keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Onko koskaa täysi onnelline :DD

Eikös se aina vähä  niin mee, et jos toivoo jotai ja se tapahtuu ,nii sit alkaaki miettii et no onko tääny sit nii mukavaa :DD..

Itelläni siis mietteinä ollu ns. tulevaisuus tääl.
Ja ku tänne lähin ,pääpointtina oli hankkia normielämä. työ,satsin korvike, ihmisiä..matkustamista.  normielämää mitä sitä tähänki asti on eletty. ja nyt ku miettii nii, nyt mullo ne hankittuna.

Aluksi perthis piti olla vaa 2kk. mut uuden-seeliksen jälkeen halusin kyl tulla välittömästi takasi :D. ja hyvä nii . sen jälkeistä eloa on nyt eletty toista kk, ja nytte on se oma elämä jo kehkeytyny tänne. Fitness first toimii paikallisena satsina. Guildford työnä(hope saan muitaki) , Fremantle Jyväskylänä(kotina) ... jajaj .. ihmiset teirän korvikkeena.

Nyt on siis jo lomailtu Sydneyssa ja uudes-seelikses. Melbourneen otin nyt sit lennot 2-8.4 ,eli sinne mennää LeLen kaa. Jote seki asia mun ns. normielämästä hoidossa.

Ja ei siin, tykkään kyl. ja kute viime tekstii laittelinki mietteitä "bäkkäreitte" elämästä, jos on tyylii tien päällä vaan. nii .. tää oli se mitä ite tuli tänne hakee. Mut nyt tullu sit mielee (tokiha mä vielki kerkeen), et jäänkö jostai paitsi, jos ns. jämähdän tänne, ja lomamieles vaan käyn muut kaupungit läpi.. :O. . en tiiä . .et onko liia normielämää. ja jaksattako tätäkää blogia lukee enää ,jossen liiku mihkää :D.

Lelen miete tohon Backbakkari elämään ja muhun.. et oon vaan ollu onnelline,et oon saanu tutustuu ihmissin joiren luona saan asua, mullo jo töitä, ja oma elämä tääl. Ja niihhä se kyl onki. Ei varmaa iha kaikel taira samaa mahista olla. Kyl se talo aina auton voittaa . Ainaki asumiskohteena pisempää aikaa ajatelle, jossei kokemuksena.

Välil stressaavaa,ku ei tiiä mite sitä pitäs edetä tääl.. Mut tosin Piia joka on ollu jo yli vuoren tääl,ei tosin oo käyny muus ku perthis. et sinänsä en oo viel ainakaa nii paljoo jämähtäny :DDD.. ja Lelen kaa sovittii et mennää Uluruun enne ku tuun suomee. Ja brisbane on ollu mun mieles.. sinne voisin mennä sit loppuajaksi. :D. .

mut niii... kute totesin, koskaa ei oo onnelline :D. ja tierätte mitä tarkotan.
Tai sit nääki ajatukset on vaa näit jokasen naisen "kerran joka kk"-  ajan mietteitä/mielitila- oloja :D ..

mut mihin täs ny pääryin, normielämä on se paras elämä kuitenki . ehkä mä sit vaan on nii tylsä tavalline perusihmine . :DDD.
                                                                            ****

Löysin Vaasan - hapankorppuja mun lähikaupasta. Priam halus omansa marmeladilla ja avocadolla. (laitan avoo nykyää joka paikkaa Joel) . mut sit mä päätin et syön kyl omani perinteisellä voilla ja sanoin sille et teen sulle kans suomityylillä. Lopulta kysyin mielipiteen ja suomityyli vei kuulemma voiton. No tottakai!! Varotin myös enne ku se maisto ,et nää on semmosia leipiä,et jos syöt yhen on pakko syörä toine ja kolmas. ja oot koukussa. Samoin kerroin kuin pienenä oli elämää suurempi tehtävä saada kokonaine hapankorppu ehjänä(silloku ne oli viel pitkiä ja leveitä), reunasta reunaan voideltuna.Josse meni katki kesken..pikkuhienille tuli itku. Siit tuliki sit mielee et taisin itkee pienenä mun kaikki kyyneleet,ku näi vanhal iäl harvemmi niit enää tuloo. Tosin sisäsiä itkuja on tunnettu. ja se siit muistelosta...
Eile alettii lukee toisille, mä sille pikkuprinssii enkuksi ja se mulle suomen alkeita. ;D, hauskaa.

Tänää suunniteltii LeLen kaa tulevaa melbournen reissua. Tosiaan melki vko verra siel temmelletää yhteis tuumin.Se on siel asunukki, nii tietää mihi kannattaa sit suunnata :). Meen iteksee Great Ocean Road - tourille ku se on sen nähny jo aika monet kerrat.. mut muute molemmil on aikalailla samat matkaajatukset : kierrellen ja kaarrellen .. kattomal paikkoja, nähtävyykisä,shoppaamalla ,syömällä.. tehden oikeestaa juurikaa ei mitään :)

Mut kute tääki sotis.. nii mieles on ollu kyl et haluun siel käyrä, ku monet sitä kehuu. mut aattelin et se jää siihe loppuaikaan reissusta. Nyt kuitenki tuli sopiva tilaisuus, ompa oma opaski valmiina :D. . ja seuraa, nii mikäs siin. Toivotaa kaikki menevä hyvi ja loman olla oikeen rentoisa.

Tänää pirin vapaa pvän Fitnesistä. Eilen toisin kävinki 4 eri tuntia läpi :DDD.. et oli aikaki huilata :D .mut saanpaha kaikille rahoille vastineita . Ma aamuna menin pitkästä aikaa oikee intoa puhkuen aamulenkkille ja mietteenä oli et nyt juoksen oikee pari h.(herösin siis 6,jos sillo jo pystyis 2h lenkkii, ku nyt ilmaki alkaa hiema viilenee) ..noiih siin jölkytelles about 15min.. alamäkeen ja .. KAARUIN !! nytto koko oikee puoli ollu, kyynärpää,polvi ja molemmat kämmenet auki muutama pvän. ja koko jalka ruvella . Torspo. Salilla pysty eile kyl muute hyvi olla mut ainaku piti staattisia pitoja tai punnerruksia tehä nii ai että ku sattu "" äääääiiittttiiiiä tuli ikävä.

mut eipä kummempia mietteitä täl kertaa.. tairan lähtee untenmaille. Nukkumatti sananki opin täs joku pvä. Sandman. ;D ,, ja het tajusin yhtälyyksen pikku kakkosen nukkumattiin joka heittää unihiekkaa.. no joooo... Heiny ! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti