii kaupungin yöllistä valo helinää.**
To oli viel Marian vika työpaivä Mannassa. Viimeset pyöräilyt yhessä töihin, viimeset siivoilut yhessä,saatiin jopa syörä viimene lounaski yhessä :). Maria otti muutamia kuvia muistokseen, sai valitsemansa marjajuustokaakun, taisi olla rasberryä.  Siinä se työpäivä meni muitta mutkitta, samalla painolla miten kaikki muukki :).

Illaksi meillä oli suunnitteilla tanssijalan heilutusta. En ollu tyttöjä vielä ennemmi vieny The Universal -baarii, jossa aikoinaa oltii aina tanssimassa (sillo ku olin viel nuori ja hehkeä). Torstai-iltaisin siellä soittaa Off The Records Cover-bändi. Se oli aikoinaa yks virstanpylväs aussielämässä itellä, jote oliha se pakko näyttää tytöille. 

Mentii koko konkkaronkka, tytöt ja Priam. Syötii siel illallista enne bändin tuloa. Paikkana The Universal on pubi/ravintola/cocktailbaari. Baarityöskentely on hieman verrattavissa Suomen Shakeriin, mutta miljöö on kuitenki enemmä sportbaari kun hienosto. Tilattii Marian läksiäis juomat, ite pyysin holittoman drinkin. Tuloksena vadelma/karpalo juoma. Toimi. Kuvattavahan se oliki, ja oon jo saanu palautetta kuvan kautta,kuinka kuva lähtee baariin seuraavan kerran ja pyydetään työntekijältä samanlaimen mitä kuvassa on :) 

Aika oli tanssimisenkin.
 Bändi osaa taikansa, eika tanssilattia tarvi olla kovinkaa kauaa tyhjä. Aikoinaa tanssikaverini Lele ja Kaitlin tuli myös, huomasin että samat salsapariskunnat olivat myös siellä. Tuumasin, mikään ei oo muuttunut :D.Normi-ilmeet

hullut ilmeet

Family Työporukka

me & Off the Records
**
Itelläni oli töitä taas edessä urakalla. Tytöt viihdytti itseään ja toisiaan sen aikaa, ku mä painoin töitä. Joka ilta pyhitin aikani tytöille, ja pyrittii tekee erilaisia juttuja ollessa. Toisin sanoen ,kaikki mikkä tähän mennes on jäänyt tekemättä :D
Pe iltana oli luvassa Marian viralliset läksärit Manna porukal. Georgia oli kattonu netistä mitä missäkin on meinikii. Löyty Mustang baari, jossa oli swing tanssia alkuillasta. Loppuillaksi oli tietoa Solace Metro-baarissa Hiphop /Rnb ilta. Meitä oli Georgia, Stacey, Susanna,Nick,Abigail, Saana, MAria, Minä ja Priam loppuillasta. 
Swingit näytti hauskalta ,josta aina tuloo mielee et haluaisin iteki oppia vastaavan laista tanssityyliä. Ns. Vanhaa tyyliä (taitaa olla mun oma kategoria taasen). Hieman oltii ujoja eikä menty tanssii ku iha loppuminuuteille. Ois pitäny vaa aiemmi mennä, vaikkei mitää swingata osatakkaa. Sen sijaa istuttii ja höpistii pöyrässä.
*
Meillä oli tunti aikaa seuraavan baarin aukeemiseen, ohitettii Bras Monkey baari. Löysin sen aikoinaan turistioppaasta, ja aina ollu tunne, et mun pitäs käyrä siel ,koska turistikirjani sanoo nii. Musiikki kuulosti lupaavalta rnb/hiphop vaikka oliki 10v takasia hittejä. Mut ei se tanssijalan vipatusta haitannu. 
puolen yön jälkeen päätettii lähtee lopullisee baarii. Sinne kävelles öisiä katuja pitkin, tuntu et oltais oltu ulkomailla :D. Ei oo iha samanmoista menoon tottunu Freon kaduilla, joista me kaikki oltii tultua isolle kirkolle :D. 
Näky kaiken maailman katusoittajaa/tanssijaa/robottia motskarikypärä päässä, ja mitä lie !! silmät aukeni SUURESTI!
Maria ja Saanaki pysäytettii paikallisen Perth Tv:n takia, jokka seuraili perthin tukkamuotia. Olivat kiinnostunieta Saanan otsaletistä, ottivat kuvia ja videonpätkän, jossa tytöt piti mainostaa kyseistä tv ohjelmaa. Hohhoh. 

Kaiken näköstä.

Ja eikä siinä vielä kaikki !! Lähestyttii Metroa, ja ois vaan pitäny pysyä poissa. Pääsymaksu oli 15d. Georgia oli Lucky One. MEni ekana, makso 20d ja sai takasi 25d !! :D.. Nojoo mut paikka, HUOHHUOHOHUOHUOHUHOUUOHUHOHUH!! ja viel kerra HUOH! 
Paikka näyttää jäätävän isokokoselta ulkoopäi, ja nii se torellisuudes onki, mut perjantaisin niillo vaan yks (pienin) koppi auki, jossa kaikki muut asiakkaat näytti 16-18v aasiaisilta teineiltä ! Musiikki piti olla hiphop/rnb mut en kyl yhtäkää rytmii sieltä löytäny tutuksi. Ereltävä Bras Monkeyki oli paree siinä kategorias. Oltii me ehkä 20min siel. Kunnes ei vaa enää pystyny! Siellä oli kaikki nuoret kauloja myöre tatuoituna koviksina baby faceillä. Jotenki ei nyt oikee täsmänny. 

Kait sitä vaa vanhaksi on tullu, järkytyksen jälkee, kaikki oli mieltä et koti on paras vaihtis. Priamkaa ei oo ennemmi valittanu baareissa olevien nuorten takia, mut nyt se myöns : tunsin itteni vanhaksi. Oltii keskiyön jälkee jo valmiina paluu matkalla :DD. 

Kaikkee sitä näköö näilläki silmillä.

NAISETSwingiä,ne jokka osas :)**
La oli aika lähtee kohti Hills:ejä ja Vandan Farmia. Aikaa meillei valitettavasti ollu ku muutama hassu tunti :( . Ei oltu oltukaa siel hetkee. Piia oli eka Woofa Vandalla, minä olin eka kunnon Woofa joka asuki farmilla. Tällä hetkellä sielä oli 10! Voi oispa itenki aikaa ollu, koska se ois varmasti tuonu paljo enemmä eloo ja iloo farmitöihin. 

Näytin tytöille Vandan puutarhan ,sitruuna/mandariini/appelsiini/lime/passion/fig puut. Mandariinit ja passionit oli valmiita. Mandariinit matkaan ,hyppäys kubotan kyytii. Tytöt perälle, isommat ajo. Lava oli pehmustettu hyvin, niinku sohvalla ois istunu. 
Yks Woofista oli ollu arkkitehti/rakennusmies ja oli rakentanu pienen mökkikylän laitumen varrelle. Näytti söpöltä. Paikka ei ollu täysin valmis viel, mut kutsuttii ittemme kylään jo ku se on täysin valmis. SÖPÖ.
Käytii kattoo lemmut,mannut ja maat sekä mun suosikki Eagle Hill. Ajelujen jälkee, lämmintä lihakeittoo suuhun ja teetä.
Ihana maalla olo aika hegähtää, vaikka lyhyt visiitti oliki.Aikoinaan lupasin tädilleni kiipeväni viikuna puuhun. Tässe se nyt on.

Lomakylä laitumen laidalla <3


passion puska

Sunset on Farm

**
Matka jatku Canningtoniin ,jossa Groovella oli keikka. Eka setti katottii bändiltä, mut oltii kaikki ni rätti väsyneitä, et lopulta auto ja uni vei voiton. Meirä auto oli parkkeerattu ravintolan takapihalle, roskakatoksen vieree. Vähät väliä siel kävi, kokkia viemäs roskia tmv. Kattoivat hiema isolla silmällä, pientä kopperoautoo ja kolmee kuorsaavaa akkelia. :D
MUsiikkiakin kuultii sumeesti, jote unimusa toimi. Roskiksien haju tais meirät kuitenki tuurittaa unee. 
Keikan loputtua, kaikki kolme hypättii roudaus avuksi, että päästää lopultaki nukkuu omaa sänkyy.

VANHA EI JAKSA .
**
Sunnuntai töitte jälkee oli tierossa Samanthalle vierailua. Sam on yks Mannalainen joka on mun TOP LEIDI <3. 
Se on harmi, ku kaikki Mannalaiset on nii ihania, ja ois ihanaa vaa viettää niitte kaa aikaa töissäki,mutku manna on aika kiireellinen paikka. Ei paljoo kerkee sanaa vaihtamaa :(.Meirä pääsyy oli mennä Samille, koska hän on asunut Maltalla aikoinaa missä Mariaki. Sam on tehnyt taidenayttelyn valokuvista, joita se halus näyttää Marialle. 
LÄhettii taas koko perheen voimin matkaan, Priam oli huolissaa ettei kerkee Marian kaa viettää enää laatuaikaa, nii halus lähtee mukaan. Sam oli tehny meille intialaistyylisiä iltapalaa, pikkusuolaista. Koska olen herkkulakos, oli aatellu mitä voin kans syörä , IHANA. 
Ilta oli oikeen kotoisan tunnelmallinen, löysin ylisöpön jakkarankin, jossa oli mukava hörppia kukkakupista teetä. 

Samin antimia


onko söpömpää jakkaraa!!**
Ma aamuna vein tytöt Garden City ostoskeskuksee joka on 10min ajomatka pääs meistä. Siel on T2 kauppa, jossa myyrään vaa teetä. Sisustus on hieno ja söpö. Siitä on tullu aikoinaa olo et Saana vois tykätä tästä. Siitä oli helppo jatkaa matkaa bussilla Perthii ja tytöt lähtiki shoppailee Harbour Townii.Tuli viestiä pvän aikana yhestä mekosta ,jota aikoinaa kattonu siel, mut jättäny kauppaa hinnan takia. Mekko 10d. Haluukko. Halusin. Mikäs siinä töis olles ku shoppailutki sujuu samal aikaa. :)
 Ma iltana oli kohteena viimese kerra San Churro, ja vihdoin ja viimein siel oli unimusa-akka soittamas, jota ei oo saanan aikana ollu. Maria oli jättäny kaikki viime herkut samalle illalle :  jätskiä churroineen ja minttukaakaota . "Ei makeaa mahan täyreltä" sanonta ois ollu paikallaa, koska annoksensa jälkee sitä heikotti.
T2

T2 
T2


 

Makeaa Mahan Täyreltä

Herkkusuut

**
Tiistaina Saana lähti Busseltonii, jonka kaa nähäänki seuraavaksi elokuu alus ,jollo lähetää yhteiselle East Coast matkalle.Varattii lennot Cairnsii. Jeij. Marial oli pakkailupvät ,kävi sanoo Mannaa viel hyvästit. Illalla mentii kolmee pekkaa italialaisee ravintolaa syömää. Eipä ollu enää paljoo Marian vierailuu jäljellä. Aamulla orotti lentokenttä kyyti varhain, hyvästit ja halit. 

Kiitos seurastasi ja ajastasi Maria <3 
Nähdään Suomessa. 

nii se aika vaa meni nopeeta

mun seura lähtöö :(

Farewell to Lovely Maria

**
Itel jatku työt, mut ikä taitaa tulla vastaan ja ei kroppa vaan pysty menee kahtaa viikko peräkanaa ilma vapaata. Alko seläs tuntuu sen verra, ettei painkilleritkää auttanu. Ric alko olla huolissaa, et pitäskö mun pitää vapaa-pvä. To meniki sängys sitte. Oli tyylii kaikki vaatteet ja peitot päällä, silti olin jäässä. Pe menin töihin ku halusin mennä priamin groove keikalle tueksi(koska viime la meni nukkues). Eikä tunnu oikeelta lähtee riekkuu ,jos oon ollu töistä pois. Pvällä tuntu olo paremmalta, mut kyl se siit huonompaa suuntaa meni töis. alko päähä sattuu taas ja kroppaa. Virhe!

Illalla menin kattoo bändii pukeutuune hyvin kerroksittain. Oli hyvä keikka, mutta paree ois varmaa ollu silti sängyssä. Amber tuli sinne, ja tannashdeltiin sen kaa. Eihä siihe kestänykkää ku 1,5v ku päästii samalle tanssilattialle :D. La mulla oli vapaa, ja olin puolittain sängys puolittain jaloilla. Kävin hankkimas mun ja sarin tulevalle matkalle vaelluskengät jokka oli ales ja  joista on tarpeen tuleval matkal. Kauan aikaa niitä mallates, ihanan italialais pappara myyjän kaa niitä räknäten, lähti matkaan. Ja nyt jo tuntuu nii mukavilta et vois nukkuukki ne jalas :D. 

Illalla mentii Priamin kaa treffeille, joillei olla pitkää aikaa oltu. George Street kahvilaa, joka on hiema kreikkalais tyylistä ruokaa. Siel olles alko pääs tuntuu raskaalta. muuten olo ollu aika normaali koko pvän, paitti kurkkukipu on karhentunu ja pääkipu alannu. 
Tänää su herätes pääkipu vei voiton, ja soitin Mannaa etten tuu tänääkää töihin, haluun saada tän mikälie onkaa pois enne Sarin kaa tulevaa Road Tripiä. Tänää on menny koko pvä taas sängyssä nukkuen, juoden vettä,vettä ja vettä. Syöden valkosipulia. 
Yks syy pääkipuuni on varmaan,ku en oo tarpeeksi juonu vettä sairastelun aikana. Mut näillä mennää. Tänää The Aunts soittais kans, mut pirän pääni, olin töistä poissa, en lähe keikalle. Lähen vaan hakee Sarin kentältä kotia <3 <3 < 3 <3 
JOte siihe mennes, alanki hiema siivoilee, että se mahtuu tulemaan tänne . Toivotaa et mun pääkipu hellittää lopulta, ja huomen tääl on puplic holiday taas, jote on vapaa töistä vielä. Yks päivä aikaa Sarille näyttää Perthin ja Freon eloa. Vikaa viikkoa vierää Mannassa sitten !     

Palataan <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti